Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše vzájemná poděkování

13. 9. 2008

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Buďte sami sebou, nehledě na..

,,Poděkování  Vám !"

,,Přichází mi krásné poděkování od Vás, a tak by se s Vámi chtěla podělit o mé nádherné pocity a okamžiky při jejich čtení. Také i já doufám, že Vám mými odpovědmi pomůžu vyřešit Vaši otázku anebo překážku, která Vás tíží !"

 Ludmilka

Obrazek

,,Milá Ludmilko, život mě už dost naučil. A tak jsem si jednou řekla dost a odjeď z baráku, vyvětrej si hlavu, udělej si den pro sebe ! ( Jak Ty sama jsi mi to napsala ). A tak jsem to oznámila mužovi, navařila nedělní oběd a jela. Protože mám auto, řídím ráda, tak to nebyl problém. Jela jsem jen tak, navštívila známou obec, prohlédla si zahradnictví a Arboretum, jak vše po roce vypadá, potom jsem jela krajinou - kde je mimochodem velmi krásně - hledala mezi lesy nějaký pěkný kámen, navštívila chalupu známých, kde je prý ráj na zemi a odpoledne jsem se vrátila domů plná energie, spokojená sama se sebou. Manžel to sice nechápe, ale mě to nevadí. A tak si tak pomalu zvykám, že i já mám práva a nejenom povinnosti !
Česká krajina je krásná, jsou místa, kde se člověku líbí víc, ale všude je krásně, když tam jsou krásní lidé. A Ty jsi jednou z nich. Děkuji Ti a zase někdy něco napíšu."

 Zdraví Tě A.B. z Velkého Meziříčí

Obrazek

,,Já také A.B. z Velkého Meziříčí děkuji za krásu, kterou chová k České krajině a dnes vím, že i ona sama se řadí ke krásným lidem svou citlivou duší. Pozdravuji Tě touto cestou a děkuji Ti za Tvá slova poděkování a přejí Ti jen samé pozitivní dny plné sluníčka a zase mi někdy - něco napiš !" Ludmilka

Obrazek

Zdravím Vás Ludmilko !

Máte velmi pěkné stránky, krásně na mě působí ! Vy máte skoro stejnou povahu jako já, víte, já mám taky velmi ráda přírodu, a také se snažím vidět pravdu ! Ráda bych si s vámi jen tak psala, a třeba by jsme si vzájemně pomáhali v problémech.
Přeji Vám moc nápadů na další články ! Tak se mějte moc hezky. A dyž tak mi občas písněte na mail.
Tak Ahooj Hanka

Obrazek

 ,,Milá Hanko, děkuji za krásná slova, která jste mi napsala a která patří mým
 stránkám a ještě raději jsem, že se mi podobáte svou povahou ! Jak se říká -
 příroda je mocná čarodějka a je to pravda sama v sobě ! Psát si jistě můžeme a
 tak se stále zdokonalovat navzájem ! I potíže můžeme probrat - ty prostě patří

 k běžnému životu a nikomu se nevyhýbají ! Také Vám Haničko děkuji - za množství
 vzkazíků, které patřily k jednotlivým článkům na mých stránkách a jsou velmi
 pozitivní ! Doufám, že jsem Vám udělala alespoň trošku radost mou odpovědí a já
 se samozřejmě budu těšit na tu Vaši odpověď ! Pozdravy s úsměvem sluníčka Vám
 Hani posílá Ludmilka"

 Obrazek

,,Dobrý den paní Ludmilko !"
,,Píšu Vám kvůli tomu, že jsem uchvácen Vašemi stránkami a už dávno jsem nic tak pěkného neviděl. Určitě v tom máte fůru práce a volného času, takže klobouk dolů a jen tak dále. Vidím, že máte v sobě hodně lásky a nečiní Vám žádný problém jí rozdávat. A k tomu všemu i velkou duchovní sílu a moudrost, což se jen tak nevidí. S pozdravem a přáním všeho dobrého vilcakul - Milan."

Obrazek

..Dobrý den, pane Milane !"
,,Chci Vám poděkovat za upřímnost vyjádřenou mým stránkám a mé osobě. Máte pravdu, miluji život po všech stránkách a také, díky mým stránkám, tak pomáhám lidem v životních nesnazích, kteří se na mě obracejí pro pomoc. A jsem velmi ráda, pokud má snaha má kladnou odezvu a trápení osůbkám pomohu odstranit. Fůru práce mám neustále a volný čas neznám - nevím, co je televize - jelikož málokdy se pro mě naskytne téma, které by mě osobně zaujalo !  Chodím do práce, stíhám domácnost, zahrádku, která mě nabíjí svou energií a oplácí se mi tak za svou péči. Prostě neznám nudu - to je pro mě neznámé slovo !
Vždyť na světě je široké spektrum zábavy - jen si vybrat ! Vidím spoustu možností pro žití a bytí a to naplňuje mou bytost !
Prosím, pane Milane, napište také o sobě několik řádků - pokud můžete, protože dle Vašeho psaní, máte také srdíčko na pravém místě a to já velmi oceňuji ! Vaše řádky potěšily mé srdce a daly mi opět sílu pokračovat a za to Vám děkuji !
Těším se na Vaší odpověď a dny plné sluníčka Vám přeje Ludmilka"
Doporučuji Vám - podívat se také na stránky :

www. jajanka.estranky.cz

Obrazek

,,Milá Ludmilko,
čistě náhodou jsem našla Vaše stránky a mám prosbu : jsem delší dobou nezaměstnaná a nevím, kterou cestou se mám vydat : mám jít dělat chůvu, nebo být masérkou, nebo dělat faktury a můžu dělat i v domově důchodců... Připadám si, že už nic neumím a nic nezvládnu. Pokud můžete mě nasměrovat, budu ráda a půjdu tím směrem... Děkuji předem Lidka."

Obrazek

,,Milá Liduško, předpokládám naopak, že jste velmi šikovná a zvládáte toho hodně ! Co se týká Vaše práce - víte jistě, kde Vás srdíčko nejvíce táhne a tím se řiďte ! Tam je Vás zapotřebí a Vy se tam budete cítit jistě dobře ! Hlavně se uklidněte a udělejte si pro sebe čas a provětrejte si hlavu tím, že se třeba půjdete sama projít do přírody a tam v klidečku si dáte vše dohromady. Příjdete na jiné myšlenky a nabijete se pozitívní energií, kterou tolik potřebujete doplnit. Na sebe nemůžete zapomínat - naopak od sebe musíte začít - mít ráda v první řadě sama sebe a pak lásku rozdávat ostatním ! Přejí Vám krásné dny plné sluníčka a mnoho kladné energie do Vaši nové práce ! S úsměvem Ludmilka"
Liduško, těším se na Vaší odpověď !

Obrazek

,,Děkuji za odpověd. Od pondělí jdu na brigádu do domova důchodců. Pokud můžete prosím o energii na dálku. Děkuji moc, přeji pěkný sluníčkový den."
Lidka

Obrazek

,,Liduško, přejí Vám krásnou práci - naplněnou v dávání své lásky a sebe sama - lidem, kteří ji od Vás s radostí příjmou a potřebují ji ! Posílám Vám Liduško energii a pohlazení do dálky - Vaše Ludmilka"

  Obrazek

,,Čím to je … ?"

 ,,Ludmilka, prosím, vysvetlíš mi, čím to je, že keď sa modlím za zosnulé duše a tiež za duše, ktoré ma obklopujú, vždy sa mi vytvorí v krku hrča a je mi do plaču ? Neviem si to vysvetliť."   Ďakujem Sim.

 Obrazek

  ,,Vysvětlení !"

 ,,Ahojenky Sim - je možné, že když se modlíš a v krku se Ti vytvoří hrča a je Ti do pláče je to tím, že Ty sama jsi ještě někomu buď žijícímu anebo zesnulému neodpustila, a tak Tvá modlitba se zadrhává a nemá takovou sílu jakou by měla mít ! Napiš si seznam jak žijících - tak i zesnulých lidí, a pořádně se zamysli - komu jsi ukřivdila anebo on Tobě ! Pak si sedni, zapal bílou svíčku v jakékoliv denní hodině - až ucítíš, že je právě vhodná chvíle, promlouvej a učiň odpuštění tomu u koho to je třeba provést a pošli ho do Světla ! ( ... může to být i více osobám najednou, ale je třeba je všechny postupně jmenovat celým jménem a příjmením). Pak se Ti uleví - uvidíš, a Tvé modlitby budou vyslyšeny ! Nezapomeň, vždy musíš začít od sebe - tak odpusť v prvé řadě i sobě a poznáš změnu, která Tě povede...Pokud by se Ti toto nepovedlo odstranit tak jak jsem Ti to napsala, napiš mi Jelikož to může mít pak následky na Tvé zdraví a je to těžšího rázu a budeme to muset společně řešit ! Měj same krásné sluníčkové dny - Pa,Pa Ludmilka"

  Obrazek

,,Také věřím v anděly !"

,,Milá Ludmilko. Vaše stránky jsou moc krásné. Věřím také v anděly. Procházím delší dobu velice těžkým obdobím ve vztazích a finanční situaci. Přesto všechno si dokáži zachovat nadhled a optimismus. Ve chvílích, kdy mi bylo nejhůře po psychické stránce, jsem pak najednou cítila sílu a vrátila se mi zpět dobrá nálada. Dost často se mi zdávají i sny, které se potom vyplní. A já vím, že to je práce mého Anděla strážného a andělů, kteří mě nikdy neopustí a já je mám také moc ráda. Dana"

  Obrazek

 ,,Odpověď Danušce !"

 ,,V první řadě chci Vám Danuško poděkovat za pochvalu mých stránek a jsem velice ráda, že ve svém srdíčku Danuško chováte Andělské bytosti - jak jsem poznala a to právem. Jelikož se sama obracíte pro pomoc a také ve snech, které se Vám zdávají a je jisté pozdější jejich vyplnění ! Ano, máte pravdu - každý máme svého Strážného Andělíčka a Anděly, kteří nás neopustí - ale měli by jsme jim dát šanci, aby jsme s nimi mohli navázat kontakt tím, že naše Srdce museí být Otevřená a přístupná Lásce, Porozumění, Dávání a hlavně Odpouštění ! Pak teprve s námi mohou spolupracovat a pomáhat nám v těžkých životních situacích - do kterých jsme se dostali sami anebo s pomoci druhých lidí. Andělské pozdravení Danušce posílá Ludmilka"

 ˇObrazek

,,Andílci"

,,Příjemný večer milá Ludmilko. Dnes jsem objevila Vaše stránky a musím Vám ze srdce moc poděkovat. Jsou úžasné. Já věřím na andílky a děje se mi spousta zvláštních, ale zárověň krásných věcí. Nedá se s každým o tom mluvit. Proto Vám moc fandím. Věřím, že tímto pomůžete spoustě lidičkám. Jana."

 Obrazek

 ,,Janičce"

,,Mockrát děkuji Jani za pochvalu. I já jsem velice ráda, pokud pomůžu lidičkám v jejich běžném životě s těmito mými stránkami a v nich poučné a laskavé popsání určitých věcí mezi nebem a zemí. Jsem také ráda, že mi osůbky napíši a já jim třeba můžu pomoci v jejich nesnázích ! Vždyť život je krásný, ale mnoha lidem uniká v běžném životě plného starostí ! S přáním nebe plného Andílku Janičko Tě od srdíčka pozdravuje Ludmilka"

  Obrazek

Napsala mi Andrejka z Ostravy - Dubiny tato hřejivá slova, která Vám všem tady předávám :

,,To, co zde prožíváš, není svět nádherný náš ! Co mám s tím dělat ? Zkus to, co nejnádherněji prožívat. Pak ten život tě zcela promění. Budeš pak vypadat pro druhé, jako když tě vymění. Snaž se prožívat vše srdcem. Pak bude to zcela vypadat jako zalité sluncem. To Pán ježíš Kristus tě zdraví a Andělé tě hladí !"

Andrejko, děkuji Ti - Ludmilka

 Obrazek

Ludka.B@seznam.cz

smiley ,,Napiště mi !" smiley - Ludmilka smiley

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO