Jdi na obsah Jdi na menu
 


                                       Novinky 2009

 

31.12.2009 Špatná zpráva

Rok 2009 pro nás skončil velmi smutnou událostí. Zemřelo nejstarší z našich štěňátek, maličká Ema. I když s námi strávila pouze šest dní svého krátkého života, měli jsme ji moc rádi.

 

25.12.2009 Máme štěňátka

Tak jsem se konečně dočkala - na Boží hod dopoledne se mojí Dádince narodila tři krásná štěňátka. Jsou to dvě fenečky a pejsek. Všichni tři jsou nádherní, pěkně se živí mlíčkem a mamina je vzorně opečovává. Věřím, že když se prckové narodili o Vánocích - v čase kouzel, nadělí jim nějaká ta pohádková sudička do života pevné zdraví, hodné páníčky a dlouhý šťastný život.

 

Obrazek

                                    Eda, Enid a Ema Krásný motýl - 1 den

 

 24.10.2009 Námluvy

Tentokrát jsem vyrazila na výlet s Dádinkou. Vydaly jsme se do Českého Těšína, kde sídlí chovatelská stanice Camilla altair a papiloní krasavec JCh. Andreas Golyski raj. Dádinka s Andreaskem si padli do oka, tak doufám, že bychom se o Vánocích mohli dočkat štěněcí nadílky. Už se moc těšíme!

 

Obrazek

                                           JCh.Andreas Golyski raj

 

 

18.10.2009 Moravskoslezská národní výstava psů všech plemen

S Dorotkou jsme dnes vyrazily na výstavu do Brna. Dorotka se předvedla ve třídě dorostu, panu rozhodčímu ing.Leoši Jančíkovi se líbila a odnesla si pěkný posudek i ocenění velmi nadějná 1. Dále se předvedl náš odchovanec Bonifác Krásný motýl, který získal ocenění velmi dobrý. Boneček i podle slov pana rozhodčího prostě neměl svůj den. Při dlouhém čekání před posouzením nám udělali velkou radost manželé Křížovi a přivezli nám ukázat Dorotčinu sestřičku Dádu. Z Dádinky roste krásná malá papiloní slečna s rošťáckým kukučem.

 Obrazek

 

 

 

Dáda a Dorotka Krásný motýl

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

          Bonifác Krásný motýl

    (majitelé rodina Hepperových)

 

 

 

 

 

11.10.2009 Na návštěvě u Codyho

Vzhledem k tomu, že náš malý Cody nedávno oslavil první rok života, vydala jsem se malého oslavence a jeho páníčky navštívit do Ostravy. Z Codyho vyrostl nádherný papiloní chlapeček se skvělou srstí, úžasnou kontaktní a nebojácnou povahou a nezdolným temperamentem. Na tom jak je Cody báječný pejsek mají obrovskou zásluhu jeho skvělí páníčci, kteří se mu věnují s maximální péčí. Takže majitelům Codyho ještě touto cestou posílám poděkování za milé přijetí a hlavně za lásku, kterou tomu malému ušáčkovi věnují.                                                  

Pár nových fotek Codyho si můžete prohlédnout tady.

                 Cody Krásný motýl 1 rok (majitelé p.Illichmannová a p.Romero)

Obrazek

 

 

 

30.9.2009 Slavíme a slavíme

Čeká nás plno oslav, dárečků a slavnostního papání. 30.9. slaví naše áčkové holky, Arnika a Anita , své 4.narozeniny. Pokračovat bude céčkový chlapeček Cody, který 7.10. oslaví 1.narozeniny a do třetice pořádá oslavu naše Dádinka, která 9.10. oslaví už 6.narozeniny. Všem přejeme jen to nejlepší, hlavně hodně zdravíčka a dělejte nám zlatíčka radost ještě řadu let!

 

Obrazek

 Arnika Krásný motýl 4 roky (majitelka Bc. Petra Krásová)

 

Více nových foteček Arniky zde.

 

 30.8.2009 Mezinárodní výstava psů Mladá Boleslav

Ve třídě dorostu se dnes předvedla Demi Krásný motýl a od zahraničního rozhodčího, pana Martina Baskarana, získala hodnocení velmi nadějná 1. Posíláme velkou gratulaci do Říčan!

                                   

Obrazek

                                       Demi Krásný motýl 7 měsíců

 

9.8.2009 Krajská výstava psů Ostrava

Dnes jsme vyrazily s Dorotkou na Ostravský hrad, kde se konala krajská výstava. Pro Dorotku to byla první výstavní zkušenost, kterou zvládla velmi dobře. Z jízdy tramvají, autobusem a pak velkého množství lidí a psů byla sice trochu nesvá, ale v kruhu se nebála, ukázala zoubky a na stolečku pěkně pózovala. Výstava byla o to příjemnější, že jsme potkali i "naše kluky" z vrhu B, Barnabáška a Bonifácka, s páníčky. Kluci se vystavovali v nejpočetněji zastoupené třídě mladých (4 psi) a v silné konkurenci si vedli opravdu výborně. Bonifácek se procházel v kruhu jako ostřílený profík a získal zasloužené první místo. Barnabášek byl ze začátku v kruhu trošku nervozní, ale pak také capkal a stál na jedničku. Takže výsledky jsou:

Dorotka Krásný motýl - dorost - velmi nadějná 1                         

Bonifác Krásný motýl - třída mladých - výborný 1, vítěz třídy 

Barnabáš Krásný motýl - třída mladých - výborný 3

Obrazek

 

 

 

Bonifác a Barnabáš na stupních vítězů

 

 

 

 

  Obrazek 

 

 

 

 

Bárny a Bony s páníčky

 

 

 

 

 

 Obrazek

 

 

 

 

 

Dorotka se chlubí

 

 

 

 

 

 

 

Odpoledne jsme ještě vyrazili na procházku na Palkovské hůrky, aby si Dorotka po dlouhém ranním čekání před výstavním kruhem protáhla packy. Pár dalších foteček z výstavy i výletu si můžete prohlédnout v fotogalerii štěňátek B, Anity a Dády.

 

Obrazek

 

20.6.2009 Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav

Na této výstavě se předvedla naše malá odchovankyně Demi Krásný motýl a od maďarské rozhodčí paní Bánhidi Pálne získala hodnocení velmi nadějná 1. Gratulujeme!

 

3.6.2009 Dino je zas o rok starší

Náš Dinásek dnes oslavil své druhé narozeniny. Všechno nejlepší Diny!

 

27.5.2009 Všechno nejlepší kluci!

Dnes slaví naši odchovanci Bonifác, Batul a Barnabáš své 1. narozeniny. Tak všechno nejlepší kluci, do dalších let hlavně hodně zdravíčka a radosti ze života!

 

Obrazek

 Bonifác Krásný motýl 1 rok

 

8.5. - 13.5.2009 dovolená na Morávce

V tento sváteční květnový pátek jsme vyrazili s pesanama na první dovolenou. Na Morávce bylo nádherně, vyšlo nám pěkné počasí a pořádně jsme se protáhli na všech okolních turistických trasách.

 

 

Obrazek

 

9.5.2009 Krajská výstava psů Hlučín

V Hlučíně výborně reprezentoval náš odchovanec Bonifác Krásný motýl. Paní rozhočí Ovesné se Bony velmi líbil, ale protože je to malý neposlucha a čertisko, které se nechce předvádět, skončil na druhém místě jako Výborný 2. Gratulujeme Bonečku!

 

8.5.2009 Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav

Na této výstavě se předvedla poprvé naše malá odchovankyně Demi Krásný motýl.Demička ve třídě štěňátek okouzlila polskou rozhodčí paní Dorotu Zabek a odnesla si krásný posudek:  Velmi perspektivní štěně, výborná povaha, výborná kostra, hezká hlava, černé oči i nos, krátkého rámce těla, štěněčí hustá srst, výborná v pohybu, perfektně nasazené uši. Moc gratuluji Demince i její paničce paní Fialové!

 

Obrazek

 

 

 

30.4.2009 Pozdě ale přece

S menším zpožděním musím informovat o úspěchu našeho odchovance Bonifáce Krásný motýl. Boneček se 5.4.2009 zůčastnil národní výstavy psů v Ostravě a od paní rozhodčí Dolejší dostal svou první výbornou. Moc Bonymu i jeho páníčkům gratulujeme!

 

5.4.2009 Další velké stěhování

Tento víkend se odstěhovali další z našich malých odchovanců. V sobotu vyrazil na dalekou cestu Batulek. Bude žít v České Lípě se skvělou novou rodinou a psími kamarády. S Batulkem se nám loučilo velmi těžko, za 10 měsíců, které u nás strávil, nám Batík přirostl k srdci, ale v nové rodině se mu dostane přesně toho, co Batulek ke spokojenému životu potřebuje - páníčky, kteří s ním budou celý den doma, budou se mu věnovat, povídat si s ním a chodit na procházky a ve volném čase může Batík lumpačit s psími parťáky. Měj se Batulku krásně!

 

Obrazek

 

V neděli vyrazila do světa naše malá Dášenka. Bude dělat radost rodině Křížových v Kuřimi. Také tobě Dášenko přejeme spokojený a šťastný psí život, plný procházek, her, dobrého papání a zábavy s tvou novou rodinou!

 

Obrazek

 

 

 

22.3.2009 Loučení

Tento víkend jseme se rozloučili se dvěmi z našich štěnátek. V pátek vyrazila do světa naše nejmladší Dituška. Bude žít v rodině Vozákových v Choryni a na hraní a lupárny bude mít hned tři dětské parťáky. Měj se krásně Dituško!

Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V neděli odjela naše malá princezna Demi. Bude bydlet v Říčanech u Prahy v rodině Fialových, kde bude mít další dva papilloní kamarády. Demička má v plánu věnovat se s paničkou výstavní kariéře, takže jim oběma moc držím palečky. Přeji ti Deminko spokojený a šťastný život!

Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.2.2009 Pozdrav od Codyho

Dostali jsme nové fotečky našeho odchovance Codyho. Roste opravdo do krásy, už v jeho čtyřech měsících jde vidět, že z něj bude fešák po tatínkovi Bastienovi.

 

Obrazek

 

Obrazek

 

 

24.1.2009 Vrh D

První báječnou novinkou tohoto roku je narození malých Déčkařů. Dnes ráno se naší Anitce narodily čtyři nádherné, úžasné holčičky. Hrdým otcem je pejsek Bastien Hroznový květ, šampion celé řady zemí, nádherný pejsek se super povahou. Bastinek je otcem i našeho předchozího vrhu C a okouzlil mě natolik, že jsem se rozhodla krytí opakovat. Holčičky jsou pěkní cvalíci porodní váhy byly od 171 do 186 gramů. Jména zatím mají jen dvě princezny - nejstarší je Dáda a nejmladší Dituška, jména pro prostřední slečny zatím vybírám a zvažuji. Tak tady je máte , Krásní motýlci pár hodin po narození:

 

Obrazek