Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství Vily Levandulové

19. 12. 2008

poselství VÍLY LEVANDULOVÉ

Moji milí,
vstupuji do vašeho hmotného světa s poselstvím ze světa víl, skřítků a elfů. Přináším Světlo, lásku a mír do vašich srdcí a klid do vašich duší.

Vím, co vás všechny trápí a žene vpřed. Stále rychleji a rychleji. Spousta závojů zapomnění, které zahalují vaši mysl, vám nedovoluje vše zcela pochopit a vaší mnohdy bezhlavé honbě za lidským štěstím porozumět. Všichni toužíte po svém pravém domově. Vy nevíte odkud jste na Zemi přišli a kam se vrátíte. Ví to však vaše duše. Velmi touží po zkušenostech, které může získat pouze na této planetě, ale touha po domově je velmi silná. Vaše duše si pro život na Zemi vybírá místa, rodiny a situace, kde může plánované zkušenosti získat. Při tomto výběru však málo dbá na vzhled fyzického těla. Není to podstatné. Vy lidé však neustále vytváříte fyzické idoly, vzory, kterým se chcete rovnat. Podvědomě vnímáte půvab bytostí světů, které nevidíte, ale cítíte. Pak se snažíte se jim přiblížit svou fyzickou podobou. Chcete vypadat lépe než jak se vnímáte. Jste zvyklí se porovnávat a hodnotit. To je velkým trápením pro mnoho z vás. Proto se stavíte lepšími, než se vám zdá, že jste. Neumíte se přijmout takoví, jací jste. Proto i kritizujete, lžete a podvádíte. Proto měníte barvy vlasů, krášlíte své obličeje, nehty, podstupujete mnohdy velmi bolestivé operace, abyste se přiblížili svým idolům. Vůbec si neuvědomujete, že to vše nevede k pocitu štěstí a naplnění. O tělo máte pečovat jako o schránku pro svou duši. Tělo nemá být cílem vašeho pozemského snažení, ale jen prostředkem. Neustále zapomínáte na duši. Uvědomte si, jak málo vám vadí vzezření člověka milujícího, láskyplného a chápajícího. Setkáte-li se s někým, kdo má silné vyzařování Božího světla, nevnímáte ani jeho fyzickou podobu.

Proč neustále zdokonalovat fyzické tělo? Proč nerozdmýchávat v sobě Boží jiskru, kterou každý člověk nosí ve svém nitru? Proč nehledat a neuvědomovat si v sobě Světlo Boží? Proč milovat očima a ne celým srdcem a celou duší?

Čím více si toto všechno budete uvědomovat, tím více času budete věnovat svému nitru. Tím více budete nacházet lásky sami k sobě. Tím více najdete lásky pro druhé. Tím více uspokojení a naplnění života svého budete cítit. Tím více lásky a pochopení budete nacházet. Tím více budete se navracet ke Světlu a domů. Tím více spokojeni budete a štěstí na Zemi najdete.

Pro pochopení toho všeho přicházíme my - andělé, poslové Světla, i my - víly, skřítkové a elfové. My víly jsme více podobné vašemu hmotnému tělu. My více rozumíme vašim bolestem a trápení. My více, než si vůbec uvědomujete, můžeme vám pomoci uzdravovat vaše tělesné schránky. I my vás velmi milujeme a jsme zde i pro vás. Jste středem našeho zájmu stejně jako bytosti rostlinné, živočišné a minerální říše. Všichni spolu můžeme komunikovat. My jsme nezapomněly. Vy se to musíte znovu učit. Ale věřte, že to není vůbec těžké. Stačí milující srdce a duše naplněná vírou. A proto já k vám teď přicházím. Se Světlem a Láskou. S bylinkou, která provoní váš svět a která vás zavede do našeho světa. S bylinkou, která vás naučí milovat. Věřte a pojďte.

S láskou
Vaše Levandulová

S láskou zapsala Zora Moulisová 9. 11. 2003 v 03,00 hod.
(v tuto dobu přišla na Zemi nová vlna transformačních energií)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dekuji,vilo

Alena,19. 12. 2008 22:17

Krasne,opravdu..diky