Jdi na obsah Jdi na menu


  

Poslední aktualizace 02.07.2021

02.07.2021 Soukromý trénink pro moje mladé opičky Vílu Feritte Bugsy a Chicky Feritte Bugsy.

trenink-2.7.2021--72-.jpg

Rychlý ranní trénink jsme stihli před letní deštivou sprškou. Povětří bylo osvěžující a všichni jsme se krásně po ránu protáhli.

trenink-2.7.2021--16-.jpg

Fotografie z tohoto tréninku jsou k vidění ZDE.

 

27.06.2021 Soukromý trénink pro mých devět italských chrtíků. Foto dole Lolly.

n--775-.jpg

Dnešní dopolední letní trénink byl zase výživný. Foto dole Safire.

n--59-.jpg

Užili jsme si ranní rosy  i sluníčka, které ještě nestihlo pálit.

Dnes se tréninku účastnila moje oslavenkyně 14ti letá metuzalémka Lolly, seniorky Hollie a Hannach, závodnici Sebik, Safire a Sally foto dole, mladí Elrico a Chicky,

k--474-.jpg

Pleyla 8 týdnů po vrhu, vypadá skvěle, foto dole.

n--942-.jpg

Fotografie z tréninku budou k vidění v moji fotogalerii ZDE.

 

26.06.2021 Štěňátka z mého vrhu I/2021 pomalu odjíždí k novým rodinám.  Dole na fotografii zleva Iggy, Honey, Pleyla, Kasha, Belladona, mých 5 generací odchovů.

k--66-.jpg

Na fotografii dole zleva je tatínek vrhu 11.ti letý Honey Feritte Bugsy, jeho potomek 8 týdenní Iggy Feritte Bugsy , jeho maminka Pleyla Feritte Bugsy, babička vrhu Kasha Feritte Bugsy a prababička vrhu 12.ti letá Belladona Feritte Bugsy. Víc fotografií ZDE. Jsem nesmírně šťastná, že můžu aktivně žít 5 generací se svými odchovy. Všichni jsou zdraví a spokojení. Otec vrhu, můj 11ti letý Honey ve svém věku plodný a v mužné síle. Kvalitní péče, vynikající BARF strava a psychická harmonie v mojí chovatelské stanici jsou zjevné. A my, celá moje rodina, jsme nesmírně potěšení, že můžeme s nimi sdílet všechny jejich psí radosti i starosti.

k--32-.jpg

26.06.2021 Moje metuzalémka Lolly Feritte Bugsy oslavila ve zdraví a kráse 14 let. 

j--63-.jpg

Všechno nejlepší do dalších let se svoji lidskou a psí smečkou Lolly. Tato kráska s námi pořád trénuje na poli, stále slyší, vidí a chutná jí. Je neuvěřitelné, že tato elegantní prababička je matkou 29 štěňátek. Moje skvělá péče a genetické předpoklady Lolly předurčily být jedinečnou mezi italskými chrtíky. 

j--3-.jpg

Na fotografii nahoře je Lolly Feritte Bugsy se svojí pravnučkou Chicky Feritte Bugsy. Více fotografií z oslavy jejích 14tých narozenim ZDE.

 

19.06.2021 Dnešní miminka Vrh K mi svým příchodem na svět přinesla velkou radost.

vrh-k-2021-vek-1-den.--143-.jpg

Zkušená matka a skvělá dostihová a coursingová fenka s nejmenší kohoutkovou výškou v ČR, Chantia Feritte Bugsy, přivedla bezproblémově - jako vždy, na svět svůj poslední krásný vrh, je matkou 16 štěnátek, otce vrhu jsem nehledala jinde než ve svém chovu, mám skvělou chovatelkou základnu a velké štěstí na úžasné majitele mých odchovů, kteří se mnou spolupracují. Otec tohoto vrhu je tomu důkazem, stejně jako otec mého předposledního vrhu J. Moje náročné cesty po Evropě od roku 2015, nyní, přesně podle mých plánů!, úročím ve svém chovu.

vrh-k-2021-vek-1-den.--110-.jpg

Otec vrhu PiNeo Feritte Bugsy je potomek nejkvalitnější dostihové a výstavní krve v Evropě. Jsem nesmírně vděčná chovatelům v zahraničí, kteří se mnou spolupracovali a spolupracují. 

 

12.06.2021 Klubová výstava Klubu chovatelů italských chrtíků.

Chicky Feritte Bugsy - Velmi nadějná 1 ve třídě Štěňat

.--35-.jpg

Táňa Feritte Bugdsy - Výborná 1 ve třídě Veteránů

.--60-.jpg

Romantická atmosféra valtického zámku, krásná výstava mého milovaného plemene, pár přátel z řad chovatelů a moje rodina, celkově jsem prožila fajn den. Výběr z naších fotografií k vidění ZDE.

 

05.06.2021 Dostihová dráha Mladá Boleslav. Závodu se účastnilo 5 italských chrtíků MIX.

Sally Feritte Bugsy 1. místo CACT

Sebik Feritte Bugsy 2. místo Res. CACT

Úžasný výsledek, skvělá kondice a moje příprava je velmi znatelná. Mám neuvěřitelnou radost ze své práce s chrtíky.

Víla Feritte Bugsy splnila dostihovou licenci. 

Fotografie jsou k vidění na mém Facebooku a moje fotografie ze závodu k vidění ZDE.

 

28.05.2021 Soukromý trénink pro moje zkušené dostihové šampionky Hollie Feritte Bugsy a Hannach Feritte Bugsy a mladé Elrica Feritte Bugsy s Harrynkou Feritte Bugsy. Fotografie z tréninku jsou k vidění ZDE.

 

22.05.2020 Nord Wind Coursing, Summer Wind Cup.

Závodu se účastnilo 11 italských chrtíků.

Sally Feritte Bugsy - 2. místo CACT, první z feneček

Sebik Feritte Bugsy - 4. místo Res. CACT, druhý z pejsků

 

11.05.2021 Dnešní fotografie mého vrhu I/2021 jsou k vidění v jejich fotogalerii ZDE. Štěňátka i maminka prospívají výborně, mám ze všech velkou radost. Na fotografii dole jsou štěňátka se svojí maminkou Pleylou a hlídačkou, tetičkou Sally. Fascinuje mě symbióza v mojí smečce, dá mi to hodně důslednosti a přemýšlení, chrtíci jsou neuvěřitelně vynalézaví, ale stojí to za to. Tyto okamžiky klidu a lásky, mě nabíjí positivní energií.

p--171-.jpg

09.05.2021 Den matek jsme oslavili soukromým tréninkem pro maminky a jejich ratolesti. Dnešní trénink si užila Hannach Feritte Bugsy se svojí dcerou Harynkou Feritte Bugsy, foto dole,

m--32-.jpg

a Hollie Feritte Bugsy se svojí dcerou Chicky Feritte Bugsy, foto dole.

m--234-.jpg

Teplé, téměř letní počasí jsme využili k relaxaci, bylo nám všem fajn. Fotografie jsou k vidění ZDE.

08.05.2021 Soukromý trénink pro moje mladší a mladé chrtíky. Dnešní trénink byl bleskový, ideální ranní protažení mých starých kostí. Sebik Feritte Bugsy na fotce dole.

trenink-8.5.2021--1-.jpg

Dnes se tréninku účastnil mladý Elrico Feritte Bugsy se spáring partnerkou Vílou Feritte Bugsy, foto dole,

trenink-8.5.2021--56-.jpg

a mladí závodníci Sebik Feritte Bugsy se sestrou spáring partnerkou Sally Feritte Bugsy. Fotky jsou k vidění v moji fotogalerii ZDE.

01.05.2021 Soukromý trénink pro moje chrtíky Hannach Feritte Bugsy se spáring partnerkou Kashou Feritte Bugsy,

.--451-.jpg

Hollie Feritte Bugsy se spáring partnerkou Chantii Feritte Bugsy,

.--328-.jpg

metuzalémku Lolly Feritte Bugsy se spáring partnerkou Harynkou Feritte Bugsy,

.--171-.jpg

mladé Vílu Feritte Bugsy se spáring partnerem Elricem Feritte Bugsy.

.--50-.jpg

Metuzalémka Lolly Ferritte Bugsy za měsíc oslaví svoje čtrnácté narozeniny ve zdraví a kráse, posuďte sami, na všechny moje chrtíky byl nádherný pohled, o obecenstvo jsme tentokrát neměli nouzi, ale to je dobře, aspoň se moji mladí dobře socializují.

.--183-.jpg

Stihli jsme trénink před deštěm, krásné necelé tři hodiny prvomájového dne na poli v pohybu jsem si užila, nechyběl ani polibek zamilovaných pod rozkvetlou třešní. Pár videí z běhů k vidění na mém Instagramu, fotografie k vidění ZDE.

28.04.2021

Vrh I/2021 s radosti oznamuji narozeni mého nového vrhu. Na fotografii dole jsou štěňátka tři hodiny stará, jejich rodokmen ZDE. Maminka Pleyla Feritte Bugsy a její tři chlapečci jsou naprosto v pořádku. Tatínek Honey Feritte Bugsy, asi neví čeho je spolutvůrcem, užívá si zdraví a pohody v naší smečce již jedenáctým rokem, zkušený chovný pes a mladá krásná fenka, jsou rodiče mého nejnovějšího vrhu, který je již předběžně v jednání.

20210428_170340.jpg

25.4.2021 Vila Feritte Bugsy splnila dva licenční běhy, foto dole,

vila-feritte-bugsy-25.4.2021-01.jpg

běžela se Sebikem Feritte Bugsy, foto dole,

vila-feritte-bugsy-a-sebik-feritte-bugsy-02.jpg

kdy spolupracovali a zájem o návnadu a energie z nich zářila na dálku.

sebik-feritte-bugsy-25.4.2021-01.jpg

Na fotografii dole je PiNeo Feritte Bugsy s panem majitelem a Borískova Sally Feritte Bugsy, která mu byla spolehlivou spáring partnerkou.

pineo-a-sparing-sally-25.4.2021-.jpg

24.4. Soukromý trénink pro moje chrtiky. Dnes pro zkušenou Hollie Feritte Bugsy se sparing partnerem Elricem Feritte Bugsy a pro zkušenou Chantii Feritte Bugsy s mladou Vilu Feritte Bugsy. Videa a fotky jsou k vidění na mém Instagramu.

 

18.04.2021 Soukromý trénink pro moje chrtíky. Tento trénink jsme si hodně užili, počasí nám přálo, bylo bezvětří, ve vzduchu vonělo jaro, klid od lidí, skončilo omezení cestování mezi okresy, Praha se vyklidila a nám ubylo obecenstvo, tak jsem rychle využila situace... 

trenink-18.4.2021--422-.jpg

Dnes jsme trénovali celé tři a půl hodiny. Výživný trénink pro mých 12 chrtíků nebral konce. Energie mým chrtíkům neklesala, jaro a dlouhá pauza byla znatelná na jejich temperamentu.

trenink-18.4.2021--345-.jpg

Přijeli jsme domů, mě čekala práce s přípravou BARFu, každý chrtík má u mě jinou krmnou dávku a jiné vitamíny, mladí potřebují jiné doplňky než senioři, sportovci jiné než veteráni a metuzalémka.

trenink-18.4.2021--109-.jpg

Chrtíci po tréninku odpočívají, ale na mě zůstává další hodinová šichta s přípravou krmných dávek pro moje mladé, staré a sportovce. A jak to bývá, sama se odbydu rohlíkem s máslem.

trenink-18.4.2021--424-.jpg

Občas se sama sobě divím, že nekrmím granulemi, stačí nasypat a je hotovo... Ale jsem přesvědčená, že pokud mám sílu a čas, moji svěřenci budou dostávat jen to nejlepší, a to podle mého mínění BARF je. Fotografie z dnešního tréninku jsou k vidění ZDE a videa ZDE.

 

03.04.2021 Canikineziterapie Ješín, Prag coursing, distance cca 800 metrů, pro moje zkušené závodníky a mladé Vílu a Elrica. Sebik předvedl dva krásné běhy se sparing partnerkou Vílou, Hannach běžela dva ukázkové běhy se svojí dcerou Sally, všichni pronásledovali návnadu s velkým zájmem a v cíli předvedli spolehlivý zákus. Elrico si dal krátký běh. Opět nám poprchalo a foukal studený vítr, ale trénink byl o to výživnější, závodníci musí být otužilí. Moji chrtíci předvedli závodní přípravu ve skvělé kondici. Měla jsem velkou radost z návštěvy malého Oriho a jeho majitelek, viděl maminku Hannach a nevlastní sourozence v akci, vehementně projevoval zájem o návnadu, těším se na vás i příště. Pár videí a fotek jsou na mém Instagramu.

 

01.04.2021 Soukromý trénink pro moje zkušené závodníky a nejmladší prďolky na kukačku a na motivační hry.

trenink-1.4.2021--12-.jpg

Dnešního tréninku se účastnila Chantia Feritte Bugsy a její "kukačka" byla Harrya Feritte Bugsy a Safire Feritte Bugsy s "kukačkou" Chicky Feritte Bugsy. Krásné prvoaprílové počasí v nás vyvolalo příjemné okouzlení. Fotografie z dnešního tréninku jsou k vidění ZDE.

trenink-1.4.2021--125-.jpg

27.03.2021 Canikineziterapie Ješín na distanci cca 800 metrů pro závodníky a zkušené pejsky. Na dnešním běhání za silného větru a občasného deště moji mladí závodníci a zkušená Hannach předvedli plné nasazení a Hannach se Sebikem a Sallynkou dokonalý zákus návnady. Hannach Feritte Bugsy předvedla svoje energické kotrmelce v cíli a Víla Feritte Bugsy krásný a spolehlivý běh. Odjížděli jsme domů ošlehaní větrem a deštěm a bylo nám fajn. Těšíme se na další Canikineziterapii v Prag Coursing a děkuji trénerovi Martinovi za profesionální vedení návnady a zkušenosti. Pár videí a fotek jsou k vidění na mém Instagramu.

 

26.03.2021 Soukromý trénink pro moje zkušené závodnice a nejmladší prďolky. Tréninku se účastnily moje fenky třech generací babička Táňa Feritte Bugsy, maminka Hollie Feritte Bugsy a vnučka Chicky Feritte Bugsy.

.--83-.jpg

Téměř 9ti letá babka Táňa je ve skvělé kondici (jako všichni moji senioři, veterání a matuzalémka). Trénovaly také moje zkušené dostihové šampionky Kasha Feritte Bugsy, Chantia Feritte Bugsy a mladičká Harrya Feritte Bugsy byla na kukačku. Fotky z tréninku jsou k vidění ZDE.

.--18-.jpg

 

20.03.2021 Kaška (Kasha Feritte Bugsy) oslavila své páté narozeniny na Canikineziterapii Ješín, s nadšením běžela a předvedla svoje lovecké umění spáring partnerovi Elrikovi. Dnešní narozeninový běh v Prag Coursing jsme si užili ještě s Vílou Feritte Bugsy, Sebikem Feritte Bugsy, Hannach Feritte Bugsy a její dcerou Sally Feritte Bugsy. Na socializaci jsem vzala malinké princezny Harryu, Chicky a Chayu. Nové videa a fotky vložím po téměř půlroční pauze na Instagram. Online výuka, distanční výuka, moc práce (zaplať pán Bůh), člověk se celý den nezastaví... Děkuji majitelům mých odchovů za pravidelnou zpětnou vazbu, jsem nesmírně vděčná osudu za báječné majitele mých štěňátek.

 

Chicky 23.02.2021 Nové fotky štěňátek vrhu CH ve věku 6 týdnů k vidění ZDE. Už se Boriskovi nevejdou do náruče. 

vrh-ch-2021-vek-6-tydnu--22-.jpg

Od tohoto věku mě baví nejvíce, je s nimi čím dál tím víc práce, ale i čím dál tím víc srandy, krásně baští granulky a konzervy, už pusinkují, vrčí, štěkají, slyší na jméno, přijdou na zavolání a s WC potřebou směřují na podložku - teda většinou, ráno v 6.00 h po probuzení vykonají potřebu pokaždé venku, zima ne zima...

 

20.02.2021 Soukromý trénink pro moje zkušené a mladé závodníky, dnes pro Hannach, Vílu, Pleylu, Kashu, Sally, Harryu a Sebika Feritte Bugsy - foto dole.

trenink-20.2.2021--28-.jpg

Poprvé si do návnady s chutí zakousla i tříměsíční Harrya Feritte Bugsy, na fotce dole se svojí sestrou Sally Feritte Bugsy.

trenink-20.2.2021--119-.jpg

Fotografie z našeho sluncem prosvíceného zimního tréninku na blátivé louce jsou k vidění ZDE.

 

19.02.2021 Soukromý trénink pro moje chrtíky. Jedna z  velkých výhod mých soukromých tréninků je, že můžou běžet i hárající fenky. Dnes si zatrénovala v kalhotkách Sally a moc jí to slušelo. Pejsci zůstali doma, takže jim nepletla hlavy. Dnes se tréninku poprvé účastnila i malinká Harrya Feritte Bugsy. Rodinná akce, babička Táňa s vnučkami Sally a Harrynkou, plus zkušené dostihové šampionky Chantia a Kasha. Bylo nám fajn, svítilo zubaté sluníčko, bláta trošku od včerejška zase ubylo. Fotografie k vidění ZDE.

 

18.02.2021 Soukromý trénink pro moje zkušené dostihové šampionky Hannach Feritte Bugsy a Kashu Feritte Bugsy, metuzalemku Lolly Feritte Bugsy a čerstvého dědečka Bertranda Astra Bravissimo. Mladé fenky Vílu Feritte Bugsy a Pleylu Feritte Bugsy. Dnes byl trénink prosvícený sluníčkem, sníh opadl, blátíčko bylo všude. Lepší pocit než včera. Zkušená Hannach si zkracovala dráhu polem, kde nebylo bláto, běžela s plným nasazením, 12 týdnů po vrhu je v neuvěřitelné kondici. Kasha sází na preciznost, stařičká Lolly si trénink a bláta užila opět plnými doušky. Kůži a návnadu sledovala s velkým potěšením. Jemné spáring partnerky Víla a Pleyla byly k zulíbání. Fotografie z tréninku jsou k vidění ZDE.

 

17.02.2021 Soukromý trénink pro moje závodníky. Dnes se ho účastnil Sebik Feritte Bugsy se spáring partnerkou Chantií Feritte Bugsy. Foto dole.

trenink-17.2.2021.--10-.jpg

Safire Feritte Bugsy se spáring partnerem mladým Elricem Feritte Bugsy. Sníh začal povolovat, všude plno vody, vrátili jsme se z tréninku pěkně promáčení, ale po chvilce zahřátí nám bylo super. Fotografie z tréninku jsou k vidění ZDE.

 

07.02.2021 K problematice evidenčního listu vrhu štěňat psa podle § 7a odst. 5 zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání, resp. převodního listu štěněte jako „jiného dokumentu“ podle § 7a odst. 2 písm. c) zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání. Celé znění ZDE - evidencni-listy-chovatele.pdf  Souhlasím s vyjádřením ČMKU a připojuji se k protestu! 

 

05.02.2021 Dnešní soukromý trénink pro moje chrtíky jsme zvládli ukončit těsně před deštíkem. Dnešního tréninku se ůčastnila Víla s Pleylou, Sebik s Elricem, Safire s Kashou, Chantia se Sally. Fotogalerii z tréninku jsou k vidění ZDE.

Dole na fotografii je Chantia Feritte Bugsy se spáringpartnerkou Sally Feritte Bugsy (vpravo).

trenink-5.2.2021--2-.jpg

Téměř po měsíční pauze se moje natěšená skvadra protáhla, všichni se za měsíc nicnedělání zakulatili, ale zimní odpočinek si zaslouží. Na fotografii dole je mladý submisivní Elrico Feritte Bugsy, který si nemůže dovolit zakousnout návnadu, jelikož je poslední v hierarchii smečky. Návnada a lov ho zajímají, ale zákus nemá, tato skutečnost není dobrá na závody, ale smečka má svoje pravidla a musí se respektovat. Je milý a jemný, do mojí party hic se hodí, nyní ve věku 7 měsíců je plnochrupý a vysoký 33,5 cm.

trenink-5.2.2021--125-.jpg

Na fotografii dole je první Víla Feritte Bugsy se spáringpartnerkou Pleylou Feritte Bugsy. Obě se zájmem pronásledují návnadu.

trenink-5.2.2021--184-.jpg

 

Na fotografii dole je vlevo Safire Feritte Bugsy se spáring partnerkou Kashou Feritte Bugsy, která má 10 týdnů po porodu opět skvělou kondici a dávala mladému Safirovi pěkně na frak.

trenink-5.2.2021--181-.jpg

Dole na fotografii je spolehlivý lovec Sebik Feritte Bugsy, který je stále dobře naladěn.

trenink-5.2.2021--144-.jpg

12.01.2021 Vrh CH/2021 Více informací najdete ZDE. Štěňátka jsou předběžně zadaná. Na fotografii dole je Boris se svojí Sallynkou, ti dva se tak milují, že bez sebe neudělají krok. Je nádherné se na ně dívat. Hollie nechá oba přihlížet na svoje čtyřdenní miminka.

vrh-ch-2020-vek-4-dny--70-.jpg

09.01.2021 Soukromý trénink pro moje chrtíky, dnes se ho účastnili Sally, Sebik, Safire, Víla a Pleyla. Trénink jsme si užili na sněhu, bylo krásně. Běhali jsme do setmění. Fotografie jsou k vidění ZDE.

trenink-9.1.2021--1-.jpg

01.01.2021  Jak na Novy rok, tak po cely rok :-)

Soukromý trénink pro moje chrtíky. Kompletní fotogalerii z tréninku můžete vidět ZDE.

trenink-1.1.2021.--56-.jpg

Dnes se mého tréninku učastnila 8,5 letá veteránka Táňa Feritte Bugsy s mladou Blair Feritte Bugsy (foto nahoře), 13,5 letá metuzalémka Lolly Feritte Bugsy, téměř seniorka Chantia Feritte Bugsy, mladé fenky Víla Feritte Bugsy (foto dole) a Pleyla Feritte Bugsy.

trenink-1.1.2021.--199-.jpg

 

01.01.2021 Nové fotografie mých štěňátek najdete v jejich fotogalerii úplně dole - Vrh F ZDE , Vrh G ZDE, Vrh H ZDE. Na fotografie dole je Hope Feritte Bugsy

vrh-h-2020-vek-5-tydnu--30-.jpg

Mám z nich velkou radost, maminky jsou v pořádku, péči o zlobivé piraně pomalu přebírá zbytek smečky. Miluji pozorovat hierarchii ve smečce, fungují dokonale. Do výchovy štěňat nechávám zasahovat samce, jejich přísná packa se kladně odráží na povaze mých štěňat, odjíždějí s lepší socializací do svých nových rodin. Mrkněte na fotogalerii Vrhu F, jak vychovává mimi jejich teta Sally Feritte Bugsy.

vrh-f-2020-vek-6-5-tydne.--116-.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Cvičák s Hollie a Hannach 18.9.2016