Jdi na obsah Jdi na menu
 


NÁRODNÍ DEMOKRACIE - 150 LET A NOVÁ

 

Pokud mi někdo řekne : " Máš to marný oni si to stejně udělají jak chtějí", je to pouhé zakrytí vlastní nemohoucnosti a občanské  nevyzrálosti, vyplývající z letitého totalitního pocitu. 

Jsme jiní než národy vyspělých demokracií ? My vyspělou demokracií byli a naše strana u toho rovněž dvacet let byla.

Jsme takoví, jací chceme být i s úletem voličů zoufalých z let, kdy surrealistické divadlo se stalo díky směšnému pologramotnému "pseudodramatiku" škvárových her v jakémsi "popředí" díky podvodu s jakousi "sametovou revolucí", která je pravidelně oslavována jako kdysi komunistické svátky?

Mám poněkud jiné mínění o stranickosti a vůli občana v demokracii rozvinuté a vskutku s alespoň referendem zpestřené demokracii, kde nebude nic "na růžovo" a nebudeme si malovat, že jsme standardní demokracií, když je možný mafiánský způsob vládnutí?

Pokud strana už jako státoprávní , posléze národní přijala další jméno demokratická, je nutné se o její budoucnosti bavit s občany , tak proto referendum .Jestliže už i studenti Manifestem z 13.6.11 požadují systémové změny, tak právě strana , která se chce obrátit na nezatíženou generaci musí slyšet i záchvěv větru co národ byť stokrát chybující cítí"...

NÁRODNÍ DEMOKRACIE BEZ STRANICKÉHO KLIŠÉ A DIKTÁTU SEKRETARIÁTŮ BYLA IDEA DR. KARLA KRAMÁŘE , DR. ALOISE A LADISLAVA RAŠÍNOVÝCH, PROFESORŮ ALOISE JIRÁSKA, JOSEFA THOMAYERA, ING. JAROSLAVA PREISSE I PODNIKATELŮ BATI A PROKOPA!

NÁRODNÍ DEMOKRACIE S MOŽNOSTÍ OBRÁTIT SE KDYKOLIV K LIDU. A NÁROD SLYŠEL NĚKDY DOBŘE A JAKO KAŽDÝ SE I  MÝLIL A MÝLÍ. TO JE VÝSADNÍ PRÁVO KAŽDÉHO NÁRODA, JENŽE TY NAŠE OMYLY SE PONĚKUD OPAKUJÍ. RÁDI SE SMIŘUJEME SE STATUS QUO S FALEŠNOU PŘEDSTAVOU, ŽE "MOCNÍ" VŠE ZA NÁS VYMYSLÍ, UDĚLAJÍ A MY PAK BUĎ TOTO PŘIJMEME, NEBO SE VZBOUŘÍME JAKO HUSITÉ PROTI ODPUSTKŮM CÍRKVE. ZDE JE ZNÁMA PRVÁ KORUPCE U NÁS A PRVNÍ OBĚTI  JAN HUS , JEHOŽ VÝROČÍ ZÍTRA VZPOMENEME ( MUČEDNICKÁ SMRT) ČI JERONÝM PRAŽSKÝ . A CO DALŠÍ : BÍLÁ HORA VYPUDILA MYSLITELE NÁRODŮ JANA AMOSE KOMENSKÉHO A OPĚT VÝROČÍ 21. ČERVEN 1621 BYLA POPRAVA ČESKÉ ELITY-PÁNŮ KTEŘÍ SE MÝLILI V LODHADU SITUACE. POVSTALI BEZ NÁRODA A PŘIŠLO TO NEÚČASTNÝ NÁROD TŘI STA LET DRAHO.

Nyní se halasně bez národa někde služebníci mafie holedbají "údajnou svobodou", která asi platí pro kompradorskou buržoasii. Rozhodně jsem odpůrcem ismů ale i příznivcem třetí cesty vývoje lidstva, ekonomiky a politiky. Je možné, že se dočkáme v dohlednu zásadního přelomu, neboť je neúnosné trpět ve světě vlády typu dnešní koalice, diktatury nebo imperium globalizace vedené stovkou nejbohatších mafiánů světa. Moloch peněz, původ korupčního prostředí. U nás živná půda a i příčina husitské revoluce. To co popíral císař a král Karel IV., jeho syn Václav IV přes dobré úmysly neudržel ! A historie se opakuje: další prohry a další utrpení národa a "mastění si " kapes na krvi lidu.

NÁRODNÍ DEMOKRACIE BEZ PŘÍVLASTKU STRANA JE PRVÝ A NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NÁZEV, NECHŤ PO REFERENDU TAKTO JEST A STANE SE ZÁKLADNÍM ZÁKONEM STANOVAMI, KTERÉ BUDOU PLATIT A JÁ NOVÉ STANOVY PODEPÍŠI KONCEM LÉTA A UŽ DEFINITIVU PO KONZULTACÍCH, PŘIPOMÍNKÁCH A NÁZORECH ZDOLA, NIKOLIV MIMO NÁZOR OBČANA.TEN UŽ MÁ SOUČASNÝCH VLÁDCŮ Z 80% PLNÉ ZUBY.

Proklamaci Národní demokracie k národu bude zveřejněna poté, co jsme obdrželi výzvy občanů , studentů a občanských aktivit.

 

PEVNĚ VĚŘÍME ŽE SE NA PODZIM KONEČNĚ SEJDE ČESKOMORAVSKÝ (MIMOPARLAMENTNÍ SNĚM) . BLAHO VLASTI NECHŤ JE NAŠÍM NEJVYŠŠÍM ZÁKONEM.

 

Náhledy fotografií ze složky LOGO NDS


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář