Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střížkovská Bohemka se doma

rozloučila vítězstvím

Zápas střížkovské rezervy a hráčů Aritmy přinesl šest branek, pěknou podívanou pro diváky, ale také řadu hrubých chyb na obou stranách. Od prvních minut se domácí do soupeře zakousli a brankář Šuranský se nestačil divit, když po pěti minutách musel lovit míč ze sítě hned dvakrát.

Nejdříve si ve 4.minutě na zadní tyči počkal na centr Rýdla Honka a pohodlně zakončil na 1:0. Aby toho nebylo málo, tak hned o minutu později se domácí radovali podruhé, to si pro dlouhý balon vyběhl hostující brankář, jenže ho ve vzduchu přehlavičkoval Šilhan a míč směřoval do opuštěné branky, nakonec ale skončil na tyči a do branky ho smolně dopravil až kapitán hostů Beran. Teprve od této chvíle se do hry dostali také hosté a hned odpověděli brankou po spolupráci bývalých spoluhráčů z pražské Dukly. Obrana hostů podcenila dlouhý balon Weisse a za jejími zády se objevil Kratochvíl, který postupoval sám na Bekeho a přesnou střelou k tyči mu nedal šanci. Hosté se tak z ničeho nic dostali opět do hry. Jenže hostující obrana jakoby stále nebrala vážně domácího střelce Šilhana, který od ní dostával až příliš volného prostoru. Po čtvrt hodině hry se právě domácí Šilhan protlačil do šance, ale tentokrát ho Šuravský vychytal. Poté na sebe poprvé upozornil také domácí veterán Mráz, ale jeho prudký centr se jen projel po brankové čáře a nikdo z domácích hráčů nebyl schopen ho branky doklepnout. Tečku za prvním poločasem udělala nebezpečná střela Rýdla, brankář Šuravský byl ale připraven.
Vstup do druhého poločasu opět vyšel lépe domácím. Kdo očekával tlak hráčů Aritmy, kteří se zatím herně i výsledkově drželi, byl na omylu. Po třech minutách totiž přišla konečně chvíle domácího Mráze, který se prosadil do dalším pěkném centru Rýdla a zvýšil na 3:1. Hosté se ale nepoučili z prvního poločasu a o další dvě minuty později si nechali přidat další branku. Po obrovském zaváhání hostující obrany se dostal do úniku Šilhan a z vyběhnuvšího Šuranského udělal bezmocného diváka. Scénář z prvního poločasu se z části opakoval, hosté opět začali tahat za delší konec, ale branky se tentokrát hned nedočkali. To domácí mohli několikrát svůj výsledek ještě zvýraznit, ale chyběl jim v koncovce větší klid. A tak začali naplno zlobit hosté, nejdříve střelu Opieli vyrazil Beke, ale v 82. minutě už udeřilo, když pro překvapení všech skončil Kratochvílův centr za zády Bekeho. Další minuty se hosté snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale marně. A když se nechytla ani střela Výravského, bylo jasné že body zůstanou na Střížkově.
Pavel Novotný (Bohemians Praha B): Dnes jsme předvedli slušný výkon, dali jsme rychlé branky a to rozhodlo. Sice jsme si nechali zbytečně hosty dostat vždy na dostřel po našich hrubých chybách, ale vítězství jsme si zasloužili. Jediné co mě mrzí, že nám chybí zatím větší klid v koncovce. Kluci vymýšlejí občas věci složitější, než by museli.
Tomáš Kubr (Aritma Praha): Tentokrát jednoznačně rozhodli naše fatální chyby, kterým jsme hostům nabídli pohodlný náskok. Kluci ale vždy zabrali a tak si myslím, že to z naší strany nebylo tak špatné. Byl to pěkný zápas pro diváky ne dobře upraveném hřišti. Bylo velké horko, ale myslím si, že s tím oba týmy statečně bojovali.

Bohemians Praha B – Aritma Praha 4:2 (2:1)
Branky: 4. Honka, 5. vlastní, 48. Mráz, 50. Šilhan – 9. a 82. Kratochvíl ŽK: Honka – O. Rybka, Kratochvíl Rozhodčí: Šimšík – Váša, Krejčí Diváků: 80
Bohemians Praha B: Beke – Kovář, Gazmend, Faitl, Kreuz – Rýdl, Janda, Allram, Honka (64. Ambruz) – Mráz, Šilhan (79. Baier). Trenér Pavel Novotný.
Aritma Praha: Šuranský – Weiss (64. Brabec), Kubr, Beran, Opiela – O. Rybka, Fiala, Krejča, L. Rybka.- Výravský, Kratochvíl. Trenér Tomáš Kubr.

9.6.2007 – Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář