Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekNa Julisce se v zimní přestávce pilně připravovali na start jarní části, do kádru přivedli zvučná jména a také talentované mladíky.

První jméno nové posily hovoří za vše. V brance by měl totiž nastupovat zkušený Michal Vorel, který přišel na půlroční hostování ze Slavie. „Zatím však nemáme jasno, kdo nastoupí na postu brankařské jedničky,“ rozvířil spekulace trenér Bittengel.

Další novou tváří, která byla představena na předsezónní tiskové konferenci, je Kamerunec Dani Chigou, vůbec první hráč černé pleti v historii klubu, který by mohl nastupovat za jeho A tým.

Novinky se ovšem nepřipravují pouze v kabině, ale také na pokladnách stadionu. „Na jarní domácí zápasy Dukly bude pro všechny diváky vstup zdarma.“ Oznámil gesto směrem k fanouškům předseda představenstva Lafek a vzápětí dodal malé přání. „Chceme tím zajistit pro hráče důstojnější prostředí a doufáme, že si diváci cestu na Julisku najdou.“

ObrazekJejich nedělní sok z Vršovic, který druholigový šlágr hostí, připravuje pro diváky také malé překvapení. „Jsme klub, který nezapomíná na historii a proto všem fanynkám, které v neděli přijdou na utkání s Duklou, věnujeme malý dárek, jako pozornost k Mezinárodnímu dni žen.“ Láká fanoušky něžného pohlaví do Ďolíčku ředitel Lukáš Přibyl.

Také kádr zelenobílých se dočkal posílení, když se z hostování vrátil druhý nejlepší střelec soutěže Miloslav Strnad a na přestup bylo změněno hostování reprezentanta Uzbekistánu Azize Ibragimova. Tím největším posílením je ovšem pro klokany udržení mladíčka Jana Morávka, o kterého se zajímají přední německé a francouzské kluby. „Do léta je ta věc uzavřena, Honza zůstane u nás a pomůže nám v boji o postup!“ Ukončil celou záležitost sportovní ředitel Jiří Steinbroch.

Diváci jsou na start druhé ligy patřičně nažhavení, na šlágr kola mezi prvními klokany a třetí Duklou bylo ve středu prodáno už sedm tisíc lístků. „V prodeji zbývá jen necelých pět set vstupenek. Dá se tedy očekávat vyprodaný stadion.“ Pyšní se ředitel Bohemians 1905 a trenér Hoftych k tomu dodává: „Kluci se už nemůžou dočkat zaplněných tribun, jsme na neděli připraveni. Dukle doma nic nedarujeme!“ Zbraně však neskládají ani v Dejvicích. „Jedeme se na Bohemku poprat o body!“ Říká bojovně kormidelník Dukly Bittengel.


Praha se má na co těšit, všechno vypukne v neděli v pět hodin večer na stadionu Bohemians 1905.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář