Jdi na obsah Jdi na menu
 


MDŽ 2015

Každý rok nezapomínají havířovští komunisté na ženy. I letos u příležitosti MDŽ uspořádali dne 5. března pro havířovské občanky vystoupení v Kulturním domě Petra Bezruče. Při příchodu do sálu obdržela každá žena karafiát a přání od mužů.

 

Ženy jménem MěV KSČM uvítal místopředseda JUDr. Bronislav Bujok. Připomněl proč a od kdy se svátek slaví. Pozdravil přítomné i jménem předsedy MěV KSČM Bc. Daniela Pawlase, který z titulu funkce primátora města Havířova musel být pracovně mimo město.

 

Přivítal i přítomnou poslankyni Parlamentu ČR PaedDr. Miladu Halíkovou a předal ji kytici květin. Poslankyně poděkovala jménem svým i jménem přítomných žen za organizaci tohoto slavnostního večera.

 

A pak následovala zábava a k dobré pohodě přispěl program na téma filmové melodie v provedení Stanley’s Dácie Street Band. I když název souboru téměř všem ženám nic neříkal, jejich řízný „dixík“ přinesl do sálu dobrou náladu. Že je název hudebníků cizí, v závěru se zjistilo, že se jim také říká Dřevorubci z Beskyd.

 

Takže komunisti z Havířova, děkujeme vám za příjemné odpoledne a těšíme se na to, co vymyslíte příští rok. Věříme, že se napřesrok opět sejdeme.

mdz.jpg

 

V. Baierová, účastnice večera