Jdi na obsah Jdi na menu

Vypouštění balónků - pokus o rekord 2014

Vypouštění balónků s přáním k Ježíškovi je již tradiční předvánoční akce (letos to bylo již posedmé), jejíž smysl spočívá v tom, že v jednu chvíli si po celé republice mohou děti vypustit svůj balónek s přáníčkem pro Ježíška k nebi.

Do akce se přihlašují zejména obce, školy, školky a různá zájmová či podobně zaměřená sdružení z celé ČR. Balónky zúčastnění dostávají zdarma, stejně jako přáníčka pro Ježíška, která se k balónkům připevňují. V místě školy či bydliště je pak organizována akce (setkání, hravé odpoledne apod.), v jejímž rámci všichni na pokyn z rádia v jednu chvíli vypustí své balónky s přáníčky.

V Jablonci nad Nisou tuto akci pořádalo 12. prosince 2014 Středisko volného času Vikýř společně s Mateřským centrem Jablíčko a Statutárním městem Jablonec nad Nisou. Účastníky pokusu o rekord v počtu vypuštěných balónků přivítal náměstek primátora Pavel Svoboda a ředitelka Střediska volného času Vikýř, Martina Šípková.

Balónků bylo rozdáno 2000, k nebi se jich s přáníčky vzneslo 1853. Nechme se překvapit, zda to na rekord 2014 bude stačit...smiley

 

V případě Vašeho zájmu o jakékoliv fotografie mne prosím kontaktujte.

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář