Jdi na obsah Jdi na menu
 


19/09/15

Vzhledem k neschopnosti tuto rubriku udržet v provozu ji uzavírám. Mé aktivity můžete nadále sledovat na Twitteru. Děkuji za pochopení!

28/09/13

Pokus o aktualizaci po dlouhé době. Kočky jsou už čtyři, naposledy přibyl "Pruhovanej", částečně asi má nahradit psí babičku, kterou odeslali na druhou stranu 13.6. U mě nového spousta a nic, ono se to tak nějak zneaktualizovalo, takže nový pokus! ;-)

30/10/11

Kdy budeme moct domů, sakra? Vendelín prý zase prská, od Melmenů jsme měli svrab, tak další nemoce nechceme. Julišáček je protivka a já občas taky.

20/07/11

"Neměli byste bránit průchodu vašich emocí. Jste člověk vedený k tomu, aby polykal slova a krotil v sobě pocity, které by ovšem správně měly jít ven. Nechcete-li, aby to odneslo vaše duševní zdraví, změňte tento přístup. Člověk se musí ventilovat." Takovýto denní horoskop v den, kdy vám zas někdo způsobí emocionální explozi, je fakt provokace...

02/04/11

Novýho nic moc (jak asi vidíte), jen že zítra máme společných 6 měsíců s kočičákem.

28/12/10

Tak je po Vánocích, tradiční ohromné chystání pro necelou hodinu vzrůša u stromečku. Ale byla jsem asi hodná, Jéža se činil! Návštěvy u příbuzných jsme taky přežili, i když Julián asi nikdy nezapomene!

08/12/10

Dovolená, hurá! Oba byty uklizený, recepty na cukroví vybraný, tak zítra na to jdeme! Ještě se zbavit tý šílený únavy a bude to super. Julouš terorizuje Elvise tak jsou tu z něj na nervy.

02/12/10

Máme za sebou první partnerskou krizi, já spoustu škrábanců po celým těle a Julišák můj stres. Máma by mi ho nejradši sebrala, ale doma ho mít nemůže. Tak si z bytu vytvářím kočičárnu!

17/10/10

První víkend s Julískem v Jílovém, máma je z něj úplně hotová, je i její miláček. Jinak ho nejvíc zajímají zebřičky. Karuška žárlí a chutnaj jí Juliánkovo bonbóny.

15/10/10

Tradičně aktuálně - neaktuálně, ale hlásím, že od 3.10. jsem majitelkou kocourka Juliána. Je to miláček, udělám mu tady vlastní sekci. A budou i fotečky!

02/10/10

No, opravdu tomu moc nedávám, v práci stále blázinec, nový funkce (mám jich podle někoho málo) a zmatky kolem stěhování MUDr. Jediný pozitivní je, že zítra si vyzvednu v Třebkově zrzavýho krasavečka:-)

19/09/10

Tak se moc nelepším, ale visí cestopis a fota z dovolený :-)

12/09/10

Tak se konečně aktuálně-neaktuálně hlásím po návratu z dovolené, když si vyléčená z angíny "užívám" první víkend doma = v Jíláči. Dary předány, tak smažím jako doma = v Praze.

13/06/10

Pár fotek v albu, jinak news 0,00 nic. 

28/05/10

Už 3 týdny bydlím, upravuju a vyřizuju změnu kontaktní adresy. Příležitostně budou fotky. V práci furt na houby. Dneska jsem odvolila, z možností blbý nebo ještě horší fakt výběr!!!

26/03/10  

Tak zase po dlouhé době, na domácí frontě střídavě klid a klid před bouří, v práci přestavba, polní podmínky a inovace. Vypadá to nadějně s bydlením v Praze.

07/02/10

Tak opět po delší době, stále need holiday, v práci blázinec, ještě že jdeme zítra na tu zubařskou legislativu:-)

30/12/09

Tak Vánoce jsme přežili, snad i ve zdraví, teď nás čeká ještě jeden nesmyslný svátek a bude pokoj, hurá!:-P V práci ani doma nic moc novýho. NEED HOLIDAY!

24/12/09

Poslední tři pracovní dny za náma, rodinné volno před náma. Co je lepší???

19/12/09 

 Tak zase dlouho žádné news, jen v práci nová šéfka "vystrkuje růžky". Dost kulantně řečeno, vymýšlí nepoužitelné novinky, málem jsem šla na Pruh (spíš dávala výpověď!), Iva mě ale zachránila, nicméně tam musí chudák Andrejka, tak 1. nemám radost že nejdu a 2. se bojim, co zase vymyslí. Dárky už vcelku mám, peníze ne.

27/11/09

Tak z domova, skoro všechna letošní dovolená padla na nutnosti (mimo Pyreneje a minulý čtvrtek jsem si jediný den nebrala kvůli sobě...), utahaná z péče o domácnost a hlídání všech 2 přítomných, poslední den v práci byl tradičně hektický a plný prudičů, no ale aspoň po mě nechtěli zachraňovat dnešní personální krizi. Začíná nám advent, dárky nemám, peníze taky ne, zato novou kartu:-)

13/11/09

Tak posledních 15 minut páteční odpolední expedice, provozuju tu nelegální činnost. Opět náročný týden, poprvé po dvou měsících jsem dorazila po víkendu odpočatá, ale dvouhodinová dopolední expedice veškeré účinky zrušila, ve středu opět emocionální výbuch kvůli Bille (když něco slíbím, tak to dodržím, a když to nejde, tak se aspoň omluvím!), ve čtvrtek na kolaps (nejen Billa, ale jako bonus po ní expedice na poliklinice), nemám náladu tady dělat blba co všechno oddře, dneska teda služba na telefonu a odpolední klidná exp. i když je pravda, že 2 hodiny po telefonu taky nikdo neměl... Bude víkend, pak jen pondělí, možná čtvrtek a určo pátek:-)

06/11/09

Uf, tak to máme za sebou. Po polovičním víkendu na kolaps od pondělka (migréna či co), přes středu (Billa), čtvrtek (málem opět opuštění expedice kvůli nevolnosti) až po pátek (totální vyždímání energetických rezerv), do toho nové vedení se všemi bonusovými výmysly (neobjednává se atd.) a pacoši s prasečí a ukrajinskou chřipkou. Aspoň bude CELÝ VÍKEND!!!

27/10/09

Tak opět z domova. V práci konec světa, asi zásobování na státní svátek, k tomu opět personální krize a vyhlídky na pracovní sobotu teda nic moc. Aspoň že zítra bude doma klídek:-)

18/10/09

Hlásím se po náročném týdnu. Jeden za náma, druhý před náma, tohle je never ending story a vyhlídky na konec v nedohlednu. House se začíná vyvíjet zajímavě, ale nějak mě to nebere. Asi příznak deprese:-/

08/10/09 

Tentokrát z domova. Už máme za sebou 3 díly House, prozatím stále nepříliš houseovské, ale Foreman to zase po...:-) Tak snad se už House vrátí! V práci je kromě zemětřesení ještě krize a blázinec, navíc asi propustili celé Bohnice včetně těžkých případů.

28/09/09

Tak tentokrát ze služby:-) Před týdnem mi začal Dr. House, no byl takový nehouseovský... Už se těším na dnešní díl, co si zítra dám stáhnout!!! Jinak asi nic co by stálo za vystavení na odiv.

18/09/09

Tak opětovně zdravím z práce, zákaz internetu ignorujem (co taky v pátek odpoledne na expedici???). Už začínaj lézt lidi, tak tu bývá veselo. Novýho max. tak že uvažuju o ubytování v Bohnicích:-P

05/09/09

Ahojky, konečně jsem se dostala k dalším aktualizacím, už je tu celý cestopis, tak teda pěkné počteníčko. Btw. já jsem nějakou dovču měla???

24/08/09

Hola amigos, salut, mes amis,  zdraví vás jedna veliká ostuda co odjela do hor a ani se nestačila rozloučit, hlavně že čučela na Dr. Quinnovou! Teď jsem už zpátky a víceméně celá (no až na ty vyvrknutý kotníky!), tradičně mám za sebou pár puchýřů a odřenin, nachlazení a solární dermatitidu. Dovča bezvadná, zítra jdu makat. Určitě dodám fotky, cestopis a tentokrát výherní báseň. Nebyla konkurence (doslova).

29/07/09

Tak máme za sebou zdárně víkend u důchodců8-) Novýho u nich nic moc. Dneska jsem byla nakupovat na dovču, v tom DM nic nemaj, musim ještě do Rossmanna:-/ Jsem KO po zavíračce (poliklinika).

19/07/09 

Sedím doma, venku lije... Vypálila jsem si DVD tak už můžu koukat na notebooku:-)

17/07/09

Tak otec se vrátil už ve středu, dneska vypadne, hurá. Včera se vztekal že ztratil klíče od auta a flešku, ach jo a to jsem mu vyzvedla ty prášky.... Zkritizoval mi notebook a vyhodil od kompu kvůli fotbalu když jsem si vypalovala DVD (už to jde, reinstalovala jsem programy). Teď jsem v práci a lidi už nelezou, tak okupuju net. Od srpna je to zakázaný. Taky koukám že budu mít výročí, to abych tady něco vytvořila, co? Kdyby aspoň nebylo takový horko, mám všechno vyvařený z hlavy a na expedici v Bille i tady je to na padnutí!

12/07/09

Tak se hlásim tradičně ze služby, zatím relativní klid, už jsem stihla očíslovat všechny recepty:-) Jinak nic moc, doma všichni vypadli, včera to bylo akční. Ve čtvrtek se nám vrátí otec (asi jen do víkendu), tak to bude zase akce.

27/06/09

Tak včera to stálo za to! (Teda i dnešní probuzení, ty tři rundy zelený asi nebyly úplně ono...) Sešlo se nás docela dost, i paní učitelka teta Květa, některý lidi jsem nepoznávala a koukala kdo to je a nebyla jsem sama. V galerii budou fotky, teď jsem je přebírala, no stojí to za to. Jo ráno před srazem jsem potkala Vildovou, třídní z 9., no zauvažovala jsem jestli ji mám pozvat...

04/06/09

Pozvánka vytvořena a už visí (to si všichni všimli, že?).

20/05/09

Tak jsem se zase dlouho neozvala, už jste se těšili že dám pokoj, co:-) Teď jsem v práci na zaví, šéf už vypad za rodinkou, tak okupuju net. Skončil nám Dr. House a to na psychiatrii, tak jsem zvědavá jak se super zdravej vrátí v září. Ta Quinnová se docela vylepšila, blbou kvalitu maj jen ty první díly. Teď jsme u 4. série, 5. zatím v nedohlednu, moc se nestahuje a už máme jen 10 dílů stažených:´-) Jinak organizuju sraz ze základky, už jsme 10 let venku. Tak snad se brzy dohodnem ve kterém podniku, pak jdu tvořit pozvánku.

24/04/09

Jé my už máme ty debilní jmenovky tak dlouho??? Novýho max. tak že mě nasral šéf a to doslova, označil mě za flákače co se místo práce skrývá za sloupem na internetu. Jo taky stahujem Dr. Quinnovou, ale nemáme titulky a kvalita většiny dílů nic moc. Tenhle týden nebyl House, tak nemáme porovnání 19. století s nejmodernějšíma metodama v jednom večeru, haha.

07/04/09

Tak dneska jsme nafasovali nový jmenovky. Fakt hnusný, zelený a velký. A nemaj ani špendlík, jenom krokouše ideálního ke zničení trička. Holky je budou prý nosit v kapse, já jdu hledat sichrovku. Šéf měl zavíračku, chacha:-)))

31/03/09

Ahojky, posl. dobou to tu teda moc neaktualizuju.-/ Asi že chodim pořád do práce, někdy taky domů a nic moc nestíhám. Teď máme za sebou návštěvu důchodců (jako by nestačily ty jejich zástupy v práci...). Dneska letim na zavíračku, ale zítra budu mít novýho House, už se mi stahuje, hurá.

06/03/09

Tak novej komp už v poho, House z minulýho týdne tolik ne, methadon, ty jo, už taky neví co by vymysleli. A případ, haha, na tohle jsem čekala, hledali zebru kde nebyla. Jinak novýho tak akorát že je pátek. Doufám že příští týden se mi podaří stáhnout už ve čtvrtek ať mám v pátek co dělat na odpolední exp.!*

27/02/09

Zatím stále žiju. Máme novej komp (doma), tak už si snad můžu dneska zadat stahovat House. Už jsem chtěla ve středu, jenže tam nebyly žádný soubory kam to poslat, leda tak na plochu, prostě tabula rasa, děs!!! Tak snad o víkendu se konečně kouknu. Podle ukázek to bude hustý.

21/02/09

Tak zase jednou z domova. Určitě si už někdo myslel že jsem tu Billu nepřežila, co?;-) Novýho obligátně nic moc. Důchodci si nedaj pokoj i když to venku klouže a mrzne. Doma máme novej modem, ale furt padá, takže nic moc. Aspoň že se včera konečně stáhnul ten House z pondělka. Pacoš nic moc. Snad příští týden to bude za něco stát, pak zase z nějakýho nablblýho důvodu pauza.

06/02/09

Tak tentokrát z Billy:-) Tak nějak už snad píšu jen z práce. Teď mám před sebou i sobotu, tak pokud to přežiju, písnu jaký to bylo;-) Novýho max. tak že příští týden nebude Dr. House kvůli projevu prezidenta USA. Toho nadělaj, kvůli volbám nebyl taky! Poslední díl byl pseudo drama, to se jinak říct nedá, no co by to asi tak bylo když někdo umírá a víme že přežije??? Ale případ zajímavej, dokonce jsem snad prvně pochopila Houseovy myšlenky:-)))

 

30/01/09

Tak se zase hlásim z odpolední expedice, tentokrát na poliklinice. Novýho max. tak že lidi lezou jak diví. Taky už začal po vánoční pauze Dr. House a docela se to rozjíždí:-) Teď jsem koukala že jsou už ukázky na 14. díl tak snad se večer kouknu!

16/01/09

Tak zas po týdnu zdravím. Novýho max. tak že nesnášim středeční zavíračky v Bille a příští týden jí mám znova... Dostala jsem akcii na seminář, tak aspoň nemusim psát žádost o zaplacení. V pondělí bude nový Dr. House a už jsou ukázky, zatím nic moc, ale podle informací to bude hustý... 

 09/01/09

Tak jsem tu zase dlouho nenapsala žádný news... Asi proto že se nic převratnýho neděje a v roce 09 je vše při starém:->

19/12/08

Pro velké nadšení teď jsem v Bille a nic moc. Jinak nic moc novýho, max. že budou Vánoce:-/ Už jsme měli i večírek:-D Tak ať nám z toho nehrábne!!! Vánoční Dr. House byl FAKT ZAJÍMAVEJ.

12/12/08

Další týden úspěšně za náma, tentokrát byl pro mě kratší, měla jsem dovču:-) Tak mám aspoň nakoupený nějaký dárečky, jinak nestíhám. Včera se mi nestáh Dr. House a ještě teď to není a má to být poslední díl až do 19.1. no tak snad aspoň zítra až se vrátim ze školení!

29/11/08

Hm, tak jsem tu nebyla fakt dlouho. No jo, podzim pokročil, lidi jsou nemocný a kdy jsem si naposled užila brouzdání na expedici ani nepamatuju... Doma nám třikrát za sebou kiksnul komp, jinak nic novýho. Teď je to už spravený tak jsem měla aspoň 3 díly House v zátahu, poslední (5x09) byl fakt síla!

31/10/08

Tak opět pátek:-) Mám asi spavou nemoc, možná bych měla navštívit Dr. House! Btw. pátá série nestojí za moc a o poslednim díle nevim co si mám myslet... Bylo mi jasný že Cuddyová nemůže mít mimi páč by nebyla pak v práci a bylo by po legraci, ale stejně mi jí bylo líto... A závěr??? :-/ Co se týče práce tak jsem včera přehlídla repetatur, jinak nic převratnýho.

27/10/08

Tak máme po víkendu a před státním svátkem... Půlka lidí má dovču, ale to důchodce nebere, lezou pořád. Podruhý za sebou v Bille, no, receptů bylo podstatně míň než v pátek, ani na volným nebyly takový fronty. Že by přeci jenom byly prázdniny???

19/10/08

V poslední době to tady nějak flákám:-) Sraz ze Španělska byl vcelku v pohodě, až na to že Pedro nedorazil. Včera na oslavách základky to bylo pěkný, už bych spoustu věcí nepoznala a hl. neznám většinu učitelek.

11/10/08

Tak se po delší době zase hlásím:-) Mám za sebou už první 4hodinovou službu v Bille (nulová šance na pauzu!) a první zavírání. Jinak se asi nic převratnýho neděje.

23/09/08

Dneska jsem vážně zaperlila:-/ Vydala jsem Nitromint místo Nit-ret a pánovi jsem se nedovolala, takže jsem za ním musela jet a ke všemu nebyl doma. Nechala jsem ve schránce dopis, tak se snad ozve. Jinak jsem byla na exkurzi v Bille. Dojmy: vše v menším provedení...

22/09/08

Tak malérové přání nevyšlo, vydala jsem v pátek špatný typ inhalátoru, ale bude to vyřešeno.

20/09/08

Slavnosti nestály za moc a byla děsná zima. Skoukla jsem ten první díl pětky, případ nic moc a lepra už byla, zato vztahy mezi hrdiny jsou více než zajímavé.

19/09/08

Tak další týden úspěšně za námi, žádný velký malér. Aspoň teda doufám:-P Malý se vyřešily, takže pokud ještě něco neobjevim.... Už je první díl patý série, hurá! Rodiče vypadnou na víkend, takže bude klídeček:-)

14/09/08

Máma konečně dokoukala čtvrtou sérii. Jinak novýho nic moc. Zítra jdu od sedmi na infuze, takže se asi pobavíme:-/ 

12/09/08

A zase pátek. Ráno byla zavalená laborka a fronty, odpoledne už klídek. Dopoledne vypli proud, tak jsme se vykecávaly na retaxu:-)

11/09/08

Další neoražený recept, ale tentokrát jsem na to přišla sama.

09/09/08

Další infuze, žádný úraz:-D Povedlo se mi vzít recept bez razítka, naštěstí z polikliniky, takže se to rychle a hladce vyřešilo. Ve stánku neměli špenátovou pizzu.

08/09/08

Druhý týden v práci a hned první úraz - píchla jsem se jehlou při ředění infuzí.

05/09/08

Pátek, hurá, vyspíme se:-)

04/09/08

Ráno jsem dostala lísteček s kódem, sláva!!!

03/09/09

Získala jsem klíče a jmenovku. Prý brzy! Také se mi podařil první úlet - dala jsem silnější lék než jsem měla. Při řešení jsem zjistila že nemám telefonní kód.

01/09/08

Pracující lid zdraví flákače. Po expedici jsem konečně získala aspoň přístup do systému a můžu expedovat za sebe.

31/08/08

Zítra se ze mě stane pracující člověk, tak mi držte!

26/08/08

Tak už tu máte fotky z toho, co jsem posledních několik týdnů tvořila:-)

24/08/08

Vrátili se nám rodiče, takže jsme s Domčou uklízely jak divý. I můj pokoj už je ready, jen ta polička na stůl. Regál skončil ve špajzu.

22/08/08

Tak kuchyň už vypadá perfektně a začala jsem natírat topení u sebe. Včera jsem se celé odpoledne a podstatnou část večera vztekala s vypalovačkou a její instalací. Funguje, hurá!!!

21/08/08

Nákupní výlet do Prahy a spousta peněz v... jen v Luxoru po mě za učebnice do jazykovky chtěli 800! Do práce jdu jako do školy;-)

18/08/08

Natřela jsem první vrstvu na topení v kuchyni. Otrava organickými rozpouštědly je fakt zážitek;-) Taky jsem začala tapetovat linku.

16/08/08

Kuchyň víceméně v provozu, ještě topení a linka a bude jako nová:-) Koupila jsem jakýsi regál na stůl v pokoji, ale je nějakej moc velkej...

11/08/08

P.S. Fotky taky budou!

11/08/08

Sláva, pokoj vymalován a jakž takž zprovozněn!  Papíry do práce jsem z velké části vyřídila, zaregistrovala se do komory, vyzvedla fotky z promoce a koupila tapety do kuchyně. Mezi malovánim a úklidem jsem stačila dokoukat 4. sérii Dr. House, ty poslední dva díly jsou psychárna a pětka asi hned tak nebude ke stažení:-((( Fakt nás zajímá jak to dopadlo...

08/08/08

Tak pilně maluju v pokoji, zatím mám strop a modrou část, večer vlítnu na oranžovou. By mě zajímalo kdo bude všechny ty krámy stěhovat zpátky!!!!

06/08/08

Tak první dva díly ze čtyřky jsem skoukla, do večera bude třetí:-) Tato série je velmi zábavná, doporučuji!  Jinak jsem celý dopoledne lezla po zdech a stropě u mě v pokoji a tmelila spáry. Taky jsem zavolala šéfce a domluvila se s ní na pondělí. Zítra musím do Prahy aspoň pro jeden z nutných papírů a taky na nákup.

05/08/08

Zatím nic moc, je teprv půl jedenáctý, ale podařilo se mi dokoukat třetí sérii Dr. House. Čtyřka se stahuje, tak snad se to zas nebude kousat jak ta trojka...

04/08/08 

Zpátky doma. Dášenka byla neobvykle hodná a držela se doma, otravovat začala až v neděli večer a dneska ráno byla nesnesitelná! Volala mi šéfka, tak musim začít řešit svou práci.

31/07/08

Zítra vyrážim do Třebkova. Snad mě Dášenka neumoří!!!

30/07/08

Výlet do Prahy a celkem úspěšný nákup barvy (když pominu fakt že v Bauhausu Primalex bonus nevedou a musela jsem do OBI), takže snad brzy něco přibyde v sekci moje tvorba.

27/07/08 21:40 

Konečně doma z velice náročného víkendu. Důchodci max. tak víc kulhaj, ale jinak jsou stále v nejlepší formě. Pouť stála za ještě větší houby než loni:-/

25/07/08

Zítra vyrážim navštívit mé milované prarodiče. Držte palce ať to přežiju aspoň jakž takž ve zdraví!:-/

20/07/08

Vrátila jsem se ze Španělska, utahaná z busu, ale celkově se mám úžasně. Zážitky budou ve speciální rubrice.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář