Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. kolo MUŽI B: Sokol Řeznovice - Čechie Zastávka B 3:1(1:0)

26. 4. 2009

18. kolo III.B třída sk. B

Sokol Řeznovice - Čechie Zastávka 3:1 (1:0)

Branka: Paseka

Sestava:

Štěpán

Ištok, Nešpůrek, Hovězák, Zoblivý (Kříž)

Pospíšil Zdeněk (Pospíšil Lukáš), Matouš, Hampl (Zezula), Kadlčík

Paseka, Ustohal

 

Série béčka po 17ti zápasech bez prohraného utkání padla !!!

V dnešním šlágru 18. kola proti sobě nastoupila nejlepší mužstva  III. třídy sk. B. Proti sobě nastoupilo naše B mužstvo a Sokol Řeznovice. V prvním půlce neměli hosté žádnou vyloženou šanci, ke vstřelení branky jim pomohl náš stoper, když si vstřelil vlastní branku - 1:0. Druhý poločas jsem začali aktivněji. Když se nám povedlo vyrovnat Pasekou - 1:1. O chvíli později se opět Paseka prodral do domácího pokutového území, kde byl ovšem zfaulován domácím obráncem. Píšťalka rozhodčího, ale zůstala němá.... Tímto zákrokem se rozhodčímu začalo utkání dosti vymykat. V čtvrt hodinky před koncem utkání ovšem zahrál rukou ve vápně Nešpůrek a rozhodčí nařídil pokutový kop, který domácí hráč s přehledem proměnil - 2:1. Chvíli na to nařídil rozhodčí další pokutový kop, za údajný faul na domácího hráče, který ovšem byl velice přísný, pískat se nemuselo, domácí ho opět proměnili - 3:1 a zvítězili. Přerušili tak naši 17ti zápasovou šňůru bez prohry.

Zklámáním utkání je špatný výkon rozhodčího ve druhém poločase zápasu. Kdy neodpískal jasnou penaltu za stavu 1:1 po našem vyrovnání, kde se mohl lámat chleba a my dostat do vedení. Poté zase velice přísně nařízená penalta, kdy pomohl domácímu týmu a překazil naše šance na úspěch.  Tomuto zápasu by slušela určitě zasloužená remíza a to z obou stran, kdy jsme soupeře prakticky za celý zápas k ničemu vážnému nepustili kromě poslední čtvrthodinky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

REZNOVICE

(klidek, 1. 5. 2009 9:11)

Ty chudacku,jednou jste jim dali osmicku a budete o tom porad kecat,ale kolikrat jste dostali nakladacku,tak to uz si napamatujes.Co tech 1-5 loni na jare u vas...,tri hraci vylouceni a nepravdivy jmena uvedeny v zapise o vyloucenych,to jste plakali u roz.at napise jiny jmena...pamatujes a neni to tak dlouho,co jste jezdili na tu louku do Rez.s financni obalkou,aby jste nespadli do 4.pralesni tridy...Kdo se vidi v okresu,tak jste vy a Rez.se tomu vasemu divadlu,co delate jenom smeji...Jeden rok vam vysel a uz jste za hvezdy,az se budete pohybovat pravidelne kazdy rok mezi trema nejlepsima ve trojce,tak pak neco muzes napsat...Jediny co mate,tak je to zazemi to vam muzem zavidet,jinak nic vic...

klídek

(divák, 29. 4. 2009 16:59)

Hoši v klidu,na té jejich louce je může porazit každej,oni se určitě teší na každej zápas venku,jaké je pak zklamání když si vezou osmičku.

for Fanda

(aha, 29. 4. 2009 15:57)

Řeznovice patří do 3 třídy to je tak odpovídající té hrůze co tam máte,tak nevotravujte a buťte na zemi hošani,OP je někde jinde a pro někoho jinýho.........

áčko

(PRO FANDY, 29. 4. 2009 11:31)

Fando,Fando,nevím na jakém fotbalu jsi byl ale Zastávka tam měla z A týmu pouze jednoho Matouš ale ve vašem mančaftu jste měli z áčka všechny tak drž hubu.

Tak tak

(Fanda, 28. 4. 2009 22:03)

Když na to nemají tak to zázemí je jim na hovno a co budou dělat když nebudou za ně chodit z áčka v Řeznovicich jich bylo pět a když jsme u toho jak skončila minulou sezonu Zastávka asi je to náhoda hrát dva roky o postup a budte rádi že máte Ačko jinak jste v prdely.

tak

(tak, 28. 4. 2009 17:10)

Tak jde především o to ,aby kluby které mají vybudované kvalitní zázemí ,hráli také odpovídající soutěže a místa jim nezabraly např. takové Řeznovice,to pak taky může dopadnout,tak že každej komu to tam třeba zrovna padá a hraje na poli byl rázem v okresu nebo víš a to přece nejde....

Ani Džeko by se neprosadil

(Ustriprača, 28. 4. 2009 9:44)

Bylo to celkově slabé. Na řeznovickém terénu by nedal branku ani Edin Džeko (má větší fazónu než Slováci).
Bohužel nebudu na dva následující zápasy ze Zbýšovem Bé a Drásovem. Vyhrajte!
Bosna FOREVER

Pro škodu

(Fanda, 27. 4. 2009 22:07)

Řeznovice se nikam neserou. Hřiště ja špatný bohužel to je jiná věc ale takový hráče a zakladnu myšleno A tým tak i takovou prdel musí porazit a není to tak dlouho co jste doma dostali bůra.Tak se snažte at v tom hnoji nejste.A zasloužená prohra škoda snad příšte zdarec.

JO-JO

(fanda, 27. 4. 2009 19:38)

To je jedna velká PRAVDA ,protože na tom jejich place by prohráli i Slováci a to maj fazónu jak PRASE.

ŠKODA

(antiřeznovice, 27. 4. 2009 17:27)

Chlapi věčná škoda,že ste v té prdeli nevyhráli.
pořád se někam serou a hřiště/nebo co to je| mají lepší aji v Babicích u Rosic,myslím ,že v okrese budete hrát důstojnou roli a Řeznovice a jím podobní ať sedí doma na hnoju.

Ale dvě penalty nepískl mechováku

(pro mechov, 26. 4. 2009 21:21)

jednou tak,pak jinak

(mechov2, 26. 4. 2009 20:16)

před týdnem to rozhodčí taky nezvládl,ale zas v prospěch čechie