Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

KONSTRUKCE STROJŮ NA VÝROBU A ZPRACOVÁNÍ

KABELŮ, LAN, PLECHU A PAPÍRU

 

   Konstrukční práce v oblasti těžkého strojírenství, jednoúčelových strojů na výrobu kabelů, ocelových lan, stroje na zpracování plechů ve válcovnách, na zpracování papíru v papírnách a tiskárnách tvoří hlavní pracovní náplň konstrukce. Dále se věnujeme jednoúčelovým automatům, montážním pracovištím, balicím strojům a strojům pro potravinářský průmysl. 

 

   Pro kabelovny konstruujeme přetáčecí zařízení, odvijáky, navijáky, odtahy, kompenzátory, lanovky, instalujeme měřicí zařízení na linky, výrobní nástroje střikolisů - špičky, matrice, síta, hlavy střikolisů a doplňky strojního vybavení jako např. středicí, podpěrné a vodicí válečky,  . Dále provádíme úpravy a přestavby stávajícího strojního vybavení za účelem přidávání nových funkcí, zvyšování výkonu, změny výroby, snížení nákladů, zlepšení údržby, atd. Nabízíme i možnost vytvoření výkresové dokumentace k Vašemu stávajícímu výrobnímu zařízení a zajištění jeho následné výroby, rekonstrukce, údržby.

   

   Nabízíme převzetí a spravování Vaší konstrukční kanceláře. Správu, tvorbu a údržbu Vaší stávající dokumentace, možnost digitalizace Vašich stávajících dat, náčrtů, výkresů a vytvoření 3D modelů výrobků. Návrhy, vývoj a vytvoření virtuálních 3D prototypů a následnou tvorbu nové výrobní dokumentace.

 

   Ve výrobní etapě spolupracujeme se zákazníkem na výrobě prototypu a následně na zavedení výroby finálních výrobků. Spolupracujeme s kvalitními a spolehlivými výrobními firmami, které jsou schopné uspokojit i nejnáročnější zákazníky.

   Zařízení vyrobené podle naší dokumentace spolehlivě pracuje nejen v českých a slovenských kabelovnách, ale např. i v zemích bývalého SSSR.