Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo 1.B třída sk. B muži: ČECHIE A - SK Vojkovice 1:2 (0:2)

1. 9. 2008

4. kolo 1. B třída skupina B:

Čechie Zastávka - SK Vojkovice 1:2 (0:2)

Branka: Vl. Rousek

Sestava: ObrazekZhoř - Bohuslav ( 78. Hovězák ), Sláma Z.,Matouš,Ištok - Sláma M. - Mrázek,Kadlčík ( 65.Pospíšil ),Strašák,Prchal ( 46. Maňásek ), - Rousek V.

Třetí domácí utkání,třetí domácí prohra! Všechna domácí utkání probíhají jak přez kopírák, proto pouze stručný popis. Do utkání jsme opět vstoupili aktivně ovšem tradičně bez výraznější brankové příležitosti. Hosté se ujali vedení ve 20.min z pokutového kopu.Zbytek 1.pol. se odehrával převážně na polovině hřiště a utkání bylo plné nepřesností. V 38.min jsme inkasovali druhou branku, když snad nejmenší hráč na hřišti přehlavičkoval naše 3 stojící hráče pozorující zřejmně letadla. Ve 2.pol. jsme si vytvořili stálý tlak,ale hosté hrozili velmi nebezbečnými protiútoky. V 65. min snížil snad po jediné hrubé chybě hostů Rousek a zdálo se, že utkání můžeme otočit. Naše převaha byla ovšem neplodná a hosté neustálým poleháváním a zakopáváním zdařile kouskovali hru,za což dostali i červenou kartu. Tato jejich taktika nakonec slavila úspěch a odvezli si 3b.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kokoti ze zbysova

(Tromby , 14. 9. 2008 19:03)

Vy kokoti ze zbysova za 14 dni vam natrem prdel!!!

Pro Zbýšáky

(hary, 2. 9. 2008 21:59)

Už se zase vidíte v 1.A třídě, tak jako každej rok. Hořínek se nosí jako by klub vlastnil. Aby jste zas od nás nekupovali zápasy s tou vaší přestupovou teorii to stejně daleko nedotáhnete a s komunistickým víborem a přestárlím Rozsičkou !!!!

to fan

(Prdecek, 2. 9. 2008 15:06)

to fan - tu kritiku domaciho muzstva jsem v tomto clanku nejak nepostrehl. Autor se tam zminuje o aktivni hre a stalem tlaku domacich, ktery souper rozbil jen diky polehavani a zakopavani micu. Sorry, ale asi jsem videl jiny zapas. Jestli ma byt tento clanek nejakym zpusobem kriticky k vykonu domacich, pak nevim v cem.
za NN se omlouvam, preklep :-o

...

(fan, 2. 9. 2008 13:05)

to Baník Zbýšov: Distancování se od článků z diskuze, od zřejmě některého ne příliš inteligentního baníkovského fanouška, bylo to nejlepší a nejrozumnější, co jste mohli udělat. Za toto gesto děkujeme a na derby se těšíme :)

to Prdecek: Myslím si, že článek rozhodně jednostranný nebyl, (všimni si 2 n :-) ) objevuje se v něm, na rozdíl od komentářů na webu Vojkovic, kritika domácího mužstva. Podle nich bych rozhodně nepředpokládal, že se takové úspěšné mužstvo kope za ušima v 1.B!!

Meli byste se soustredit na sebe...

(Prdecek, 2. 9. 2008 10:49)

Moc hezky, jednostrane psany clanek. Nepreji Zastavce nic spatneho, i kdyz nejsem jejim fanouskem, ale pokud se chce zlepsit, mela by se zamyslet sama nad sebou. A ne snizovat vykon soupere, ktery byl dle meho nazoru tentokrat lepsi a vyjadril to jak brankami tak dalsimi brankovymi prilezitostmi. Vojkovice dohravali v 10, Zastavka v plnem poctu jen diky "benevolenci" hlavniho rozhodciho. Presto si v zaveru nevytvorila zadnou sanci, naopak "polehavajici" souper mel 3 prilezitosti ke zvyrazneni skore:-)

derby

(Baník Zbýšov, 2. 9. 2008 7:57)

Vedení i hráči Baníku Zbýšov se důrazně distancují od příspěvků, které se objevily v této diskuzi. Že zápasy mezi Baníkem a Čechií patří mezi nejprestižnější v celém okrese je všem jasné, přesto jsou vztahy mezi oběma oddíly a zejména mezi hráči naprosto bezproblémové (svědčí o tom, že spolu hrají turnaje malé kopané jako spoluhráči). Proto nyní věříme, že Čechie zaboduje v Tuřanech a v derby za 14 dní (určitě před výbornou návštěvou), ať vyhraje lepší !!!

Re: ddddd,a jééééééééééé

(Rony al sysel, 1. 9. 2008 22:22)

Já teda věřím Zastávce.Možná proto že v zápase proti jitrničkám ze Zbyšova budu hrát.Se budete držet za ty špejle co máte na hlavách.Nic než ČECHIE.

INTELIGENT

(Zastávečák 2, 1. 9. 2008 16:33)

Co to je za banickýho polomozka?Napřed se nauč kde se píše ,,Y" a ,,I" a pak něco komentuj.

jebat baník

(1907, 1. 9. 2008 16:23)

miluji fanoušky, hráče a všechny kdo mají co společného se Zbýšovem, pač jejich inteligence nedosahuje aji IQ zamrzlého rybníku!!napsat vydle,je vi chudáci a bilo, ukazuje jaký ste idioti!!však si to řeknem kolik dostanete za 14 dní!!!

Prosím

(admin, 31. 8. 2008 22:02)

Prosím, aby jste na stránky nepsaly vulgární slova, jinak budu nucen mazat vaše příspěvky. Díky admin

pičky

(zastávečák, 31. 8. 2008 21:42)

Vy mrdky co tdy zkoušíte? tk nám nevyšel start do sezony.. no a co? my to doženem..a nvm kdo udělal za cely minuly jaro jen asi 8 bodů??? a kdo vyhrál napsoled v derby zbýšov x ZASTÁVKA... ha e? tk si běžte pičowat na váš veb a neserte se nám tdy.

ddddd

(baník , 31. 8. 2008 21:33)

otnice-baník zbyšov 0-3 a vi snima doma dostanet6 no prostě umíte hovno -seno a vydle vaš baníček

a jééééééééééé

(baník zbyšov, 31. 8. 2008 7:29)

co pak s vama je vi chudaci to bilo kecu pred sezonou a zatim h.jedine baník kreteni namyšleni