Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní liga přípravek

17. 7. 2008

Okresní liga mladších přípravek

            Poslední akcí, kterou pořádala Fotbalová škola Velký Osek v ročníku 2007/08, byla okresní liga mladších přípravek ročníku 1999. spolupořadatelem byl Kolínský deník.

            Tohoto dlouhodobého turnaje se zúčastnilo celkem osm mužstev. Šest z okresu Kolín a dvě z okresu Kutná Hora. Je velkou škodou, že takový turnaj nedokáže uspořádat OFS jako oficiální soutěž. Soutěž, která je běžná ve fotbalově „vyspělých“ okresech či krajích, na našem okrese chybí.

            Během turnaje odehrála jednotlivá družstva v průběhu jara celkem dvacet čtyři utkání, což je třikrát více jak družstva v soutěži starších přípravek.

            Vítězem se stali mladí borci FK Kolín před AFK Pečky a AFK Kolín. Na čtvrtém místě se umístila Jestřabí Lhota, pátá Kutná Hora, šestí hráči z Uhlířských Janovic, na sedmém místě FŠ Velký Osek a osmí FC Tuchoraz. Nejlepším střelcem turnaje s 36 brankami se stala Eliška Kovaříková z FK Kolín, nejlepším hráčem byl vyhlášen Michal Matějka z AFK Kolín a nejlepším brankářem Adam hruška z FK Kolín.

            V soutěžním ročníku 2008/09 by měla být soutěž vypsána pro ročník 2000. pokud se této soutěže neujme OFS uspořádáme ji opět my, ale už jako soutěž celoroční podzim – jaro.

 

 

 

Jaroslav Bejlek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář