Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekJeho spoluhráči měli v nohách vítězný pohárový zápas v Liberci a to se projevilo na pohodě v týmu. „Byl to těžký týden, především pro kluky, kteří museli všechno odehrát, ovšem teď si to můžeme v klidu užívat. Jsme ve hře o poháry a to hned ve dvou soutěžích,“ chválí si momentální úspěchy svého týmu Vidlička.

Ten musel pro karetní tresty svých kolegů z obrany, nastoupit na jejím levém kraji. „Naposledy jsem tenhle post hrál snad před pěti lety ve Wisle Krakov. První poločas jsem se s tím hodně pral,“ rozhovořil se o svých pocitech teplický obránce. Také trenér Plíšek měl z jeho výkonu obavy. „Věděli jsme, že jeho zdravotní stav není dobrý a počítali s variantou, že ho stáhneme. Především první půl hodinu evidentně nestačil se soupeřem běhat.“

Nakonec však tento experiment se zkušeným obráncem vyšel a Teplice Obrazektak, díky jednoznačnému vítězství, předskočili v tabulce svého soka a chystají se ze šestého místa útočit na příčky nejvyšší. „Nesmíme se ale nechat těmito krátkodobými úspěchy uspokojit. Máme před sebou hodně práce,“ upozornil důrazně Plíšek s tím, že se nejdříve musí začít dávat dohromady zranění hráči.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář