Jdi na obsah Jdi na menu

Město Kroměříž podpořilo i mladé atlety

Příspěvková organizace SZMK (Sportovní zařízení města Kroměříže), která několik let funguje v našem městě, přišla s výbornou akcí pro sportující mládež. 

szmk--cmyk--1.jpg

V Týdeníku Kroměřížska jsme si v jednom z minulých čísel mohli přečíst o registrování aktivních sportovců do 18-ti let. Těm jsou zpřístupněna sportoviště, která spadají pod správu této organizace. Do této akce byli zařazeni i naši aktivní členové, ti, co se aktivně zapojují do trénování i závodění, mají zaplacené členské příspěvky a jsou registrovaní pod ČAS.

Tato myšlenka je, dle mého názoru, pokroková. Konečně jsou podporováni mladí sportovci, kteří mají zájem něco pro sebe dělat a vše vrátit městu kvalitní reprezentací ve sportovních soutěžích. To se nám v minulém desetiletí dařilo zejména zásluhou družstva mužů, které dokonce několik let dominovalo české atletice, ale i individuální výkony a mistrovské tituly byly "s přívlastkem Kroměříž".

Na místě je poděkování vedení města Kroměříže, vedení příspěvkové organizace SZMK a panu Karlu Holíkovi, za zařazení naší mládeže do této akce.

Petr Osina