Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor: Veronika Dvořáková

4. 11. 2012

Rozhovor: Veronika Dvořáková

dvorakova-veronika.jpgDatum narození: 8.5.1989
Přezdívka: Bořek
Oblíbené jídlo: Těstoviny na jakýkoliv způsob
Oblíbený nápoj: Pivko :-)
Oblíbená hudba: Od všeho něco..
Oblíbený film: Drž hubu!
Oblíbené číslo: 10
Oblíbený klub: FC Rapotice, Čechie Zastávka
Oblíbený hráč: Lionel Messi
Zaměstnání: Thermona

Hráčská kariéra:

Fotbal jsem začala hrát asi před 8 lety, kdy jsme v Rapoticích založily ženský tým. Ze začátku jsme hrály pouze neoficiální soutěž a po pár sezónách a větší obměně hráček jsme přihlásily 3 Moravsko-slezkou divizi žen. Jelikož jsme poslední sezónu v Rapoticích dohrávaly o 9, 8 i 7 hráčkách byly jsme donuceny hledat jiné řešení a to se naskytlo po návrhu hrát na Zastávce malou kopanou. Zároveň jsme dostaly nabídku od Studence na hostování ve velkém fotbale, což se nedalo odmítnout.

p1060497.jpg

Kdo Tě k fotbalu přivedl a proč sis vybrala právě fotbal?

Začalo to jedním srandamačem rapotických žen proti příbramačkám  Nadchlo nás to a tak jsme založily tým.

Zažila jsi během své hráčské kariéry nějaký super zážitek nebo zkušenost o kterou by si se s fanoušky podělila?p1060501.jpg

Pro mě je zážitek asi každý zápas. :-DJen od té doby co jsme v Rapoticích odehráli půl sezóny téměř v 8 hráčkách a dokázali uhrát i nějakou tu remízku, tak myslím že když se podržíme, tak uhrajem jakýkoliv tým. viz zápas s Kuřaty na Srbské..

Na kterého trenéra nejvíce vzpomínáš, kdo na tebe nejvíce zapůsobil?

Vzpomínám na všechny trenéry, kteří s náma vydrželi, jelikož je mi jasné, že s ženskýma to není zas tak jednoduché

p1040838.jpgKromě malého fotbalu, který hraješ za náš tým. Nastupuješ rovněž i ve velkém fotbale za ženský tým Studence. Jak to zvládáš, jak dlouho zde působíš + co je to za soutěž a jak si vedete v právě probíhající sezoně?

Za Studenec hraju druhou sezónu a společně s malou kopanou a prací je to časově a fyzicky dost náročné. Hrajeme 3 moravskoslezkou divizi žen a stejně jako loni se snažíme o první místo v tabulce, bohužel se nám po 3 zraněních nevyvedl předposlední zápas v Ocmanicích a tak jsme zatím 2.

Jak hodnotíš dosavadní průběh fotbalové sezony v Zastávce, podle mě jste jedním z favoritek soutěže. Máte nějaký vytyčený cíl?

Začátek sezóny se nám daří, ani jeden zápas jsme neprohráli a myslím že bysme to mohli vytáhnout i na druhé nebo první místo v tabulce, jen to chce trošku štěstíčka.

p1060478.jpg

Jak se ti v Zastávce líbí?

Na Zastávce se mi moc líbí, máme dobré zázemí, všichni se o nás starají a hlavně jsme super sestava