Jdi na obsah Jdi na menu
 


Member

9. 6. 2008
Member
Member je tuèòák který má více možností než normální chatujicí. Pokud jste se už nìkdy snažili o koupì nìjakého nábytku nebo-li obleèení tak Vám urèitì vyskoèila tabulka která má nadpis "OOPS !" To je právì ta chyba která vám nedovolí si kupovat obleèení apod...


Povím vám jak na to :-) Jestli si opravdu chcete kupovat nábytek do svého iglù apod... Musíte si mobilem poslat SMS která stojí 150,-KÈ**. Jedna SMS vám aktivuje úèet který vám dovolí si na jeden mìsíc nakupovat více vìcí než normální member. Po mìsíci co jste poslaly SMS už vám úèet zase vyprchá, ale vìci co jste si nakoupili v aktivovaném úètu vám zùstanou, jen si je nemùžete nasadit.

Pak už ale záleží na vás jestli si zase SMS pošlete (za 150,-Kè) aby se vám zase úèet aktivoval na nakupování vìc. Dále už jsou zase SMS na poslání na 5 mìsícù nebo na rok, ale ty už jsou zase velmi drahé!

Ale pro ty kteøí nechtìjí poslat SMS tak nemusí být zklamáni, protože klub penguin má také bonusy pro normální chatující, napø. na slavnostech, kde si mùžete vzít obleèení zadarmo.



** tato SMS se dá odeslat pouze s Anglie, s kreditem nabitým tamní mìnou. z České republiky nemáte šanci, nemusíte to ani zkoušet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář