Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prostor Pod střechou se otevírá 15minut před začátkem (po domluvě lze i dříve) a na všechny akce je nutné se předem přihlásit.

    • Kontakt: 251 64 15 23, popř. 775 35 42 15  
    • Skype: jitka.podstrechou
    • E-mail: klokanci@seznam.cz - ale z časových důvodů a rychlejšího vyřízení dotazů, objednání, přihlašování ap. je lepší zavolat     

-----------------------------------------------------------------------------------

MIMINKA zima/jaro 2013

Aprílová miminka - 1.4. se narodila Lucce v Neratovicích Maya a Kláře u Apolináře Josífek

Nině se 17.2. narodil v Neratovicích Mikuláš Evě se  21.2. v Podolí  narodil  Rudolf Míše se 2.3. narodila v Podolí Deniska . Aleně se 4.3. narodil v Podolí Kubíček . A Soně se 5.3. narodila v Příbrami Dominika.

 

14.5. 2013  aktualizace 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Setkání miminek - v úterý 14.5. proběhne další NÁDHERNÉ setkání miminek a maminek. Od 10 hod. asi do 12.30. TĚŠÍM SE NA VÁS!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Světový týden Respektu k porodu - a máme tu po roce opět super týden nabitý spoustou skvělých přednášek a workshopů. Nejen pro těhotné maminky ale i pro Vás, co už máte i třeba školkové děti. Opravdu VELMI zajímavé náměty. DOPORUČUJI. Program ZDE.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dr.M.Odent, výborný a znalý porodník, byl 24.4. v Praze a měl přednášku v klubu Lávka. Byl charizmatický, obdivuhodně vitální (je mu 83 let) a jeho myšlenky přesahují několik generací. Jsem velmi ráda, že jsem ho mohla zase asi po 5 letech naživo slyšet a Vám kdo jste na přednášce nebyli dávám odkaz na rozhovor s ním v ČT.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A ještě jeden odkaz na rozhovor ohledně porodnictví v ČR, který proběhl v Událostech v regionu, po úvodní znělce asi od 1.minuty. Poslechněte si a udělejte si svůj názor, kdo a jak říká pravdu. Mimo jiné si myslím, že je smutné, že naše porodnictví je hodně o adrenalinu, jak říká pan doktor v rozhovoru. Adrenalin je hormon na který dělá p. Dr. M.Odent letité výzkumy a má potvrzené, že adrenalin je velikým blokátorem normálních porodů a je velmi důležité pro nekomplikovaný porod, aby tohoto hormonu bylo kolem rodičky co nejméně... No hlavně, že se neliší názory našich porodníků s názory pana profesora Odenta .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Báječný  TĚHOTENSKÝ PŮLDEN, út 7.5., so 18.5., vždy 10- cca 14 hod., více...

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Masáže miminek, další kurz bude v květnu - út 28.5. + út 4.6., 10-12.30 hod. První lekci doporučuji k účasti i těhulkám, naučíte se jak své miminko budete moci po narození jemně masírovat, více...předběžné přihlášky e-mailem klokanci@seznam.cz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

danielka.jpgPříprava na narození miminka Péče o miminko:  

ČERVEN: st 19.6. 17.30-cca 21.30 hod + sobota 22.6., 10-19 hod.+ film. Další termín bude podle porodních termínů předběžně přihlášených maminek. 

 

 

 

 

 -------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

OBCHŮDEK - objednávky zboží: pravidelně 1x měsíčně, vždy do 2. soboty v měsíci). Nejbližší termín ukončení objednávek: do soboty 11. května do půlnoci. , info.

-----------------------------------------------------------------------------------

 Černošické mateřské centrum Mraveniště hledá další aktivní maminky na spolupráci, letáček.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 

Cvičení pro těhotné a NEJEN po porodu, úterý 19-20.15 hod., čtvrtek 9-10 hod. a 10.30-12 hod., cena lekce 150 Kč těhotné více...., poporodní více... V Praze se i nadále cvičí v Cordeusu pátky.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Šátkování, kontaktní rodičovství, bezplenková komunikační "metoda", 14-17 hod., vícedalší se plánuje na ....., předběžné přihlášky e-mailem klokanci@seznam.cz.