Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekPřed zápasem vše hrálo do karet domácí Slavii, v tabulce měla jedenácti bodový náskok a na novém stadionu v Edenu neztratila v lize ani bod. To její odvěký rival z Letné byl zužovaný zraněními a navíc se musel vypořádat s absencí Kušníra. Chovanec nevymýšlel žádné velké změny. Rozhodl se pouze Romana Hubníka posunout ze středu obrany na její pravý kraj a na jeho místo postavil Tomáše Hubera. „Obrana pracovala spolehlivě. S její prací jsem spokojen," hodnotil po zápase výkon nově poskládané obranné čtveřice Chovanec.

Proč také ne, Sparta inkasovala jedinou brankou a to byla po celé utkání pod drtivým tlakem. „Kdyby jsme drželi míč více na zemi, Slavia by to měla mnohem těžší," litoval jediný střelec letenských před novináři. „Dnes jsme to soupeři velice usnadnili naší pasivitou, nechtěli jsme hrát a doufali, že vedení udržíme," stěžoval si na útočnou činnost svého týmu.

Přesto, že Hubník ve 35. minutě otevřel skóre po přímém kopu Zemana, na vítězství to nestačilo, když vyrovnal osm minut před koncem Petr
ObrazekJanda. „Igor Žofčák tam nedokázal odkopnout jasný míč a už se to nedalo zastavit. Je to velká škoda, když inkasujete po takové chybě," litoval po sparťanský obránce. „Po průběhu zápasu musíme být s bodem spokojeni, ale když jste takhle dlouho ve vedení, remíza zamrzí." Ukončil hodnocení zápasu s tím, že tento bod pomůže Spartě v úniku před jejími pronásledovateli. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář