Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kde nás najdete

KDE NÁS NAJDETE 

Obrazek

 

 

  Odkaz na mapy.cz

V maličké vesničce v západních Čechách, v Plzeňském kraji, přesněji na Plzni-severu, asi 10km od Plzně směrem na Domažlice, 1 km od městečka Nýřany, v obci Úherce. Z Plzně můžete jet po výpadovce na Domažlice přes Sulkov, Líně, ve Zbůchu odbočit na Nýřany, ale nedojet do nich. 1 km za Zbůchem je odbočka doleva , po pár metrech jste v Úhercích. Nebo můžete jet z Plzně na dálnici na Rozvadov, ale hned na prvním sjezdu ,,EXIT 93“ sjet, odbočit doleva na Zbůch a asi po 500 metrech je odbočka na Úherce. A ještě do třetice. Z Plzně-Skvrňan směr Stříbro, pozor neodbočit, ale jet dál směr Nýřany, přes Vejprnice, Tlučnou, ale před Nýřanami odbočit na Zbůch, po asi 1 km odbočka na Úherce.

      Pro Vás, kdo pojedete od Prahy, je nejlepší buď obchvatem kolem Plzně a na dálnici na Rozvadov a dále podle návodu nahoře, nebo přes Plzeň směr Domažlice atd.
      Pro směr od K. Varů nejezdit až do Plzně, ale odbočit doprava v Nové Hospodě, přes Město Touškov, Kozolupy, Myslinka, rovně na Zbůch, před Zbůchem odbočka na Úherce.
Směr od Klatov a Domažlic, na Plzeň, přes Stod, Chotěšov, ve Zbůchu odbočit doleva na Nýřany, 1km za Zbůchem odbočka doleva na Úherce.
 
      V Úhercích na návsi uvidíte autobusovou zastávku a u ní statek č.p. 18, s hnědými velkými vraty a cedulí s reklamou jízdárna Nicol. Nemáme zvonek, ale zvon, to abychom Vás dobře slyšeli, tak nám ho neutrhněte, až se nebudete moci dočkat nás navštívit. Zvoní opravdu hlasitě.
 

Tak teď už nezbývá nic jiného, než se
 vydat rychle na cestu. Už se na Vás moc těšíme.