Jdi na obsah Jdi na menu
 


Last update: 25.3.2008

 

 

Stránky přesunuty na www.trabold.cz

Výměna oleje?

 

Vážený pane, vážená paní!

 

Patentované filtry Trabold se dennodeně osvědčují v praxi uvnitř nejrůznějších oblastí a dokazují, že úspora peněz a ochrana životního prostředí patří k sobě, a to současně za optimalizace výkonu a vyšší životnosti motorů, převodovek nebo hydrauliky i celého hydraulického systému.

 

Dříve než se rozhodnete pro inteligentnější využívání oleje používáním velmi jemné filtrace Trabold ve Vašich vozidlech a technických zařízeních, chtěli bychom Vám velmi jemné filtry TRABOLD krátce představit, a zároveň bychom Vás chtěli seznámit s možnostmi lepšího využívání oleje, na které jsme díky vědeckým výzkumům a praktickým testům v průběhu mnoha let přišli. Začátky sahají až 40 let nazpátek.

 

 

Vynálezce Hermann Trabold představuje funkci Traboldova filtru

 

Teprve když dokážete zaměnit strach za vědomosti, zapomenete na nákladnou a životnímu prostředí škodící výměnu oleje. Každý má strach o svůj motor nebo jiné technické zařízení. Tento strach je systematicky velkoryse šířen a přiživován při koupi vozidel a i v mnoha servisech.

My jsme filtrační systém Trabold nevyvinuli, abychom vydělávali velké peníze a ty házeli na velkou hromadu, nýbrž abychom pomohli realizovat nutnou změnu určitých věcí.

Na tomto místě bychom chtěli za důvěru poděkovat všem našim mnohým zákazníkům, kteří vysoce výkonné filtry Trabold používají již léta. Náš dík patří rovněž všem osobnostem v oblasti vědy, výzkumu, politiky, tisku a ekonomiky, které již delší dobu podporují prosazování lepšího využívání cenného minerálního oleje pomocí velmi jemné filtrace. 

Lepší chod motoru

 

 

 

 

 

1.Výměna oleje po dlouhou dobu zbytečná

2.Delší životnost motoru

3.Zamezení vzniku opotřebovaného oleje

 

 

4.Úspora finančních zdrojů

Německé pojištění záruky na produkt a provoz
 

 

 

 

Spoleènost TRABOLD Filter GmbH obdržela jako uznání vynikajících a smìr vývoje urèujících výsledkù v oblasti životního prostøedí renomovanou cenu za životní prostøedí okresní spoøitelny Calw

 

 

 

Osobní porovnání nákladù:

 

Bìžná výmìna oleje

 

Cena za 1 l oleje (5W-40)3,90 €

Cena bìžného filtru:11.90 €

Obsah oleje v motoru: 6 litru

Doba trvání bìžné výmìny oleje: 45 minut

Interval výmìny oleje u bìžné výmìny oleje: 15000 km

Hodinová sazba za výmìnu oleje:45 euro

 

 

 

 

 

 

Velmi jemný filtraèní systém TRABOLD

 

 

Úvodní montáž:80 €

Cena patrony velmi jemného filtru: 10€

Doba trvání výmìny velmi jemného filtru: 8 minut

 

Interval výmìny patrony velmi jemného filtru: 15000km

 

Jednorázové poøízení velmi jemného filtru: 307 €

Výpoèet porovnání nákladù

 

 

Poøízení vysoce výkonného filtru je jedna z nejzajímavìjších investic. Filtr vydrží celý život. Neskonèí v odpadu starého železa, nýbrž je používán opakovanì od jednoho vozu k druhému.

 

Již po 5.neprovedené výmìnì oleje

se vysoce výkonný filtr Trabold vyplati po 300 000 km ma stale standartni hodnoty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filtry Trabold jsou již nìkolik let úspìšnì používány u bezpoètu firem

a institucí, napø. v nákladních vozech spoleènosti ALDI SÜD (Helmstadt) –

Pøi èištìní izolaèního oleje spoleènosti ÜBERLAND UNTERFRANKEN AG – Dodávky spoleènosti Rudol Stripp GmbH v Sulzbachu – V lodi pro pøepravu osob „LÜNEBURGER HEIDE“ (Hamburg) – V nouzových agregátech Univerzitní kliniky Tübingen – V dálkové pøepravì spoleènosti Donald Herman Transport GmbH (Wertheim) aj.

 

 

Pochvalná listina na výstavì EXPO 2000 v Hannoveru

Cena za ochranu životního prostøedí okresní spoøitelny Calw 1999

Televizní poøad stanice MDR (Vìda a vzdìlání): TÜV Bavorsko Sasko:Laboratorní zpráva spoleènosti WearCheck GmbH z 28.09.1993:

„Ve zneèištìném oleji se na 1 litr vyskytovalo 50 miliónù èástic. S filtrací Trabold byla dosažena èistota dle normy ISO/DIS 4406 11/8. To znamená, že zneèištìný olej byl po pøefiltrování èistìjší, než je obecnì nepoužitý olej.Analýza Pražské univerzity

z 19.04.1997: 

na 89,5%. Koncovou hodnotu redukce celkové hladiny èástic lze oznaèit jako velmi významnou.“Analýza spoleènosti HANSA FLEX Hydraulik GmbH z 21.01.2004:

„Z analýzy je jednoznaènì rozpoznatelné, že se kvalita oleje s pøibývající dobou používání zlepšuje.“

 

 

Po 60 km: Hladina èástic zpùsobujících opotøebení byla snížena o 76,2%. Po 300 km: Hladina èástic zpùsobujících opotøebení byla oproti stavu po 60 km snížena „Poèty èástic a obsah vody v oleji se poètem prùchodù filtrem snižují“ (Zkušební zpráva z 08.12.1993).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a špièkových referencí jsou toho dùkazem:

 

 

 

 

Fotoalbum

Veterany

Datum: 3. 11. 2008
Fotografií: 49
Složek: 1

Trabold Filtr ve vozech osobnich

Datum: 23. 11. 2008
Fotografií: 18
Složek: 0

Trabold Filtr ve vozech Bus

Datum: 23. 11. 2008
Fotografií: 5
Složek: 0