Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechci tě milovat, ale osud tomu tak chce

Příspěvky

Velký den

5. 12. 2011

Stihla jsem to, ačkoliv s téměř dvouměsíčním spožděním :D
Škoda, že v této povídce nemůžeme být časově stejně, ale zřejmě frknu vánoční období do JTPT :) Já totiž vánoce miluju.

 

Štěstí

2. 10. 2011

Je mi líto, že jsem pátek prošvihla. Uvědomila jsem si, co je za den, až pozdě v noci. Pokusím se, ať už se to nestane :)

 

Šťastná rodina

24. 9. 2011

Další díl
Lilith-sama: Jooo, teď mi došlo, že je to skoro totožně s tím snem, který se prvně zdál Narutovi. Úplně jsem na něj zapoměla a neuvědomila jsem si to :D

 

Poprvé

23. 9. 2011

Nadpisy bývají zavádějící >D

 

On a já, Ty a já, My dva

2. 9. 2011

Já to neuvěřitelně natahuju, že? Nechci to meiz nimi odfláknout a do jedné části to také psát nechci, tak vám to takhle pěkně kouskuju.
Příští pátek bude opět jen jedna kapitolka z vámi vybrané povídky. Dvě povídky budeme dávat jen speciálně :D Kdybych třeba z těch zkoušek dostala alespoń jedno A, to by jste se tu měli :D To bych psala radostí celé dny a vše bych dokončila :D Tak mi ve vlastním zájmu drýte palce.
A teď už do čtení.

 

Pochopení, vděk a...

2. 9. 2011

Co jsem to předtím psala? Jo, kapitolka věnována Lilith-sama za její komentík v shoutu a jako velmi opožděný dárek k narozeninám.
Teď šup do čtení, jestli si to teda zase nevymažu.

 

Je to jen na tobě

26. 8. 2011

Tento pátek dvojitá dávka emocí. Příští týden budete mít za sebou už druhý den školy... mmožná, pokud budete poctivě komentovat, by jste mohli dostat opět dvojitou dávku, ovšem tentokrát jen od jedné povídky, kterou si vy vyberete. Co vy na to? Plácneme si :D
No, jinak přeju pěkné čtení a krásný víkend v tom odporným vedru.

 

Srab

12. 8. 2011

No, moc jste se nevyjádřily, co by jste rádi za kapitolu, tak píšu sem, aby se to tu trochu sladilo a uzavřelo.
Věnována všem komentujícím :)
A moc děkuji Mitsuki za její komentář, slibuji, že další pátek přibude kapitolka k JTPT :)

 

Rovnou čarou do háje

3. 8. 2011

Tak jsem se rozhodla aktualizaci ustálit na jednu týdně a to vždy v pátek. Přes školní rok by to stejně nebylo častěji (naopak bych spíš hrála mrtvýho brouka), tak začneme už teď, aby jste si zvykli. Na oplátku vy si můžete vždy vybrat jestli bude další týden JTPT nebo NTMAOTTCh (to je blbá zkratka :D :D)
Moc děkuju za komentáře, bylo jich víc, než bych čekala. Děkuju. Moc si toho vážím.
P.S. Tento díl je hlavně pro Itachi-chan, která zachránila můj den v práci svým uměním překladu a pohotovosti :)

 

Zvládnut to... ne, nezvládnu!

27. 7. 2011

Teda, lidičky, těmi komentáři jste mi udělali ohromnou radost. Nějak nevím, jak se vám odvděčit. Zatím můžu vám všem jen věnovat další část. Takže pro Mia-san (takový můj přítel na telefonu, nebo spíš na internetu; jsi jak moje kniha moudrosti :)), pro Itachi-chan (to je moje slunce na nebi; vždycky, když si přečtu tvůj komentář, mám chuť napsat další část) a pro Lilith-sama (to tvoje nadšení je nakažlivé; po tvém komentáři jsem se usmívala ještě několik desítek minut; taková radost po přidání kapitolky je neuvěřitelně neuvěřitelná :D).
Opravdu moc děkuji a užijte si čtení :)