Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horní Měcholupy si s chutí zastřílely a odnesly to Uhelky

Hned podle prvního útoku se dalo rozpoznat kdo dnes bude vládnout na hřišti. To se totiž domácím povedlo díky přesné hlavičce Broja otevřít skore. Kdo si myslel, že zápas bude dál pokračovat v podobném tempu, byl ovšem na omylu. Domácí, uspokojeni rychlou brankou, nikam nepospíchali a hosté zase na oplátku i přes snahu byli absolutně neškodní. Diváci tak čekali až do 28. minuty na nějakou slibnější útočnou akci a opět jí měli na starost domácí, když po hezké kombinaci se trošku se štěstím dostal míč až k Brojovi, ale ten tentokrát v nadějné pozici branku netrefil. Poté přišli ještě do poločasu dvě nadějné situace pro domácí. Nejdříve střílel nebezpečně opět aktivní Brojo po přiťuknutí jeho kolegy v útoku Birmy a o chvilku později se po pěkné akci dostal do výborné střelecké pozice domácí kapitán Podskuba, ale svou dělovkou pouze orazítkoval tyč.

Ze začátku druhé půle to nevypadalo, podle dění na hřišti, na nějakou výraznější změnu. Domácí vklidu vyhrávali většinu osobních soubojů a drželi míč na svých kopačkách a hosté i přes velkou snahu nebyli schopni nic kloudného vymyslet. V 57. minutě se z ničeho nic dostal po dlouhém odkopu míč k Birmovi a ten si to mířil sám na Domlátila, udělal mu kličku, ale dobíhající obránci mu v poslední chvíli zkazili radost a míč odvrátili do bezpečí. O pět minut později měli hosté jedinou výraznější šanci za celé utkání, to když po trestném kopu ze středového kruhu doplachtil míč až na hlavu Zilvara, ten chytře hlavičkoval ke vzdálenější tyči, ale domácí brankář konečky prstů dokázal míč vytěsnit na rohový kop. V 73. minutě domácí předvedli krásnou fotbalovou akci, která musela potěšit všechny přihlížející diváky. To když pravý obránce Hradil poslal křižný míč na Vrabce, ten elegantně zpracoval míč na prsou a zavezl míč až na roh pokutového území kde zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Birmu a ten lehkou tečí zakončil. Za další tři minuty bylo po zápase. Střelu Buldry z dvaceti metrů tečovala hostující obrana tak nešikovně, že se míč dostal k Birmovi a ten v krátkém sledu podruhé zavěsil. Po této brance se však nikdo neradoval, ani domácí střelec, v domění že se jednalo o ofsajd, branka ale byl uznána a nutno přiznat, že ani odevzdaní hostující hráči neprostestovali a raději svými pohledy posouvali čas na časomíře. Na to už se nemohl dívat kapitán hostů Filinger a snažil se alespoň zaměstnávat domácí obranu. Jeho nejpovedější akce ze 79. minuty zkončila po pěkném voleji vedle branky Janocska. Poté ale znovu převzali taktovku domácí, kteří v euforii střídali jeden útok za druhým. V 86. minutě dílo zkázy pro hosty dokonal Procházska, když dorazil odražený míč po střele Vrabce. Právě Vrabec, mladý záložník domácích předváděl opravdu skvělé fotbalové představení a byl jedním z hlavních strůjců vítězství domácích. V úplném závěru zápasu se do šance dostal ještě Neumann, krásně přehodil brankáře Domlátila, ale orazítkoval jen břevno, následující dorážky neměli úspěch a tak domácí po drtivém finiši porazili hosty rozdílem třídy.
František Mysliveček(Uhelné Sklady): Co k tomu můžu říct. Je to pro mě zklamání, nepředvedli jsme to, na co máme. Řadou chyb jsme se připravili o šlušný výsledek.
Pavel Trávník (Horní Měcholupy): Dnešní utkání ukázalo, že kluci umí tahat za jeden provaz a skvělým týmovým výkonem jsme si tři body zasloužili. Řadu šancí jsme ještě neproměnili. Přesto musím všechny pochválit.

Horní Měcholupy – Uhelné sklady (1:0) 4:0
Branky: 2. Brojo, 73. a 76. Birma, 86. Procházka Rozhodčí: Stránský – Rod, Hríb Diváků: 200
Horní Měcholupy: Janocsko – Procházka, Toman, Čáp, Hradil – Vrabec, Neumann, Podskuba, Buldra (81. Jánoš) - Birma, Brojo (58. Soucha)
Uhelné sklady: Domlátil – Janeček (70. Parpel), Snopek, Gabriška, Ulrich – Vinklar, Sýkora, Filinger, Milovanovič (46. Voldřch) – Zilvar, Orinič

17.9.2006 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář