Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚVODNÍK PŘEDSEDY ČS ND NDS PŘEVZATÝ Z NÁRODNÍCH LISTŮ

14. 10. 2014

 

NÁRODNÍ LISTY- úvodník šéfredaktora



Ročník 153 číslo 51

Jan Valenta 13.10.2014

VOLBY , KTERÉ DOPADLY TAK JAK JSEM PŘEDPOKLÁDAL.

A máme zas jeden trapas za sebou. Lidé volit nešli a ani oficiální čísla nelze brát vážně. Redakce Národních listů kontrolovala účast a krom nezávislých uchazečů v regionální opozici, volící své spoluobčany z obcí a městeček , zřejmě uspěli kandidáti za Čs ND – NDS na Mělnicku v Severních Čechách a někde dokonce na Moravě a Slezsku . Nemuseli jsme vydat ani korunu ze svého nebo kapes daňových poplatníků jako státo -strany, které utrpěly rozhodnou porážku. A skutečně : nikoliv oligarchické strany ANO a Úsvit PD , ty z toho mála poslušných voličů vytěžili, nicméně 4300000 občanů nešlo volit a to ještě méně do Senátu. Menšina zase bude „poroučet“ většině .

LIDÉ ZAČÍNAJÍ CHÁPAT, ŽE MOHOU MÍT VLIV NA KOMUNÁLNÍ POLITIKU JEN TEHDY, KDYŽ SI ZVOLÍ ZE SVÉHO STŘEDU ČLOVĚKA , KTERÉHO ZNAJÍ, VÍ ŽE JE NEÚPLATNÝ A CHARAKTERNÍ ČLOVĚK.

     

    Má strategie neúčasti mezi sebestřednými politiky v bojkotu voleb Přípravného výboru Zemského sněmu ČMS z 8.srpna 2014 našlo velkou odezvu napříč celou republikou. NDS , strana která byla za prosperitou 1. republiky vyšla s porozuměním voličů , proč nechceme být účastni čtvrt století komedie vládnoucí smečky, která podvody na občanech se v listopadu 1989 dostala k moci !

Oceňuji, že lidé vůbec nevolili stávající politické strany, zejména uměle vytvořené. Pokud na nás Ministerstvo vnitra – správní úsek udělalo podvod nesprávnou registrací statutárních orgánů, je jasné že „nováčci“ nemohli krom úplatků z činnosti developerů, tzv.“podnikatelů“, Bakalů, Janečků, Babišů by nedosáhly ničeho. Politický systém zavedený ODS- ČSSD-KDU/ČSL- OF- VPN- a i těmi, kteří zkrachovali jepičím životem již dříve se ukázal za naprosto prohnilý produkt .

JAK DÁL ? POKRAČOVAT V PRÁCI NA ZEMSKÝCH SNĚMECH, KTERÉ TEN TZV. „ZASTUPITELSKÝ“ NAHRADÍ DEMOKRACIÍ ZDOLA A NÉ TOU, KTERÁ DOVEDLA NAŠÍ ZEMI K TOTÁLNÍ CHUDOBĚ OBČANŮ, KORUPCI, PATOLÍZALSTVÍ, KOLABORACI A NIHILISMU....\

jan-valenta-modry-svetr.jpg při práci pro svou vlast

 

Náhledy fotografií ze složky FOTOGRAFICKÉ POSTŘEHY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář