Jdi na obsah Jdi na menu

Extraliga mužů

Příspěvky

Družstvo mužů letos obsadilo 4. místo v Extralize a 6. místo na MČR družstev

Po "tučných" letech skončilo letos naše družstvo mužů poprvé pod stupni vítězů. V Česká spořitelna Extralize jsme obsadili 4. místo a v neoficiálním finále, kterým je Mistrovství ČR družstev, jsme skončili šestí. Na první pohled se to jeví jako neúspěch, my jsme však s naším letošním účinkováním, osazeným do rámce daných možností, spokojeni.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů | Fotografie: MČR družstev 2013

Extraliga - zpravodaj 1. kola

V sobotu 18. května se na Kladně uskutečnilo 1. kolo Česká spořitelna Extraligy. Naše družstvo v něm obsadilo 5. misto se ziskem 4 hlavních bodů a celkovým počtem 127 pomocných bodů. Nejvíc bodů pro družstvo získal dálkař Milan Pírek (17), před sprinterem Janem Velebou (16) a Romanem Novotným (13).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů | Fotografie: 1.kolo Extraligy 2013

Česká spořitelna atletická extraliga 2013 - propozice a info

V letošním roce se v extralize bude soutěžit podle mírně upraveného systému. Budou pouze dvě kola, z toho první klasické-společné (18.5. Kladno) a druhé kolo bude sestávat ze 7 vybraných mítinků. První z nich se koná 8.5. v Olomouci. Dráhové MČR se již do extraligy započítávat nebude.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů

Na MČR družstev obhájilo naše družstvo mužů titul vícemistra republiky

V sobotu 8. září proběhlo v Táboře Mistrovství České republiky družstev mužů a žen. Naše dužstvo mužů na něm obhajovalo loňské smolné druhé místo, kdy podlehlo až na počet vítězství v jednotlivých disciplínách největšímu rivalovi, Dukle Praha. Letos to bylo jiné, neboť Dukla měla velmi silné družstvo a my jsme svým způsobem oslabeni již nějakou dobu natolik, že jsme na jih Čech jeli alespoň obhájit to druhé místo.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů | Fotografie: MČR družstev 2012

MČR družstev - propozice a časový pořad

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů

KONEČNÁ TABULKA EXTRALIGY - AK Kroměříž poprvé druhý, což je v momentální situaci úspěch

Máme k dispozici čerstvé tabulky (vč. maďarských bodů) letošní atletické Česká spořitelna extraligy 2012 mužů, v níž jsme poprvé od našeho vstupu do nejvyšší soutěže obsadili jiné než 1. místo. Tentokrát to bylo místo druhé, což ale v momentální situaci považujeme svým způsobem za úspěch.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů

2. kolo extraligy - ve Vyškově jsme byli opět druzí

Přestože nejsou zatím oficiální výsledky 2. kola extraligy, které proběhlo v rámci mistrovství ČR ve Vyškově, k dispozici, dal si Ota Šedý práci a spočítal to. Obsadili jsme stejně jako v 1. kole druhé místo za pražskou Duklou.  Vše naleznete v přiloženém zpravodaji. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů

Extraligu jsme zahájili 2.místem

V sobotu 2.června přivítal kladenský stadion Na Sletišti účastníky České spořitelna Extraligy 2012. Jediné klasické "společné" kolo se v rozporu s předpovědí počasí konalo za vcelku příjemných povětrnostních podmínek a v napjatém očekávání, jak se projeví úprava systému hodnocení, který byl přes zimu mírně modifikován. I nadále se "jelo" na maďarské body, podstatnou změnou však byla nová nutnost umístění do 10. místa, jinak se získané body nezapočítaly.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů | Fotografie: Extraliga 2012-1.kolo

MČR družstev mužů - statistika

V příloze naleznete zajímavou statistiku sobotního zápolení o titul Mistra ČR družstev mužů, kterou zpracoval Ota Šedý.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů

Z MČR družstev vezeme stříbro, na soupeřově domácí půdě jsme vlastně tak nějak neprohráli

V sobotu 17. září vyvrcholila na stadionu pražské Dukly letošní domácí soutěž družstev. Na Mistrovství ČR jsme přijeli jako obhájci mistrovského titulu z posledních tří let a jako čerstvý, již čtyřnásobný vítěz extraligy. Naším cílem bylo samozřejmě uspět co nejlépe, své pracně vybudované postavení upevnit a domácí titul obhájit.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Extraliga mužů | Fotografie: MČR družstev 2011