Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. kolo MUŽI B: Čechie Zastávka B - Sokol Dolní Loučky 3:0 (2:0)

18. 5. 2009

21. kolo III. třída sk. B

Čechie Zastávka B - Sokol Dolní Loučky  3:0 (2:0)

Branky: 7. Kadlčík, 40. Matouš, 50. Hampl

ŽK: Nešpůrek Jiří

Sestava:

Štěpán

Pospíšil Zdeněk (70. Sláma), Hovězák, Nešpůrek Jiří, Ištok

Nešpůrek Michal (46. Hampl), Kadlčík, Matouš, Maňásek

Paseka (63. Zezula), Ustohal

 

Report:

Utkání s velice nepříjemným soupeřem jsme nezačali dobře. Už ve 3. minutě se hosté dostali do vyložené šance, když chybovala naše obrana ovšem hostující útočník se nejspíše zalekl, když běžel sám na brankáře Štěpána a jeho střela skončila mimo naši branku. V 7. minutě jsme se už dostali do vedení. Na zadní tyči číhal Kadlčík, ke kterému se dostal míč a jeho "tvrdá" střela (pozn. sotva se to tam dokutálelo) se dostala za hostujícího brankáře - 1:0. V 24. minutě hlavičkoval těsně nad Jirka Nešpůrek. V 25. minutě hosté zahrávali standartní situaci, Štěpán špatně vyběhl, míč se dostal za jeho záda, ale těsně před hostujícím hráčem odkopával skoro z brankové čáry Matouš. V 37. minutě se krásně uvolnil Ustohal, který poslal do vápna přízemní přihrávku, kde stál Matouš, jeho střele chyběla větší razance a tak hostující brankář neměl žádný větší problém. Ve 40. minutě poslal Maňásek centr na vápno, kde stál opět Matouš, jehož hlavička skončila za zády hostujícího brankáře, před kterým míč skočil - 2:0. Ihned po rozehrávce byl hostují hráč faulován blízko našeho pokutového území. Ze zahraného přímého kopu nastřelili břevno naši branky. Za stavu 2:0 se odcházelo do kabin.

Do druhého poločasu nastoupil místo Michala Nešpůrka David Hampl, který po 5. minutách na hřišti vstřelil další branku a zvýšil na 3:0, když z 25ti metrů zakončil přízemní střelou přesně k tyči. Zápas se poté už jen dohrával. Loučky se dostaly před koncem do mírného tlaku, ale s výsledkem už nestačily nic udělat. Béčko tak zaslouženě vyhrálo.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

postup

(hhuu, 20. 5. 2009 11:06)

je jedno kdo postoupí ,hlavně ať to proboha nejsou Řeznovice-ostuda okresu

XAVI

(fanda, 18. 5. 2009 20:55)

S kým to bude Ti může být jedno a hlavně ještě tam nikdo nepostoupil.Tak zbytečně nepřemýšlej a pa,pa XAVI

odpověď

(Xavi, 18. 5. 2009 11:01)

Trenére, nebylo to myšleno zle, naopak !!! Spíš to nutí k zamyšlení, s kým chce hrát béčko příští rok okresní přebor, když letos hraje o postup jen díky pravidelné pomoci hráčů z áčka ?

B MUŽI

(pavlík, 18. 5. 2009 10:00)

Stačí si pozorně přečíst komentář A mužů k zápase a zjistíš, že A muži mají 6 zraněných hráčů a dorost hrál ve stejný čas, takže nemohli hrát dorostenci. Proto s námi na výlet do JAROSLAVIC jelo 5 kmenových hráčů B mužstva, kteří nám velmi pomohli.

zajímavost

(Xavi, 18. 5. 2009 6:51)

Je zajímavé porovnat sestavy A a B - mužstva o tomto víkendu. V sobotním zápase áčka nastoupilo hned 9 !!! hráčů ( 6 v základní sestavě ), kteří pak hráli i v neděli za béčko !!!!!

Gratulace

(MaŠ, 17. 5. 2009 20:57)

Ahoj borci, chci Vám touto formou pogratulovat, přehráli jste nás po všech stránkách a držím palce v boji o postup. Máte skvělej tým.