Jdi na obsah Jdi na menu
 


Školní ples

V pátek 25.1.2013 se v nově opraveném společenském sále konal Školní ples pořádaný ZŠ a MŠ Křenovice a KOSem. Bylo prodáno téměř 140 vstupenek, avšak ne všichni, kteří si vstupenku zakoupili, se mohli kvůli chřipkové epidemii plesu zúčastnit. Přesto se více než stovka hostů – učitelů, rodičů, bývalých žáků a dalších přátel školy - do pozdních nočních hodin dobře bavila při hudbě skupiny K+R Křenovice.

Ples byl oficiálně zahájen přivítáním všech zúčastněných zástupkyní ředitelky školy a zpěvačkou skupiny K+R v jedné osobě Mgr. Reginou Kokešovou. Následovala polonéza, kterou pod „taktovkou“ paní učitelky Kokešové nacvičili současní i bývalí žáci naší školy.

V průběhu večera jsme také viděli ukázky standartních i latinskoamerických tanců, které nám předvedla žákyně školy Mája Vobořilová se svým tanečním partnerem.

Tombola, jejíž losování proběhlo kolem půlnoci, byla jako každoročně opravdu bohatá. Děkujeme touto cestou všem, kteří do tomboly přispěli a blahopřejeme výhercům.

Doufáme, že se všichni zúčastnění hosté dobře bavili a že příští rok přijdou i ti, které letos bohužel schvátila chřipka. 

Kamila Mazálková

 

Video z předtančení (generálka)

Video z předtančení - polonéza

Video z předtančení - Mája Vobořilová - 1. část