Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ LISTY : BLOKOVÁN TEXTOVÝ EDITOR REDAKCE

25. 2. 2011

 

25.únor 1948 se nelíbí cenzúře !

A máme to tu zase.Národní listy a to už se stalo opakovaně byly napadeny při redakčním článku. Tzn. pokračuje špiclování listu jinou formou. Kdo za tím stojí ? Jistý pan "horlivý " J.K. ( nesmíme náhubkovým zákonem uvést jméno z tzv."podpory" stránek). Ve sledovanou dobu je možné, že "akci" řídí stínový ministr vnitra a ministr dopravy Vít Bárta nebo někdo z jeho agentů, přátel Stb . Ostatně , jeho agentura ABL je jimi plna !

     K věci : Obdržel jsem některé přílohy od našich politických přátel. Nebudu je citovat, abych ochránil je před "náhubkovým zákonem", který se asi týká svobodného toku informací a je zneužíván . V Národních listech se cenzor nedočte nějakou vulgaritu, či že by to bylo v rozporu s tiskovým zákonem. Volný tok informací na netu je podobně jako v komunistické Číně, Kaddáfího Libyi ( pokud tyran nepadl), či Bělorusku a dokonce Moskvou, hlídán. Najednou zjišťujeme, že "seznam.cz změnil jaksi majitele a estranky.cz spadají do jistého "uskupení". 

     Ukazuje se, že ochrana rukopisů redaktorů je pro vládu národní zkázy ( tandem John-Bárta) vzduch. Pánové se nyní štěkají, kdo za co může s aférou Praha 11, viz Dalibor Mlejnský, který špicloval pomocí ABL své odpůrce na radnici. 

JE JAKÝSI HUMUS VE STÁTĚ ČESKÉM , PARAFRÁZOVÁNO Z HAMLETA . REDAKCE 

 

Náhledy fotografií ze složky předseda ČMND-NDS Jan Valenta

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář