Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁŽITKY Z CEST 2014

enlightenedDne 13.4.2014

Byla oficielně zahájena naše další a již sedmá moto-sezóna tradiční kávičkou na Sychrově v sestavě Máša, Bóďa a LáďaGPS. 

enlightenedDne 20.7. 2014

Konečně  druhý výjezd, aneb BYLO S PĚT a jeli jsme na Dachovou u Hořic.   Bylo hrozné vedro, jeli tři motky - já, LáďaGPS, Jířa a vezli jsme dva baťůžky - Míšu a Kubu. Sice chtěl v půli cesty LáďaGPS zahodit motku do pangejtu, protože nás chvíli honil max. rychlostí 20 km/hod., ale nakonec se karburátor i velitel motky umoudřil a tak jsme dojeli do cíle akorát trochu vysušenější. Na koupališti mraky lidí, bílý písek na pláži rožhavený a voda nádherně čistá a lákavá - jen jsme si to bohužel zapomněli vyfotit.

noSrpen 2014

Tak bohužel nám Máša ohlásila oficíální odchod do motodůchodu a rozloučila se s vyjížďkami i se svojí motkou SAVAGE 650.

Tímto ukončila oficiálně činnost původní motoparta žen - RR LBC.

Veškeré naše příběhy a fotodokumentace zde budou zachovány a protože chci zachovat naše www stránky aktivní, tak také budou dále pokračovat, ale již jako činnost Bódi a LádiGPS ... a motokamarádů.

/Bude zde naše aktivita týkající se nejen motorek, také výletů na kolech a průběžně se zde budou objevovat zážitky z našich dalších činností/