Jdi na obsah Jdi na menu
 


Narození Noemky

4. 8. 2008

20. 8. Dneska jsme byly u paní doktorky na 14 denní prohlídce. Za týden přibrala Noemka 200g a už váží 2810g.

Noemka je pěkný jedlík, vlastně pořád buď spí nebo jí. A jí s chutí(narozdíl od malé Mirči, které se jídlo muselo nutit). Teď navíc Martina může kojit, takže je to i pohodlnější.

Obrazek

14. 8. Dneska jsme opět navštívili paní doktorku. Noemka už překračuje svojí porodní

váhu-má teď 2660g. Trošku ji v ordinaci trápili-brali jí krev z patičky.

 

 

 

 

 13. 8. Už jsme doma od pondělka odpoledne a já jsem nebyla zatím schopná sem něco Obrazeknapsat. Vše se točí kolem Noemky. Snažíme se kojit a k tomu ještě dokrmujeme. Celkově toho moc nenaspím, tak je pro mě cenná každá chvilka, kdy Neomka spí a já mohu také. Mirinka je aktivní pomocnice(někdy až moc). Včera Noemku chovala a zpívala jí ukolébavky, až z toho Noemka opravdu usnula. Danda je většinu dne doma a snaží se vždycky Mirču trochu provětrat. Dneska jeli do Kralovic obhlédnout domeček a ještě musí vyzvednout rodný list

 

11. 8. Jede se domů!

Všichni jsme moc rádi, takhle bezproblémové těhotenství a porod jsme ještě nezažili... Jsme vděční Bohu za obě cácorky a děkujeme všem přátelům za podporu i projevenou radost.

10. 8. Holky už jsou sehrané a doufají, že budou moci jít brzo domů..Noemka baští, ale je zatím pořád v mínusu(2,54kg)Obrazek

9. 8. Noemka je trochu dožluta(ale jen trochu). Holky už jsou spolu i v noci, tak se Martina moc nevyspí. Na mrňavou sestřičku se přišla podívat Mirinka.(Tak mrňavá zase není, váží dvakrát tolik co malá Mirča).

8. 8. Martině se nechce spustit mlíko, je z toho nervózní..

7. 8. Martina se cítí celkem dobře, Noemka už zůstává déle s ní. Když dostane najíst, dělá šibalské ksichtíčky..

6. 8. Martinu přestěhovali z JIPu a měla by dostat Noemku k sobě..Noemku přivážejí na kojení, holky si na sebe zvykají..

5. 8. Byl jsem právě obě zkontrolovat. Martina leží na JIPce a cítí se celkem dobře. Noemka spokojeně spala na dětském. Až to půjde, dovezou ji ukázat Martině...Obrazek

 

4. 8. Ráno jedeme do porodnice, protože se něco děje..Martinu prohlédnou, prý to počká do zítra.

Večer  jdeme spát v devět, ale Martina začíná cítit stahy..Obrazek

Cca v 22:30 letíme zase do porodnice. Protože Martina je už dost otevřená, dostává celkovou anestezii a asi ve 23:30 sestřička volá: "Tatínku, pojďte si pochovat dcerku!" Noemka si občas zafňuká a vypadá v pohodě..

 Martinu zašijí a proberou z narkózy. Můžu se s ní vidět a pak jí odvážejí na JIP.

---------------------------------------------------------

Císařský řez s epidurální anestezií je naplánován na ráno 5.8.2008