Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2014 - PONDĚLÍ

16. 6. 2014

 Mám se tady moc dobře. Dnes vyhrálo Soni družstvo. A tam jsem já.

Jula Zahradníková

 

Je to tady príma a moc se mi to tady líbí. Ahoj mami a tati.

Vojta Lerch

 

Dneska jsme byli na trampolíně. Šli jsme na procházku a hráli jsme hry. Jmenovaly se Otesánek, Želva a králík a Každé slovo lež. Měli jsme na večeři buchtičky se šodó a moc mi chutná. Náš tým se jmenuje Stříbro.

Tomáš Csapek

 

K snídani jsem si dal lupínky.Viděli jsme starý bunkr starý 80 let. Potom jsme viděli ještě bunkry. A potom jsme dělali království. K večeři jsme měli buchtičky se šodó.

Béďa Čížek

 

Dnes jsme šli na procházku a hráli jsme hry. Byli jsme na 3. místě se 42 body. Hry jsou pohádkové. Budeme psát pohled a hrát si venku. Dnes se mi to líbilo.

Bára Herynková

 

Dneska je druhý den školy v přírodě a užili jsme si ho fakt dobře. K snídani jsme měli švédské stoly. Ráno jsme hráli Slova v kufru. Před obědem mě začalo bolet břicho a paní učitelka mi řekla, že mě to bolí z vody. Nejdřív jsem to nechápal, ale potom mi řekla, že ta voda je tu trochu jiná, ale potom už mě to přestalo bolet. Po o. jsme hráli před kostelem Otesánka, a pak jsme šli na louku a tam jsme hráli moc dobrou hru, která se jmenovala Popletená pohádka. Druhý den byl zase fakt super. Konec.

Páťa Hercog

 

Dneska bylo spousta soutěží. Dnes jsme hráli: Kufr, Otesánek, Každé slovo lež a takové věci. Měli jsme dobrý oběd a k večeři jsme měli buchtičky se šodó. Moc se mi všechny hry líbily. Byl to moc zábavný den. Opravdu zábavný.

Vanda Kučerová

 

Dnes to bylo zase supr. Hráli jsme Kufr slov, potom Otesánka a potom Želva, Každé slovo lež a nakonec puzzle. K večeři jsme měli buchtičky se šodó. Hry byly zábavné. Byl to krásný den.

Bára Vomastková

 

Dnes jsme hráli hry a hry. Ráno jsme měli švédský stůl. Vaří tady vážně, ale vážně dobře. Po snídani jsme šli ven před chatu hrát hry. Hráli jsme Otesánka, museli jsme oběhnout kužel a vzít dalšího a dalšího až nás bylo 12. A pak se odpojoval ten poslední, až nezbyl ani jeden. Pak jsme šli na louku a tam jsme hráli Popletenou pohádku. Tam jsme běhali (jako tichá pošta) a říkali jsme ty věty tak, aby nám vyšla věta.

Matěj Bača

Dnes jsme s holkama vstaly hodně brzy. Potom jsme se umyly a oblékly a čekaly jsme na snídani. Po snídani jsme se převlékly do "procházkového oblečení" a šly jsme ven na naše království. Pak jsme měli oběd a svačinu. Když jsme dosvačili, tak jsme hráli hry: želva a zajíc, kufr a Otesánka. Potom jsme šli na louku a hráli hru Každé slovo lež. A pak jsme šli zpátky do Kořínku. Odpočinuli si a šli na večeři. K večeři jsme měli buchtičky se šodó.

Klárka Švejdová

 

Dnes jsem se probudil do krásného rána. Pak jsme šli na snídani. Pak jsme si připravili batohy. A pak jsme šli do přírody. Bylo to pěkné, hráli jsme různé hry. A taky jsme viděli vojenský kryt. Pak jsme šli na oběd, byly buchtičky se šodó. Pak byl dlouhý odpolední klid. V pokoji jsme hráli karty. A pak jsme šli zase ven, kde jsme také hráli různé hry. Líbí se mi to tu.

Péťa Homola

 

Druhý den!

Zatím se držíme na nohou. Všechno mě bolí, ale držím. Dnes už byly hry o odměny. 4. místo, tak pohoda. Musíme víc zabrat. Zítra budeme první. Byli jsme 2x první, 1x druzí a 1x čtvrtí. Všichni se tomu divíme. Vše jen o bod, celkem hustý. Náš tým si vedl moc dobře. Jsem na ně moc pyšný. Už se těším domů. Hrálo se spoustu her. Asi 5. Je to tu moc fajn. Jen mě mrzí, že to tu není na dýl.

Jára Skála

 

Fotky: zstousen.rajce.idnes.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj

(kuchynkova terezka , 18. 6. 2014 8:39)

ahoj ando moc te zdravim a tebe taky viktorko as se vam nic nestane a dojedete v poratku tak doma ahoj :)

Pozdrav z Toušeně

(Zuzka Čížková, 17. 6. 2014 21:27)

Zdravíme Béďu i ostatní děti a učitele.
Děkujeme za zprávy i fotografie, je vidět že si to i letos užíváte. Přejeme dětem ještě spoustu krásných zážitků, učitelům dostatek sil a všem hodně sluníčka.
Těšíme se na vás.
Čížkovi a Vojta

Pozdrav

(Vilda, 17. 6. 2014 9:35)

Ahoj!

ucho mě už moc nebolí ale beru antibiotika. Máte to tam hezký.
Chtěl bych tam taky ale nemůžu. Závidim vám to. =-))