Jdi na obsah Jdi na menu
 


 Novinky

 

 

 

25.12.2014 Vše nejlepší, Edíku, Enidko a Isabelko!

První svátek vánoční slaví narozeniny naše tři "dárečky" z vrhů "E" a "I". Edánkovi, Enidce a Beličce přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka a samozřejmě i všech psích radostí. Pořádně to se svými rodinami oslavte moji malí ušatí!

 

10850165_10204064150022575_2500490611816050087_n.jpg

                                                 Isabela Krásný motýl, 3 roky

 

 

24.12.2014 Veselé Vánoce

Všem našim přátelům, známým a majitelům Krásných motýlků přeji příjemně prožité a pohodové Vánoce. A ať je i rok 2015 plný vlajících oušek s trochou toho bláznivého štěkotu :)

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok přeje Veronika Podracká  a CHS Krásný motýl

strpf.jpg

 

 

17.12.2014 Vše nejlepší Rubínku!

Dnes slaví své třetí narozeniny úžasnáček jedináček Cherubín Krásný motýl. Přeji mu hlavně hooodně zdravíčka a samozřejmě také celou řadu správně překonaných překážek, bleskově prosvištěných tunelů a prokličkovaných slalomů. Všechno nejlepší Rubi, posílám ti velké narozeninové podrbání na Slovensko!

 

zzz.jpg

                                           Rubi s páníčky rozbaluje dárky

 

 

26.11. - 1.12.2014 Na svatební cestě (nebo spíše svatebních cestách)

Přelom listopadu a prosince jsme prožili na cestách a výletech za psími ženichy. Nejdříve jsme s Isarkou vyrazily na druhý konec Německa a strávily skvělé tři dny v chovatelské stanici Laminero's. Splnila jsem si tím svůj velký sen a podařilo se mi uskutečnit jedno z mých vysněných spojení. Moje importovaná kráska a láska Isarka se zamilovala do několikanásobného německého šampiona a skvělého agiliťáka Laminero's Jokera. Moc děkuji Karen a Knutovi Stärcke, že jsme mohli prožít těch několik dní s nimi a jejich úžasnými papillonky. Sotva jsme se vrátili z Německa, byl čas na další svatební cestu, tentokrát naštěstí už v rámci Česka. Pro moji princeznu Dorotku jsem měla už dlouho vyhlédnutého krásného a výstavně velmi úspěšného pejska Benjamina Z krve Orthosovy a teď se moje plány konečně vydařily. Díky, Karen a Simono, za důvěru a možnost krytí vašimi skvělými papilloními kluky!  Nezbývá než doufat, že se koncem ledna narodí v naší chovatelské stanici hned dva vrhy Krásných motýlků. Držte palce!

 

1.jpg

                                                 CH.Laminero's Joker

66880_137229253127736_133065654_n.jpg

                                          CH.Benjamin Z krve Orthosovy

 

 

28.10.2014 Lexík a Lentilka se hlásí

Naši nejmladší, Lentilka a Lexikon Krásný motýl, se nám pravidelně hlásí ze svých nových domovů. Oba mají spoustu práce, musí chodit na procházky, řádit venku i doma, hrát si svými lidmi, seznamovat se s návštěvami, zápasit s hračkami a spoustu dalších činností. Proto jsem moc ráda, že při tom všem si jejich páníčci najdou čas na poslání fotek a všech novinek ze štěněčích životů. Děkuji a užívejte si i dále všch papilloních lumpáren!

 

 

lexik.jpg

                 

lentilka2.jpg

 

 

 

24.10.2014 Speciální výstava pro plemena papillon a phaléne při Evropské výstavě

Speciální výstavy se zůčastnil náš skvělý odchov Jonatán Krásný motýl. Předvedl se ve třídě šampionů, kde byl paní rozhodčí RNDr.Jaroslavou Ovesnou ohodnocen jako výborný 1, CAC. Gratuluji Jonatánkovi a jeho majitelům ke krásnému úspěchu!

 

 

jonatan-2---3-roky-009.jpg

                                       Jonatán Krásný motýl, 2 roky

 

 

19.10.2014 Mini Hafíkování

Cherubín Krásný motýl s paničkou Lenkou se zůčastnili neoficiálních závodů v agility, kde se zase jednou pořádně proběhli. Tuneliáda Rubínkovi vyloženě sedla a lítání tunely si opravdu užíval. Open agility zvládli Lenka s Rubim čistě, i když překážky byly umístěny na malém prostoru a nedávaly moc možnost se pořádně rozběhnout. Poslední běh byla hra, kde se muselo proběhnout minimálně 14 tunelů v co nejkratším čase. A výsledky?

Tuneliáda - 2.místo

Open agility - 1.místo

Hra - 3.místo

Přidávám povedené video, na kterém se mi moc líbí s jakou lehkostí spolu Rubi a Lenka letí parkurem. Akce, rychlost a obrovská radost z toho, že si může užívat běh, skvělý pohled na oba závodníky! Gratuluji ke krásným výsledkům!!!

 

 

 

 

11.10.2014 Podzimní narozeninová smršť

A je tady obvyklá série oslav a velkých gratulací pro naše malé oslavence. 30.9. oslavila své 9.narozeniny Arnika Krásný motýl. První štěňátko narozené v naší chovatelské stanici, krásná psí holka stále plná energie. 7.10. oslavil své 6.narozeniny jedináček a rodinný miláček Cody Krásný motýl. Arnice a Codymu posílám velkou gratulaci do jejich domovů. A celou sérii uzavírá moje nejmilejší Aninka. Moje první ušaté stvořeníčko, úžasné, dokonalé a jedinečné! Aninka oslavila 9.10. své 11.narozeniny. Všem oslavencům přeji hlavně hodně zdravíčka a dělejte nám stále stejnou radost ušáčci ještě hodně let!

 

 

aninka.jpg

                              Dáda Krásná fanfára alias Aninka, 11 let

 

 

 

5.10.2014 Štěňátka se loučí

Dnes se vydala naše štěnátka na cestu do nových domovů. Fenečka Lentilka bude žít se svými paničkami v rodinném domečku v Pardubicích a já jsem si jistá, že bude nejhýčkanější psí holčičkou na území tohoto státu. Pejsek Lexík se vydal spolu se svým novým páníčkem do Brna, kde ho čeká aktivní život plný psích radostí a jednou snad i výstavní kariéra. Novým páníčkům přeji, aby jim naši rošťáci dělali hodně radosti dnes a denně, přesně na tohle jsou totiž papilloni opravdoví specialisti. Lentilce a Lexíkovi posílám pohlazeníčko do jejich domovů a přeji jim dlouhý, spokojený psí život v super rodinách. Ahoj, moji malí, a nezapomeňte mi často psát!

 

aa.jpg

                                        Lentilka a Lexikon Krásný motýl

 

 

 

28.9.2014 Národní výstava psů Brno

Národní výstavy se zůčastnil náš odchov, Jonatán Krásný motýl. Jony se předvedl ve třídě šampionů a od paní rozhodčí Mgr.Boženy Ovesné získal hodnocení výborný 1, CAC do své rozsáhlé sbírky úspěchů. Moc gratuluji!

 

 

 

19. - 21.2014 Úspěšný víkend pro Rubínka

Tento víkend slavil velké úspěchy i další z našich odchovů, Cherubín Krásný motýl. V pátek se byli Rubi s paničkou jen tak podívat na otevření nového psího výběhu v Bratislavě. A když už dorazli, rozhodli se přihlásit do soutěže o nejšikovnějšího pejska. Prostě jen tak z legrace. A jak to dopadlo? Rubínek soutěž vyhrál a teď je oficiálně nejšikovnějším pejskem v Bratislavě-Petržalce! Prostě přišel, viděl, zvítězil :) A šťastná série pokračovala dále, o víkendu se Rubi s Lenkou zůčastnili i dvoudenních závodů v agility "Žitnoostrovský pohár". A výsledky jsou:

Sobota: open jumping - 3.místo, open agility - disk, zkouška - 2.místo

Neděle: open jumping - 4 místo, open agility - disk, zkouška - 3. místo

Moc gratuluji!!! Myslím, že titul nejšikovnějšího pejska je pro Rubiho víc než výstižný!

 

 

rubi-vitez.jpg

                       Nejšikovnější pejsek, Cherubín Krásný motýl s pohárem

 

 

 21.9.2014 Mezinárodní výstava psů České Budějovice

V Českých Budějovicích byl Krásné motýlky reprezentovat náš odchov Jonatán. Jonatánek se předvedl ve třídě otevřené, kde od paní rozhodčí Olgy Dolejší získal hodnocení výborný 1, CAC. A tímto skvělým výsledkem Jony splnil podmínky pro udělení titulu Český šampion!!!! Posílám našemu malému krasavci a jeho skvělé rodině velikánskou GRATULACI! Děkuji za skvělou prezentaci, za vynikající výstavní přípravu a samozřejmě hlavně za to, že je Jonatánek milovaným pejskem a členem rodiny se vším všudy!

 

1122.jpg

                           Jonatán Krásný motýl - nový Český šampion

 

 

 

 14.9.2014 Lexík a Lentilka

Naši malí se perou. Když se zrovna neperou, visí na ocase některého z "velkých" psů. Když nevisí na ocásku mých nebohých pejsků, visí na nohavici některého velkého člověka. Když nevisí na nohavici, je čas zbystřit pozornost a jít zkontrolovat kabel od internetu, jestli náhodou nevisí na něm. A když nevisí ani na kabelu, tak s největší pravděpodobností spinkají jako dva andílci, stočení do dvou dokonalých, sladkých, štěněčích klubíček ve svém pelíšku. Nebo taky kdekoliv jinde, kde je přepadla únava a nechávají si zdát o psích pokladech, psích vílách a určitě i nahánění a zakusování nějakých příšerných lumpů...

 

 

Na výchově se zdatně podílí i "strejda" Česík, který jako jediný z mých pejsků, vydrží prakticky všechno :)

 

 

 

 

30.8.2014 Klid a pohoda

Nic moc nového se neděje. Užíváme si léta, pohody, procházek a samozřejmě nejvíce štěňátek. Lexík a Lentička rostou jako z vody, den za dnem jsou krásnější, nožičky už je pomalu poslouchají, začínají si hrát a zakusovat se navzájem. Pár foteček z takového normálního sobotního odpoledne si můžete prohlédnou tady a samozřejmě i foto našich prcků, které pravidelně přidávám tady.

 

 

lentilka-str.jpg

                            Lentilka Krásný motýl (4 týdny) - malý průzkumník

 

 

lexikonstr.jpg

                          Lexikon Krásný motýl (4 týdny) - můj malý koblížek :)

 

 

 

31.7.2014 Máme štěňátka

Tak konečně je to tady, nejlepší zpráva a největší novinka jaká se může objevit. Máme štěňátka! Maminkou se poprvé stala moje fenečka importovaná ze Slovenska, Isaria de Pompadour, a zvládla všechno na jedničku. Porod byl rychlý a bezproblémový a teď se Isi vzorně stará. Hrdým tatínkem tohoto vrhu je německý pejsek Cognac von de Kolibris. A naši maličcí jsou samozřejmě krásní, ti jsou vám tak krásní! Zatím tráví svoje dny popíjením mlíčka a přibíraním na váze, ale jestli zdědí aspoň špetku maminčina temperamentu, klidné dny nám už brzy skončí :) Vítejte na světě moji maličcí, přála bych si pro vás aspoň 15 let prožitých ve zdraví v laskavých a zodpovědných rodinách!

 

 

str.jpg

                                    Lexikon a Lentilka Krásný motýl

 

 

 

27.7.2014 JK BRAND TROJZKOUŠKY AGILITY

Lenka a Rubi se zůčastnili trozkoušek agility poblíž Mikulova. Vedli si prostě úžasně! Ale nejlíp umí celou akci popsat Lenka:

"Tak opäť sme navštívili jihomoravský kraj a to obec Sedlec u Mikulova. Konali sa tu trojskúšky -  JK BRAND TROJSKOUŠKY AGILITY. Práve tu sa Rubino prvýkrát postavil na štart ako deväť-mesačné šteniatko a odniesol si všetky prvé miesta domov a ani dnes sa nenechal zahanbiť. Opäť sa postavil na štart, tentoraz už ako skúsený pretekár, a bolo sa na čo pozerať. Prvý beh nám síce nevyšiel. Ale druhý beh už bol niečo iné. Otrepali sme sa z prvého behu a išli do toho. A vybehali sme si 2.miesto. Každý parkúr bol ťažší ako ten predtým ale nedali sme sa a v poslednom behu sme vyhrali 1.miesto. Ešte viac sme sa radovali, že obe skúšky sme spravili na čisté V. Trošku sa pochválim bo mám z toho veľkú radosť - toto boli naše druhé preteky v A2 a už máme na 2/3 spravené podmienky na prestup do kategórie A3."

 Gratuluji!!! Leni, Rubi, jste skvělí!

 

 

 

 

1.7.2014 Jéčka mají narozeniny

Jonáš, Johanka a Jonatán Krásný motýl dnes slaví své druhé narozeniny. Přeju jim všem hodně zdravíčka a dalších šťastných dní v jejich rodinách!

 

 

jonatan---2-roky-058.jpg

                                 Jonatán Krásný motýl - 2 roky

 

 

 

22.6.2014 Mezinárodní výstava psů Intercanis Brno

Do Brna jsme se vypravili s Česánkem. Předvedl se ve třídě mladých, kde byl panem rozhodčím Kubešem, hodnocen jako výborný 1, CAJC s pěkným posudkem. V mezitřídě statečně bojoval ještě Jonatán Krásný motýl a byl také odměněn pěkným posudkem a hodnocením výborný 2, res.CAC. Oba kluci byli moc šikovní, předváděli se krásně a s pravým motýlím elánem. Zase jsem na ně jednou byla opravdu pyšná!

 

 

15.6.2014 Rubi naposledy v A1

Cherubín Krásný motýl se zůčastnil svých posledních závodů v agility v kategorii A1. A rozloučil se opravdu ve velkém stylu! 1.běh - 1.místo (V s jedním odmítnutím), 2.běh - 1.místo (čisté V). Tímto splnili Rubi s Lenkou maximální limit a příště už startují v kategorii A2. A já vím, že budou skvělí! Gratuluji a držím palce!

 

 

14.6.2014 Isi slaví

Dnes slaví své druhé narozeniny naše ušaté torpédko, Isaria de Pompadour. Za celou smečku jí přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka a další roky plné divoké akce, bláznivých honiček a adrenalinových zážitků, na které je naše Isa opravdový specialista!

 

 

abc.jpg

 

 

 

 

7.6.2014 Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav

Golden Leaf's Chess se předvedl ve třídě mladých a odnesl si známku výborný 2. Udělal mi velkou radost, předváděl se krásně a s radostí a podle posudku se opravdu líbil i paní rozhodčí:
"pes mírně delšího rámce těla, velmi pěkná hlava, samčí výraz, dobrý pigment, korektní postavení uší i osrstění, hrudník dobře vyvinutý, dobré úhlení, korektní ocásek, velmi pěkný pohyb"
Rakouská rozhodčí, paní Hana Ahrens, byla velmi milá dáma s krásným a laskavým přístupem ke psům, její posuzování se mi moc líbilo. Po vyčerpávající akci Česánek prospal celou neděli, ale od zítřka je prý připraven vyrazit kdykoliv znovu :)

Dnes zároveň oslavil můj miláček Kideček své třetí narozeniny. Přejeme mu s celou smečkou všechno nejlepší, hodně zdravíčka a sluníčkových dní. Vždyť on sám je takové moje malé soukromé sluníčko.

 

 

akid.jpg

                                   Golden Leaf's Whizkid - 3 roky

 

 

 

19. a 27.5.2014 Slaví naši kluci

Květen je u nás čistě pánský měsíc, kdy slaví narozeniny naši kluci z vrhu "B" a "H". Bonifáckovi, Batulkovi a Barnabáškovi přeji vše nejlepší k jejich šestým narozeninám, Hugimu a Hermelínkovi ke třetím. Přeji vám chlapečci hodně zdravíčka, pohody i lumpáren a posílám vám velké narozeninové pohlazeníčko!

 

 

hugi.jpg

                        Hugo Krásný motýl, 3 roky (majitelé - manželé Krejčů)

 

 

 

 

10.5.2014 Chessík má narozeniny

Ode dneška už můžu o Chessánkovi klidně říkat, že je to velký pejsek. Slaví totiž dnes své první narozeniny! My všichni mu přejeme hodně elánu i do dalších let, hodně zdravíčka a dalších dobrých nápadů (všichni víme, že prokopat tunel ve zdi mezi kuchyní a ložnicí byl fakt super nápad a nechápeme jak jsme se bez něj mohli tolik let obejít :) :)

 

 

abc.jpg

                                          Golden Leaf's Chess, 1 rok

 

 

 

8.5.2014 U očního

S Isarkou jsem dnes navštívila ordinaci specialisty na veterinární oftalmologii, kde byla Isi vyšetřena na dědičná oční onemocnění. Přesně podle očekávání je Isi PRA, LL, C negativní! Tímto jsme splnili poslední krůček, máme kompletní zdravotní vyšetření, Isi je uchovněna a také své exteriérové kvality potvrdila získáním titulu českého junioršampiona. Takže teď už nezbývá, než se rozhodnout, který psí kluk je ten nejlepší, nejkrásnější a nejdokonalejší a můžeme planánovat svatbu :)

 

 

27.4.2014 Jsou to kluci šikovní

My jsme sice celý víkend prolenošili, proházeli míčkem na zahradě a proběhali na procházkách, ale naše odchovy nezahálely.

Cherubín Krásný motýl, ví, že pouze ve zdravém těle je zdravý duch, takže se po oba víkendové dny věnoval sportu a zůčastnil se závodů v agility. V sobotu to byl Zkouškový den s agility. Byly to trojzkoušky a Rubi si vedl takto - 1.běh disk, 2.běh první místo a 3.běh sedmé místo! V neděli to byly Zkoušky agility v Bratislavě, kde s majitelkou Lenkou skončili na druhém místě! Gratuluji ke krásným výsledkům, nadšení, rychlosti a k tomu, jaký jste skvělý tým!

Pejsek Jonatán Krásný motýl se zůčastnil mezinárodní výstavy psů v Českých Budějovicích, kde se mu podařilo získat od pana rozhodčího Otakara Vondrouše hodnocení výborný 1, CAC! Gratuluji Jonýskovi i jeho majitelům a držím všechny palce, aby na sebe ten poslední potřebný CAC nenechal dlouho čekat!

 

 

10175005_465163260283456_6539375689310826717_n.jpg

                    Malý pes na velké stupni vítězů - Cherubín Krásný motýl

 

 

 My jsme sice jen tak lenošili, ale vzhledem k tomu, že těm mým ušákům sluší i nicnedělání, vyrobila jsem pár fotek v pampeliškách. Bylo by to bývalo ještě o něco lepší, nemít všichni jazejčky až na vestičce :) Foto tady.

 

 

a.jpg

                   Jedna ukázka - Aninka neboli Dáda Krásná fanfára (10 let)

 

 

 

19.4.2014 Kája jde do světa

Můj malý Kájíček už je velký osmitýdenní kluk a tak se dnes přestěhoval do své nové rodiny. Odjel do Žďáru nad Sázávou, kde bude žít v chovatelské stanici Hravý dům manželů Nejedlých. Přeji ti Kájínku do života jen to nejlepší, pevné zdraví, hodně srandy s psími kamarády a lásku celé tvé nové rodiny!

 

 

abbb.jpg

                    Poslední společná - CH.Dorotka Krásný motýl se synem Kájou

 

 

 

13.4.2014 Národní výstava psů Ostrava

Moje oblíbená výstava "za rohem", na které jsme opravdu nemohli chybět. Ve třídě mladých se předvedl Česánek a odnesl si krásný posudek a hodnocení výborný 1, CAJC! Česík se předváděl krásně, s radostí a celou akci si správně užíval. On je prostě sluníčko, které si užívá každý den ať už přinese cokoliv. Vzhledem k tomu, že Ostravu máme opravdu nedaleko, neodolala jsem a přihlásila i Isarku, která výstavy bytostně NESNÁŠÍ, ale protože jí chyběl poslední titul k dokončení českého junioršampiona přece jen jsem to chtěla ještě jednou zkusit a... povedlo se nemožné! Isi vstoupila do kruhu, byla ochotná obejít pár koleček a odnesla si z něj pěkný posudek bez vytčení jediné chybičky a hodnocení výborná 1, CAC!!! Tímto Isarka splnila podmínky pro udělení titulu Český junioršampion. Doma převzala věcné dary a místopřísežné prohlášení podepsané mou vlastní rukou, že už nikdy na žádnou výstavu nepůjde :)

 

 

img_2780.jpg

                                    Golden Leaf's Chess - výborný 1, CAJC

 

 

 

img_2827.jpg

                                 Isaria de Pompadour (vlevo) - výborná 1, CAC

 

                         Za foto z výstavy moc děkuji manželům Folovským!

 

A zatím co my jsme běhali ve výstavních kruzích, užíval si náš odchov Cherubín Krásný motýl se svou majitelkou Lenkou běhání na agility parkuru. Zůčastnili se společně zkouškového maratonu - čtyři zkoušky za víkend. V sobotu si hned první parkur Rubi zaběhl stylem - "je jedno kam, hlavně že běžím" :) Ale hned druhý parkur zaběhli krásně, skončili na 2.místě a byli pouze jedni ze dvou týmů z celkových dvanácti, kteří tento parkur zaběhli. No a v neděli, jen samá "pozitiva a sociální jistoty" :) V prvním běhu 2. místo, v druhém 3.místo a v celkovém součtu druzí! No nejsou skvělí?! Já myslím, že ano!

 

 

 

 

3.4.2014 Efka slaví

Fidorka, Fanynka, Felix a malá Fantazie dnes slaví své čtvrté narozeniny. Všem jim přeji jen to nejlepší a posílám jim do jejich domovů narozeninové pohlazeníčko!

 

 

fany-a-jezz.jpg

                                      Fany Krásný motýl a její dcera Jezz

 

 

29.3.2014 Speciální výstavy Papillon - Phaléne

V sobotu zahájil Česánek svou výstavní kariéru ve třídě mladých a když už, tak jsme vyrazili rovnou na speciální výstavu. Paní rozhodčí Libuše Ubrová posuzovala každého pejska dlouho a důkladně a Česík si od ní odnesl známku výborný 2. Byl moc šikovný a udělal mi samozřejmě velkou radost (on to ani jinak neumí). Radost jsem měla také ze setkání s Johankou Krásný motýl a jají paničkou, které se na nás přijely podívat. Johanka je zmenšená kopie svojí maminky Dorotky, malá sladká princezna a jako taková je ve svém domově náležitě opečovávaná. Děkuju, Luci, za milé setkání a hlavně za to, jak se u vás Johanka má!

 

 

a.jpg

                                 Johanka Krásný motýl alias vlající ouško :)

 

 

 

26.3.2014 Géčka slaví

Dnes slaví své třetí narozeniny moji malí zrzečci z vrhu "G". Přeji Grandíkovi, Gitušce i Goliáškovi všechno nejlepší a hlavně hodně zdravíčka! Pořádně to se svými rodinami oslavte ušáčci!

 

 

aaaaa.jpg

                       Než panička upeče dort, dá si Grandík aspoň sušenku :)

 

 

 

23.3.2014 Těšánky - březnové dvojzkoušky agility

Jaro je tu a Lenka s Rubim po zimní pauze zahajují sezónu! A myslím, že ji zahájili opravdu úspěšně, hned v první zkoušce skončili jako třetí a vyběhli si čisté V. Tímto mají splněny podmínky pro postup do kategorie A2! Jsem moc ráda, že se našemu Cherubínkovi a jeho paničce tak daří, posílám jim vekou gratulaci a už se těším na výsledky a videa z dalších závodů!

 

 

 

 

15.3.2014 Pozdrav od Jonáška

Dostala jsem pár nových fotek pejska Jonáše Krásný motýl ve věku 21 měsíců. Jonášek vyrostl do krásy, je z něj opravdu povedený papilloní kluk a vzhledem k tomu, že mu pomalu začíná "míčková" aportovací sezóna, tak se svou oblíbenou hračkou i zapózoval.

 

 

jonas-21-mesicu.jpg

                                    "A teď si jdeme na zahradu házet, jo?"

 

 

 

 4.3.2013 Kája roste

Náš malý Kájíček už má dva týdny, roste jako z vody, přibírá na váze, začíná otvírat očka a je tak úžasný! Jeho fotečky budu každý týden přidávat do fotogalerie na rajčeti, kde ho můžete odbivovat společně se mnou :)

 

 

a.jpg

                                            Kája Krásný motýl, 2 týdny

 

 

 

2.3.2014 Pár jarních fotek

Miluju jaro, miluju, když svítí sluníčko a začíná se oteplovat, miluju, když začínají kvést první jarní kytky, miluju, když se tohle všechno děje o víkendu a když se do toho přidá ještě nějaký ten papillon, bylo by škoda to nenafotit :) Takže pár jarních fotek s Isarkou a Česíkem, najdete tady .

 

 

25.jpg

                                 Isa Česánkovi vůbec nechce půjčit klacíček!

 

 

 

18.2.2014 Máme štěňátko

Dnes se u nás narodil další malý Krásný motýlek. Úžasné, nádherné a prokazatelně nejroztomilejší štěňátko ve střední Evropě dostalo jméno Kája Krásný motýl. Hrdými rodiči jsou naše Dorotka a pejsek Nightfire's Mon CHiChi. Doufám, že Kájíčka ve velkém světě čekají jen samé psí radosti! Více informací najdete na jeho stránce.

 

 

kaja-1-den--2-.jpg

                                         Kája Krásný motýl, 1 den

 

 

 

24.1.2014 Všechno nejlepší, Dorotko!

Dnes slaví naše Dorotka své páté narozeniny a já jí přeji za celou smečku všechno nejlepší, hodně zdravíčka, spokojeného pochrupávání na gauči, prohánění míčků a všech psích radostí! Velké narozeninové přání posíláme do jejich domovů i ostatním sestřičkám, Demičce, Dádě a Ditušce!

 

abcd.jpg

                                                Dorotka Krásný motýl

 

 

12.1.2013 Nabídka krycích psů

V kolonce "Psi" jsem vytvořila profily uchovněných pejsků z naší chovatelské stanice. Tyto psí kluky nabízejí jejich majitelé ke krytí uchovněných feneček s PP.  Zatím to jsou Eda, Cherubín a Jonatán Krásný motýl. Takže pokud hledáte ženicha pro svou fenečku, věřím, že kluci poskytnou své skromné služby ochotně a rádi :)

 

 

5.1.2014 Národní výstava psů Brno

Kdyby se nám takhle dařilo i po zbytek roku, nebylo by to vůbec špatné :) Tuto neděli jsme se zase konečně vypravili na výstavu, po menší pauze už jsem se na ni moc těšila. Vystavovat se jel Chessík a šlo mu tááák krásně! Ve třídě dorostu byl ze tří pejsků vybrán rozhodčím, panem Robertem Kubešem, jako velmi nadějný 1 s pěkným posudkem. Chessínek mi udělal velkou radost, vůbec ničeho se nebál, v kruhu si vesele vykračoval s ocáskem na zádech, na stole stál jako modelka... přesně tohle potřebovalo moje sebevědomí, posledního půl roku vytrvale deptané Isarkou a jejím předvedením ala největší žijící zoufalec :) Chesík si výstavu opravdu užíval a já doufám, že nám to vydrží po celou výstavní sezónu.

 

chess-5.jpg

Golden Leaf's Chess 7,5 měsíců

 

Dalším skvělým úspěchem bylo i předvedení mého odchovu, Jonatána Krásný motýl. Jonýsek se prezentoval ve třídě otevřené, kde měl v konkurenci velmi pěkného slovenského pejska. Souboj to byl vysloveně "nervydrásající", pan rozhodčí nechával oba soupeře znovu a znovu obíhat kolečko, stát v postoji... ale nakonec si hodnocení výborný 1, CAC odnesl náš úžasný Jonatánek!!! Největší zásluhu na Jonýskově úspěchu má samozřejmě jeho majitelka a handlerka Lenka Milichovská, skvělý fanklub tvořený Míšou a Nikolkou (i když Míša trochu doufal, že by jim mohl do sbírky přibýt další pohár, byl nakonec spokojený i s medailí), páníček, který poctivě držel palce doma a kousek toho výstavního štěstí. Gratuluji!

 

jonatn-1.jpg

                               Jonatán Krásný motýl, 18 měsíců - výborný 1, CAC

 

Novinky 2013

Novinky 2012

Novinky 2011

Novinky 2010

Novinky 2009