Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtvrtek: Pojízdná diskotéka a skalp dorostenců

24. 8. 2012

 

Čtvrtek: Pojízdná diskotéka a skalp dorostenců
Zlé chvilky jsou pryč, soustředění spěje ke svému konci už zase podle původního plánu. Tedy i s rozcvičkou, kterou tentokrát po ránu vyplnilo především krocení švihadla na hokejové ploše před ubytovnou.
Dopoledne přišla na řadu jedna z věcí, kterou tady mají chlapci nejraději – hromadová doprava do Dolní Branné. V kufru trenérova auta je to správné maso, navíc při kratičké cestě na trénink stihnou i malou diskotéku. Ve čtvrtek s Tomášem Klusem a zvláště veršík „Čtyři roky v pr….“ si čafáci sborově a s chutí zanotovali…
Odpoledne další trénink doma na pahorku a v podvečer turnájek s Horní Brannou. Kluci se poprvé dostali na pěkně šlechtěnou travičku hlavního hřiště a náležitě si toho vážili. Místní mají k dispozici mládežnickou jednotřídku od ročníku 2001 až po dorostence, a přesně tuto směs i se čtyřmi urostlými habány proti nám nasadili.
O co byli naši menší, o to víc fotbalovější. Škoda že v prvním duelu Modří jednou chybovali, takže prohráli s Horní Brannou 0:1. Pak si to vynahradili, když góly Adama a Michala porazili naše Žluté 2:0. Turnaj vyvrcholil úžasnou bitvou. Horní Branná se ujala vedení, ale hned o minutu později Honza Volenec hned po Radkově výkopu pohotově poslal míč do sítě. A za další dvě minuty už Žlutí skóre otočili – Hrušův roh další pohotovou střelou zužitkoval Michal. Zápasy proběhly s komentářem místního hlasatele, běžela i světelná tabule, od kiosku sledovali dění spokojení diváci a na odchod do kabin čafákům zahrála nezbytná fotbalová dechovka.
Jen tak dál chlapci, skalp o pár hlav vyšších protivníků, které z hlediště povzbuzovaly jejich slečny, má patřičnou váhu!
Upozorňujeme rodiče, že v pátek máme ubytovnu vyklidit do 13.00. Od 12.30 mají kluci poslední oběd, takže prosím přijeďte tak, aby předání sportovců rodičům proběhlo ve 13.00.
(PaDo)