Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2017 - úterý

20. 6. 2017

Dneska jsme se koupali. Dneska budeme hrát Dívčí válku.

Ema Valášková

 

 

Dnes jsme běželi orienťák. Koupali jsme se v řece. Luštili jsme luštěnku. Těším se, až budou hrát prvňáci divadlo. Vyhráli jsme druhé místo.

Alena Potočiarová

 

 

Dnes jsem myslela, že asi umřu! Protože jsem se neuměla zorientovat v orienťáku, ale nakonec jsem neumřela. Jinak jsme hráli hry, že jsme měli poznat písmena, která předváděli ostatní členové týmu a nakonec jsme se koupali a já jsem tam vlezla celá.

Anička Černá

 

 

Dnes jsme se koupali. Hráli jsme taky hru, že tři hádali písmena a zbytek týmu předváděl. K večeři jsme měli rizoto, bylo to super. Koupali jsme se v Kamenici. Byla ledová, ale jinak supr. Hledali jsme slova, a pak jsme luštili, to bylo zajímavé. Zdraví Vojta.

Vojta Lerch

 

 

Ahoj mami. Opět jsme vstali v 6.00 cca. Dnes jsem si dal lupínky s jogurtem a marmoškou. Po snídani jsme dělali písmena ze sebe. Pak jsme běželi orienťák. Kdybych si cvakl lampiónek, mohli jsme být o dvě místa dřív. Potom jsme šli podle fáborků a hledali lístečky s nápisy. Až jsme doběhli, tak jsme se koupali v řece. Pak jsme luštili cizí slova. Když jsme psali deníky, tak pan ředitel si pšíkl a hrozně jsem se lekl.

Béďa Čížek

 

Fotogalerii najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

H̵̹̿ë̸̲̓͛̆̃l̸̬͆̿̇l̴̛͈̣̰̱͍̿͋́̕ö̵̙́̕

(???, 6. 11. 2023 13:46)

Velmi se mi líbí zápis do deníčku od Alenky Potočiarové

Re: H̵̹̿ë̸̲̓͛̆̃l̸̬͆̿̇l̴̛͈̣̰̱͍̿͋́̕ö̵̙́̕

(:((, 6. 11. 2023 13:46)

Oňi nefungujou emoďžy

Pozdrav do Albrechtic

(Zuzana Čížková, 20. 6. 2017 21:53)

Všechny vás moc zdravíme do Albrechtic. Je vidět že si to opravdu užíváte a letos i s koupáním. Gratulujeme odvážlivcům včerejšího odpoledního koupání. Užijte si krásné počasí a budeme se těšit na vyprávění.
Čížkovi

užívejte dál

(Lucie Nožířová, 20. 6. 2017 21:08)

Krásné zážitky máte, jen tak dál, užívejte. Hromady pozdravů všem.