Jdi na obsah Jdi na menu
 


Canisterapie a lá čivava

dsc09358-v.jpgCanisterapii se intenzívně věnuji již od roku 2010 a baví mě to čím dál tím víc. Ani nápady mi vůbec nedocházejí, ba právě naopak. Řeším pouze problém, že mám málo čivavek :D. Práce s handicapovanými lidmi (převážně s dětmi) mne nesmírně inspiruje a stále mám co vymýšlet a inovovat. Kromě toho jsem zjistila, že snažit se o medaile na závodištích mne rozhodně nenaplňuje tolik, jako právě tato činnost. Asi to bude i tím, že právě na canisterapeutickém poli mohu na maximum rozvinou schopnosti svých čivavek, aniž bychom bojovaly s úskalími nějakých soutěžních řádů, při jejichž psaní na čivavy nikdo nemyslel. Baví nás to všechny - mě, čivavy i naše klienty. Holky moje čivavovitý mne na naše "pracoviště" vždycky div nedotáhnou... .

 

Chcete-li se dozvědět více - mrkněte se sem: https://www.hanabohmova.cz/canisterapie/

 

Pokud i vy toužíte po nějaké té canisterapeutické inspiraci a chtěli byste se naučit tento druh terapie, potom nabízím nejrůznější kurzy, tréninky, semináře nebo workshopy - stačí si vybrat: https://www.hanabohmova.cz/vzdelavani-pro-canisterapeuty/

 

Jsem také předsedkyní a zkušební komisařkou spolku JdeTo Klub, z. s., kde najdete přehled akcí, které by mohly canisterapeuty zajímat, a také zde můžete složit Zkoušky canisterapeutických týmů.