Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční forbalový turnaj

1. 3. 2009
Vánoční forbalový turnaj
 
Vánoční florbalový turnaj se hrál v sobotu 27. prosince 2008. V místní Orlovně v Domanině se shromáždilo celkem 11 družstev. Nejdříve se odehrál turnaj elévů, kde nastoupila dvě družstva z Domanína. Družstvo A s kapitánem Janem Růžičkou 2x vyhrálo a stalo se tak vítězem. Družstvo B s kapitánem Tomášem Domaníkem skončilo na 2. místě. Sladké odměny obdrželi všichni hráči. Nejlepším hráčem byl David Nguyen. Do turnaje žáků nastoupila 4 družstva. Zvítězilo družstvo Pavla Klempíře, které získalo 7 bodů a skóre 19 : 14. Druhé místo získalo družstvo s kapitánem Milanem Hrobařem se 6ti body a skórem 21 : 22, třetí se umístnilo družstvo Radima Trlidy. Získalo 3 body a skóre 23 : 17. Na čtvrtém místě se umístnilo družstvo Romana Grombíře se 1 bodem a skóre 19 : 29.
   Výsledky ukazují velkou vyrovnanost hrajících družstev a snahu všech hráčů o co nejlepší výkon.
 
Tabulka střelců :
1. Radim Trlida                   19 gólů
2. Daniel Camfrla                15 gólů
3. Milan Hrobař                  13 gólů
4. Pavel Klempíř                 11 gólů
5. Martin Halačka               10 gólů 
 
   Zápasy mužů byly ještě vyrovnanější. Do turnaje nastoupilo 5 družstev. Hrálo se systém každý s každým.
Vítězem turnaje a tím přeborníkem Domanína pro rok 2008 se stalo družstvo FBC Domanín s kapitánem Janem Býčkem. Získali 9 bodů a skóre 19 : 12. Druhé místo získalo družstvo Hindukuš s kap. Luďkem Kocourkem se ziskem také 9 bodů, ale s horším skóre. Třetí místo získali Tučňáci s kap. Markem Šlechtou. Získali 6 bodů a skóre 21 : 15. Čtvrté místo získal FBC Těmice s kapitánem Jiřím Bezchlebou se ziskem 3 bodů a skórem 17 : 25. Páté místo získalo družstvo LEF Moravský Písek, se ziskem 3 bodů a skórem 16 : 24.
   Turnaj měl vysokou úroveň, byl velmi vyrovnaný, umění jednotlivých hráčů se rychle mění k lepšímu. O góly se podělilo mnoho hráčů a tabulka střelců byla rovněž velmi vyrovnaná.
   Nejvíce gólů – 8 - vstřelili Luděk Kocourek a Michal Sláma. 7 branek vstřelilo hned 7 hráčů: Býček Jiří, Bezchleba Jiří, Lefner Vít, Němec Antonín a Zdražil Jiří. 6 gólů dal Frelich, 5 gólů Šlahůnek Jan, 4 góly Býček Jan a Brož Jakub.Nejlepším brankařem turnaje se stal Lukáš Klempíř. Mnoho práce měli rozhodčí, kteří se s chutí a patřičnými znalostmi pustili do řízení zápasů a zasloužili se o hladký průběh turnaje. Již více našich členů je držitelem Průkazu rozhodčího florbalu sk. „C“. Řád na turnaji zařídila také světelná tabule zapůjčená župou Velehradskou.
Ing. Antonín Zelina
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář