Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po spánku spanilý trysk u letiště

25. 10. 2008

Sobota 25. října 2008 9.15

FC Přední Kopanina–ČAFC Praha 0:7 (0:1)

Zvláštní recept na vítězství stále spolehlivě funguje. Čafáci svého soupeře neurovnaným výkonem v prvním poločase uspí a po křiku v kabině si na něm ve druhé půli smlsnou. Také poblíž letiště scénář naplnili a Kopanina nakonec tryskovému tempu nestačila.

Na hřiště padla mlha a v úvodu šlo těžko určit, zda se domácí více bojí hostů nebo naopak hosté domácích… První se osmělil Pepa, po jehož akci zakončoval Marek. Po rohovém kopu soupeře však přišel z lavičky jasný pokyn: „Už se proberte!“ Michal si naštěstí brzy došel pro penaltu a sám ji s přehledem proměnil. Ríšovu střelu soupeř zblokoval, Radek trefil po závaru brankáře.

„Než se rozehřejete, je první půle vždycky hrozná. Vedení 1:0 je ošidné, musíte ještě přidat další góly,“varoval v kabině trenér František Kříž. „Přestaňte se bát, ať na vás nemusíme křičet. Koukejte zabrat,“ přidával se asistent Josef Vomáčka

Po přestávce už to byla jiná podívaná! David Souček vysílal z obrany spoluhráče na zteč a ti se činili. Pavel měl snadnou práci a zblízka přidal druhý uklidňující gól. Po důrazu přišla ke slovu také fotbalová krása prezentovaná prudkou střelou Michala a umístěnou trefou Victora. Za stavu 0:4 se Kopanina zhroutila, takže Lukáš si bez námahy pohlídal šestou nulu. Skóre ještě narostlo, za snahu na hrotu se gólem odměnil David Reinštein a Pavel pak korunoval kombinaci s Jakubem Petákem a Michalem. David Vávra ztroskotal na brankáři, takže kanonádu svým třetím gólem uzavřel Michal.

„Musíme vám zatleskat. Díky za druhý poločas, ten byl fakt pěkný,“pochválil mužstvo trenér Kříž.

Klukům se dařilo i při penaltách a vyhráli je 5:3.

Penalty proměnili: Malík, Reinštein, Vomáčka, Peták, Trávníček

PaDo

Sestava:

Góly: 11. Nussbauer (penalta), 31. Dosadil (Malík), 33. Nussbauer (Dosadil), 34. Ferreira (Nussbauer), 41. Reinštein (Nussbauer), 43. Dosadil (Nussbauer), 47. Nussbauer (Ferreira):

Lukáš Trávníček – David Souček, Radek Jedlička – Josef Vomáčka, Michal Nussbauer, Richard Malík, Marek Tůma – David Vávra  
 

Náhledy fotografií ze složky Kopanina - CAFC