Jdi na obsah Jdi na menu

Numerologie

8. 12. 2006

Numerologie - Univerzální řeč čísel

Obrazek

Numerologie se obejevuje již v prehistorických dobách. Věda čísel dosáhla svého vrcholu již ve strém Egyptě a zájem o ní vzrůstá. Numerologie má všechny předpoklady k tomu, aby přispěla k vývoji moderní civilizace. Čísla jsou v numerologii klíčem k hledání souvislostí, existujících v lidském jednání. Jedná se o vědu praktického použití základních matematických zákonů vztahujících se na člověka.

Je to cesta, která spojuje vnitřní svět člověka s vesmírem.

Základem pro numerologii jsou tři věci: datum dne v měsíci, ve kterém se člověk narodil, číslená hodnota jména a den, měsíc a rok narození. Z hlediska numerologie existuje pouze devět základních čísel, vyšší čísla redukuje tak dlouho, až dostaneme opět jednoduché číslice. Z těchto tří údajů se stanovuje psychické, osudové a jmenné číslo každého člověka.

ObrazekKde se tedy numerologie s úspěchem používá? Například při výběru životního partnera, výběru zaměstnání a výběru životního cíle. Neméně důležitá je ovšem analýza každého jednotlivce, ve které jsou dány klady a zápory lidské povahy.

Numerologie není jedním celivstvým, uzavřeným oborem - odhaluje souvislosti vyplývající z vlivů nebeských těles na lidské chování. Zabývá se odhadem budoucnosti a odhaluje mnohé záhady a tajemství života, tzv. "materiálního světa".

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář