Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci Kahanu o víkendu oslavili postup do krajského přeboru

9. 6. 2014

Starší žáci slaví postup do krajského přeboru. O víkendu v posledním domácím zápase sezony 2013/2014 porazili tým Slatiny vysoko 11:2 (6:0). Hráči si po utkání oslavili postup, kdy jim vedení klubu předala vítězná trička, odcházejícím hráčům do dorostenecké kategorie památeční poháry ve tvaru kopaček a současně i dětské šampaňské na oslavu výborného výsledku. Na utkání byla rovněž přítomna kabelová televize mikroregionu Kahan, který celé utkání natáčel a sestřih z tohoto zápasu a rozhovory budou k dispozici v dalším měsíčníku Magazínu Kahan.

FKM KAHAN starší žáci - SK Slatina 11:2 (6:0)

Branky : Šrámek 5x, Strnad 3x, Mertl 2x, Černý
Sestava :
Čalkovský - Najt, Chlup, Syrovátka, Břoušek - Černý, Suvdaa, Strnad, Šrámek, Přibyl - Mertl
Střídali : Baštař, Jobánek, Minář

p1130503.jpg

Komentář trenéra Miroslava Vespalce:

K poslednímu domácímu utkání jsme nastoupili proti Slatině. Chyběla Adéla (finále MČR starších žákyň za Zbrojovku - 2. místo) a stále zraněný Kryštof. Chtěli jsme napravit dojem z minulého týdne a pak oslavit postup.p1130475.jpg
Na zápas se akreditovali i 2 televizní štáby (Strnad TV a TV Mikroregionu Kahan).
Vstup do utkání nám vyšel a ve 12. minutě již bylo rozhodnuto, když jsme po 2 brankách Šrámka a jedné brance Černého vedli již 3:0. Poměrně zdařile jsme kombinovali a oproti minulému víkendu jsme přidali i na pohybu a nasazení. Do poločasu se ještě trefil dvakrát Mertl a jednou Šrámek. Ve druhé půli už se o branky starala pouze dvojice Strnad + Šrámek. Po utkání jsme se rozloučili s hráči, kteří odchází do dorostu, navlékli jsme speciálně vyrobená mistrovská trička a pak už přišly na řadu rychlé špunty.

p1130438.jpg

Další oslavy postupu proběhnou příští sobotu na Zastávce po návratu ze závěrečného mistráku na Moravské Slavii. Zváni jsou i všichni rodiče, sraz na stadionu Čechie kolem 11:00 hod.

Fotky z tohoto utkání najdete ve fotogalerii, kompletní fotogalerie je potom k dispozici ZDE

VIDEA Z UTKÁNÍ

Rozhovor s trenérem Miroslavem Vespalcem přímo po utkání, který poskytoval kabelové televizi mikroregionu Kahan