Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva z pátku + info k druhému týdnu :-)

8. 9. 2023

Milí rodiče,
máme za sebou první školní týden a myslím, že se nám to všem povedlo :-).

Je to velká změna, spousta nového, překvapivého, zajímavého asi i trochu obtížného, ale postupem času bude vše lepší a lepší ... uvidíte :-)

Dnes děti dostaly malé INFO deníčky, ve kterých je vlepená TABULKA - PROSÍM O VYPLNĚNÍ ODCHODŮ (budu se jimi řídit a pokud by nastala jednorázová změna - napište lísteček se změnou a nechte vložený v deníčku, budu si každý den vybírat ke kontrole).

V pondělí 11.9. děti projdou již samy přes hlavní vchod až do své šatny, tam na ně budu čekat (protože deváťáci jsou na výletě), a kdo bude chtít - již si může sám či s kamarádem vyzkoušet cestu do třídy. S ostatními dětmi půjdu já. Máme 4 hodiny, budu rozdávat sešit MPP (fialový), vyzvedávání zůstává časově stejné jak dnes.
Bude TV, má být hezky - půjdeme pravděpodobně ven - dejte dětem ráno tenisky na nohy + prosím, aby holky měly svázané vlasy v culíku, drdolu (vždy, když bude TV), nedávejte dětem řetízky, náramky, pokud to půjde ...

V úterý 12.9. půlíme ranní hodiny, kdo přijde ráno, jde sám do šatny, tam již budou deváťáci, kdo přijde až na později, budu čekat já. Budeme kontrolovat výbavu kufříků a doplňovat je, děti dostanou sešit PRV (zelený). Končíme ve 12.45, vyzvedávání po O je cca ve 13.20, vyzvedávání z ŠD ve 13.45 (děti dřív nestihnou přijít z jídelny).

Ve středu též půlíme, končíme ve 12.45, informace o odchodu jsou stejné jak v úterý.

Ve čtvrtek a pátek máme opět 4 hodiny, deváťáci pořád budou čekat u šaten :-).

Moc prosím, říkejte dětem ráno třeba cestou do školy, jak to bude s vyzvedáváním, aby věděly, ptají se ... po O, po O s družinou, před vycházkou, po vycházce ... děkuji.

Mějte krásný víkend, moc zdravím, VD.

P.S.: Úkol děti nemají, ale prosím, zkontrolujte pouzdra, potřebujeme každý den mít ořezané a připravené tužky a pastelky. Pera, fixy (obyčejné), propisky - pryč z pouzder prosím. Děti, které neměly v pouzdře nůžky, dnes ode mě dostaly, kdo měl, nechala jsem další ve třídě. Bylo by super, kdyby se vám podařilo také obalit všechny sešity :-), děkuji.