Jdi na obsah Jdi na menu

Mítinky

Příspěvky

Sezóna mládeže pokračovala ve Zlíně a Uh. Hradišti

Ve středu 29. 4. jsme vyrazili na závody do Zlína. Celý tento týden bohužel provázelo chladné počasí se silnějším větrem, tak pro nás závodění bylo poněkud ztížené. Závodu se účastnila opět pouze hrstka našich závodnic.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Tuláček překonal výrazným způsobem klubový rekord v kouli!

Hlavní atletická sezóna se naplno rozběhla prvními květnovými závody. Ať už v Přerově, nebo také v Olomouci, byli vidět i naši atleti. Na Velké ceně Olomouce, která se uskutečnila 8. května, překonal Vladislav Tuláček výrazným způsobem svůj stávající osobní i klubový rekord  výkonem 19,51m.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Dorazilová vyhrála Hanácký půlmaraton, Delingerová a Stehlíková druhá a třetí

V sobotu 21. dubna se v Olomouci běžel další ročník Hanáckého půlmaratonu. Běh, jehož děj se převážně odvíjel v Bezručových sadech a který byl zároveň Mistrovstvím Moravy, přinesl úspěch našim běžkyním. Jana Dorazilová zvítězila mezi ženami, Marie Delingerová a Jitka Stehlíková obsadili druhé a třetí ve své kategorii.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Dorazilová v Bratislavě poprvé pod 3 hodiny v maratónu, Kreisinger nejlepší z Evropanů na Hervis půlmaratónu

Přelomový březnovo-dubnový víkend byl ve znamení dvou významných běžeckých událostí. V neděli se běžel v Bratislavě ČSOB maratón, na němž si fantasticky počínala naše Jana Dorazilová a den před tím, v sobotu, se konal pražský Hervis půlmaratón, kde doběhl náš Jan Kreisinger jako první z Evropanů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Rohálovskou desítku vyhrál opět Kreisinger, třetí doběhl Bajza

V sobotu 25. února se v Prusinovicích uskutečnil další, již 19. ročník, Rohálovské desítky. Tento silniční závod se mezi běžci těší velké přízni a v loňském roce byl vyhlášen čtenáři respektovaného časopisu Behej.com jako nejoblíbenější silniční běh v České republice. I proto letos padl nový účastnický rekord.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky | Fotografie: Rohálovská desítka 2012

Na Hulmenské desítce ovládli naši běžci všechny kategorie, Bajza a Dorazilová v traťových rekordech

V sobotu 28.ledna se v Hulíně konal 7.ročník Hulmenské desítky. Zúčastnila se jí i řada našich běžců, kteří nakonec ovládli všech pět kategoríí. V traťových rekordech zvítězili Jakub Bajza a Jana Dorazilová.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Novotný, Gremlica a Muchová jsou přeborníci Olomouckého kraje, Ptáček zvítězil ve Vídni

O třetím lednovém víkendu, respektive v sobotu, se uskutečnilo několik halových závodů. V Olomouci se konal přebor Olomouckého kraje, kde si dobře vedli Novotný, Gremlica, Muchová, Klus a Pírek. Adam Ptáček zvítězil na mezinárodním halovém mítinku ve Vídni. Těsně před tím, v týdnu zaznamenali dobré výsledky i naši mladí atleti, zejména František Gremlica.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Jana Dorazilová vyhrála půlmaraton v rámci Silvestrovského běhu ve Zlíně

Na Silvestra se tradičně konala celá řada nejrůznějších běžeckých závodů. Jedním z nich byl  i Silvestrovský běh ve Zlíně, v rámci kterého se běžel i půlmaratón. V něm zvítězila v kategorii žen naše Jana Dorazilová, když zároveň překonala i svůj osobní rekord. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Kocourek vyhrál suverénně závod Skalica-Hodonín, Blaha zase premiérový ročník Čertovského běhu v Kroměříži

V sobotu 17. prosince se uskutečnily dva zajímavé běžecké závody. Tím prestižnějším byl známý silniční běh Skalica-Holíč-Hodonín a premiérovým byl kroměřížský Čertovský běh. Na obou se velmi dařilo našim běžcům.  

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky

Na Mikulášském běhu ve Vyškově porazil trenér svého svěřence, dařilo se i našim dětem

V sobotu 26. listopadu se v nejbližším okolí vyškovského stadionu konal 7. ročník Mikulášského běhu. Měli jsme na něm zastoupení jak v hlavní, tak i v dětské kategorii.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Mítinky