Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cestovatel

Cestovatel - Journeyman

Životní láska Dan se jednoho dne náhle ocitne v minulosti. Neví, proč a jak se to děje, ale pochopí, že jeho úkolem je zachránit něčí život… Americký fantasy seriál (2007)

 

Život novináře Dana se změnil v okamžiku, kdy začal zdánlivě náhodně cestovat časem. Aniž by si to sám přál a často ve velmi nevhodných okamžicích...


Cestovatel.jpgDan Vasser je obyčejný novinář, který je jednoho dne zničehonic teleportován do jiné časové éry. Šokovaný hrdina postupně zjišťuje pravidla svého cestování: Posouvat se může jen do minulosti a každá cesta má nějaký účel. A co je nejhorší, Dan přesuny nemůže ovlivnit. Takže když se například náhle objeví v osmdesátých letech ve smradlavém ghettu, začíná ho jeho zázračná schopnost docela vytáčet. Vasser se chtě nechtě stává hrdinou zachraňujícím dobré duše, většinou obyčejné lidi, kteří časem ovlivní historii. Trochu to trvá, ale postupně je stále zřejmější smysl jeho cestování.
Cestovatel je nový americký seriál, který s každým dalším dílem vtahuje diváka hlouběji do své strhující atmosféry. U posledních epizod už skoro nedýchá. Dobře propracovaný scénář navíc nabízí i takové chuťovky, jako jsou mixy časových paralel a nadmíru originální dějové zvraty.

 

Postavy dabing:

Dan Vasser / Kevin McKidd (Zdeněk Hruška)

Katie Vasserová / Gretchen Egolfová (Radka Přibyslavská)

Livia Bealeová / Moon Bloodgoodová (Kateřina Březinová)

Jack Vasser / Reed Diamond (Otakar Brousek ml.)

 

 

Příspěvky

Cestovatel postavy

3. 3. 2011

 

Cestovatel epizody

8. 1. 2010