Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slávisté si pohráli s Příbramí

 Obrazek

V mrazivém počasí a za silného větru si hráči Slavie Praha poradili s příbramskou Marilou jednoznačně 4:0. V obou týmech se představily nové akvizice a nezklamaly. Především Nedzipi, slávistický krajní záložník, byl od úvodních minut velice aktivní.

První šanci ale měli Příbramští, když se v jedenácté minutě ocitl v dobré pozici Huňa, ale jeho lob skončil mimo Vorlovu branku. Po půl hodině hry nebezpečně vystřelil slávistický Urbánek, ale míč skončil pouze na boční síti. Za další čtyři minuty se již skóre měnilo, to když ve vápně fauloval Vošahlík Nedzipiho a kopala se penalta. Tu Hrdlička s přehledem proměnil ve vedoucí branku Slavie. Minutu před pauzou se ještě do šance prokličkoval Nedzipi, ale branku Palečka přestřelil.

Vše podstatné si tak slávisté schovali do druhého poločasu. Podruhé udeřili hned po pauze, když si trestný kop Urbánka srazil hlavou do vlastní branky Lesák. V 66. minutě po velkém závaru, kdy nikdo ze Středočechů nebyl schopen odvrátit míč do bezpečí, se trefil do prázdné branky novic v sešívaném dresu Gecov. V úplném závěru pak přidal čtvrtou branku Gaúcho.

Slavia Praha - Marila Příbram 4:0 (1:0)
Branky: 32. z pen. Hrdlička, 50. vl. gól Lesák, 65. Gecov, 90. Gaúcho. Rozhodčí: Příhoda. ŽK: Kropík (Příbram). Diváků: 300.

Slavia: M. Vorel - J. Vorel (46. Hubáček), Dosoudil (46. Latka), Aračič, Urbánek - Krajčík (62. Gecov), Suchý (46. L. Jarolím), Hrdlička (46. Švec), Nedzipi - Necid (46. Gaúcho), Janda. Trenér Karel Jarolím.

Příbram: Paleček - Šmerda, Navrátil, Mácha, Penner (39. Lesák) - Vošahlík (46. Podrazský), Hašek (46. Kropík), Otepka, Tesařík (46. Eismann) - Huňa (54. Řezníček), Rilke (62. Pilík). Trenér Jiří Kotrba.

Hlasy trenérů:

Karel Jarolím (Slavia Praha): "Mně se ten zápas hodnotí samozřejmě mnohem lépe než Jirkovi Kotrbovi. Předvedli jsme pěkný výkon a výsledek je toho důkazem."

Jiří Kotrba (Marila Příbram): "Nás teď po zápase může zahřát snad jen čaj. První branku jsme si dali sami a to se pak s týmem, jako je Slavia, hraje velice špatně."

3.2.2007 - Richard Valoušek | Foto: ČTK 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář