Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

OKRESNÍ PŘEBOR 2020/2021

1.  SK Všeruby
 6 - 0 - 1 - 1
 35:11
 19
 (+10)
 2,375
2.  TJ Trnová
 4 - 3 - 1 - 0
 20:9
 19
 (+7)
 2,375
3.  Sokol Dolní Bělá
 4 - 2 - 1 - 1
 13:10
 17
 (+2)
 2,125
4.  Sokol Mladotice
 4 - 2 - 0 - 2
 22:14
 16
 (+4)
 2,000
5.  TJ Tlučná
 4 - 1 - 1 - 2
 26:11
 15
 (+3)
 1,875
6.  Baník Líně
 4 - 1 - 1 - 2
 22:24
 15
 (+6)
 1,875
7.  Sparta Sulkov
 3 - 1 - 1 - 3
 18:13
 12
 (-3)
 1,500
8.  Baník Zbůch
 3 - 0 - 2 - 3
 27:20
 11
 (+2)
 1,375
9.  OLYMPIE KOŽLANY
 3 - 0 - 0 - 4
 9:20
 9
 (-3)
 1,286
10.  DIOSS Nýřany
 2 - 1 - 2 - 3
 35:18
 10
 (-6)
 1,250
11.  SK Horní Bříza "B"
 3 - 0 - 1 - 4
 18:21
 10
 (+1)
 1,250
12.  Jiskra Křelovice
 1 - 1 - 1 - 4
 17:29
 6
 (-6)
 0,857
13.  Sokol Manětín
 1 - 0 - 0 - 7
 9:34
 3
 (-9)
 0,375
14.  Bohemia Kaznějov "B"
 1 - 0 - 0 - 7
 7:44
 3
 (-9)
 0,375
 
Zpět na přehled sezón ...
 
 

VÝSLEDKY

 OLYMPIE KOŽLANY - Sokol Mladotice  1:0 (0:0)    
 OLYMPIE KOŽLANY - DIOSS Nýřany  3:1 (2:0)    
 Sokol Dolní Bělá - OLYMPIE KOŽLANY  4:1 (3:1)    
 OLYMPIE KOŽLANY - Sparta Sulkov  1:0 (1:0)    
 Sokol Manětín - OLYMPIE KOŽLANY  3:2 (2:1)    
 TJ Tlučná - OLYMPIE KOŽLANY  8:0 (3:0)    
 OLYMPIE KOŽLANY - SK Horní Bříza "B"  1:4 (1:0)    
 
Soutěž byla po 8. kole předčasně ukončena kvůli vládním opatřením nařízeným v souvislosti s pandemií koronaviru
 

22. 8. 2020 - I. kolo

Olympie Kožlany - Sokol Mladotice     1 : 0  (0 : 0)

Kozler - Frank, Kříž Obrazek90., Hurt, Vlček (80. Tupý) - Berbr, Hora, Špaček, Štrunc - Hromada, Souček

Po dlouhých 9 měsících jsme konečně (!!!) nastoupili k ostrému utkání. A mělo být o to ostřejší, že se jednalo o derby s Mladoticemi. A to se potvrzovalo hned od začátku. Brzy po úvodním hvizdu vyslal V.Hora do slibné šance L.Štrunce, jeho pokus o křižnou střelu však zblokovala obrana soupeře. Od té chvíle jsme měli deset minut míč častěji na kopačkách, naše akce ovšem končily v zárodku nebo nepřesnou finální fází. Pak se začal osmělovat i soupeř, ale jeho pokusy o ohrožení branky byly nepřesné nebo slabé a O.Kozler neměl složitější práci. Ovšem přibližně v polovině poločasu se zablýskalo na obou stranách. Nejprve mladotický útočník trefil tyč, aby vzápětí na druhé straně hostující gólman vytáhl robinzonádu proti gólové střele J.Špačka. Pak se hra opět srovnala a spíše se bojovalo ve středu hřiště, kde V.Hora výborně znepříjemňoval život stěžejnímu mladotickému záložníkovi. Občas se zajiskřilo před oběma brankami, ale oba brankáři drželi nulu. V závěru poločasu mohl vedení strhnout na naši stranu J.Hromada, ale míč po střele z velkého úhlu mezi nohy gólmana neprocedil.

Úvod druhé půle nás zastihl trochu v nedbalkách. Hosté byli více při chuti, hlavně naše pravá strana měla po přeskupení soupeřova týmu problémy. Naštěstí jakékoli nebezpečí hasili oba stopeři a brankář. Po čtvrthodině jsme se naštěstí zmátořili, hru vyrovnali a opět začali vystrkovat růžky. Akční byla především naše levá strana, ale přestože jsme se dostali k několika závarům, gól nepřicházel. Naše útočné choutky otevíraly prostor pro mladotické brejky, které ale naštěstí zůstaly nevyužity. Poslední desetiminutovka už pak byla ve znamení oboustranné útočné křeče a utkání směřovalo k penaltám. Jenže v 90. min. přišla poslední standardka, centrovaný míč našel T.Kříže a ten lobem přes brankáře poslal míč těsně za brankovou čáru. Marně hosté protestovali, že míč za čarou nebyl, sudí Lang je zkušený rozhodčí, takže k uznání branky nepotřeboval ani VAR. Soupeř už čas na vyrovnání nedostal a důležité 3 body tak zůstaly doma.

Zpět ...

29. 8. 2020 - II. kolo

Olympie Kožlany - DIOSS Nýřany     3 : 1  (2 : 0)

Kozler - Frank, Kříž, Hurt Obrazek11., Vlček (59. Šefl) - Berbr Obrazek30. (90.+1 Fiala Obrazek90.+4), Hora, Špaček, Štrunc (88. Vališ) - Hromada (86. Holeček), Souček (77. Tupý)

Do dnešního utkání jsme vlétli velice aktivně. Hned první akce přinesla gólovou šanci, osamocený O.Berbr však z 12 metrů mířil do brankáře. Hosté vzápětí odpověděli protiútokem, ale to bylo z jejich strany nadlouho vše. Náš tým si úvodní čtvrthodinu zcela podmanil a jen výborný gólman držel soupeře nad vodou. V 9. min. vyrazil štiplavou ránu J.Špačka, vzápětí měl velké štěstí, že volný O.Berbr na zadní tyči špatně trefil míč před zívající brankou. O minutu později ještě ze šibenice vyškrábl pokus L.Štrunce, ale v 11. minutě už kapituloval. Přímý kop J.Vlčka našel hlavu T.Hurta a jeho tečovaný pokus skončil přesně u pravé tyče - 1:0. V 16. minutě z dalšího přímého kopu nasměroval míč pod břevno O.Berbr, brankář však předvedl další těžký zákrok stejně jako po následném rohu a hlavičkované T.Hurta s L.Štruncem. V následující desetiminutovce se hra trochu uklidnila, ale ve 30. min. udeřilo podruhé - po pěkné kombinační akci přes celou šířku hřiště nestačila hostující obrana pokrýt O.Berbra, který tentokrát v podobné situaci jako v úvodu utkání nezaváhal. S dvougólovým náskokem v zádech jsme pak kontrolovali hru, a přestože se soupeř několikrát dostal na dostřel naší branky, skóre se už do přestávky nezměnilo.

Dalo se očekávat, že se ambiciózní Nýřany s dosavadním průběhem utkání nebudou chtít spokojit. Ještě přežily další naši velkou šanci v 53. min., kdy po přesném křižném pasu O.Berbra střílel jen do brankáře L.Štrunc a poskakující míč nedokázal zblízka dopravit do sítě tísněný J.Hromada. Ale o pět minut později dostaly dárek od rozhodčího, který nařídil penaltu po lehoučkém kontaktu T.Hurta s nabíhajícím útočníkem na hranici vápna. Hostující exekutor však nabídnutou šancí pohrdl a O.Kozler jeho střelu k tyči bravurně zlikvidoval! Promarněná příležitost soupeře opět trochu srazila a znovu přišly naše chvíle. V 64. min. nechal vyniknout gólmana M.Souček, dorážku L.Štrunce zblokovala obrana a následnou hlavičku střídajícího A.Šefla z malého vápna opět reflexivně vytáhl brankář. Pěknou střelu z dálky pod víko ještě předvedl L.Frank, ale to už se nýřanští nadechovali k závěrečnému náporu. S blížícím se koncem utkání jejich tlak sílil, naše obrana dlouho odolávala, ovšem v 90. min. po rychlé křídelní akci přecejen přišlo snížení a bylo zaděláno na drama. Naštěstí jsme to už v pětiminutovém nastavení ukopali, navíc těsně před jeho koncem podnikl rychlý brejk V.Hora, J.Holeček byl po jeho přihrávce faulován a z nařízené penalty s přehledem pečetil naše vítězství P.Fiala.

Zpět ...

5. 9. 2020 - III. kolo

Sokol Dolní Bělá - Olympie Kožlany     4 : 1  (3 : 1)

Kozler - Babuška, Kříž, J.Švamberg st., Štrunc - Berbr, Hora Obrazek22., Špaček, Sirotkin - Hromada, Souček

Na zápas v Dolní Bělé budeme chtít určitě rychle zapomenout. Začalo to řadou omluvenek, přičemž poslední přicházely ještě v den zápasu. Především v obraně nezůstal oproti minulému týdnu kámen na kameni a museli tam zaskočit nejstarší a nejmladší člen kádru. Samotný zápas pak z našeho pohledu až příliš ovlivnilo špatné hřiště a nepřesný sudí Dux.

Právě nerovná a suchá plocha plná drnů pomohla domácím hned ve 3. min. k vedoucí brance. Dlouhý nákop se chystal v klidu zpacifikovat T.Kříž, ovšem míč neočekávaně odskočil zcela mimo dosah našeho dnešního kapitána a překvapený útočník zničehonic postupoval zcela sám na O.Kozlera, kterému nedal šanci. V dalších minutách naše hra postrádala přesnost, míč nám po suché trávě neběhal, zachytával se nám pod nohama, prostě křeč. Soupeř hrál naopak jednoduše, přihrávky posílal většinou vzduchem, snažil se o častou střelbu a několikrát zle provětral naši defenzívu. Bohužel ve 13. min. přišla chvíle pana rozhodčího. O.Berbr se při pokusu odkopnout míč z vlastního vápna trefil do ruky a k našemu zděšení se ozvala píšťalka. Marně jsme argumentovali, že se jedná o typickou situaci, kdy se pískat nemá! Dolnobělský exekutor následně penaltu se štěstím proměnil, a když po 4 minutách tentýž hráč završil svůj hattrick po dalším brejku zavánějícím ofsajdem, vypadalo to s námi špatně. Naši frustraci však vzápětí správným směrem obrátil M.Souček, jehož pumelice otřásla břevnem, a hlavně V.Hora, jehož nepříliš důrazná střela po rohovém kopu prošla gólmanovi pod tělem. Najednou zase bylo o co hrát, postupně jsme převzali iniciativu a nebýt výborných zákroků domácího brankáře (hlavně O.Berbr po své hlavičce užuž zvedal ruce), mohli jsme být zpátky v zápase. O.Kozler byl prakticky bez práce a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy domácí povolí.

O přestávce jsme (samozřejmě s vědomím, že už to na průběžný stav nebude mít vliv) panu Duxovi našli v pravidlech pasáž o hraní rukou (Výklad k pravidlu fotbalu č. 12, odst. 12.18: "Za úmyslnou hru rukou rozhodčí nebude považovat např. tyto situace: ...... při odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku"), ale ten svou chybu nepřipustil, naopak nám začal tvrdit, že si náš hráč ruku nenastřelil, ale že se mu do ní míč odrazil od stojné nohy … No fraška! Přesto jsme věřili, že máme sílu na zvrat. Bohužel vítr z plachet nám vzal opět rychle a kuriózně inkasovaný gól. Ve 47. min. kopal soupeř roh, na který se do vápna vydali snad jen 3 domácí hráči, ale jeden z nich se přesto dostal k hlavičce. Míč směřující přímo do náruče O.Kozlera se k jeho překvapení odrazil od země o dobré dva metry jinam a skončil v síti. To už někteří naši hráči začali klopit hlavy. Síly ubývaly a marný boj spolu s dalšími spornými výroky sudího pouze zvyšovaly nervozitu v našich řadách. To samozřejmě vyhovovalo soupeři, který se nikam nehnal a v poklidu si hlídal pohodlné vedení. Větších šancí ani pěkného fotbalu už diváci moc neviděli a utkání bez většího vzruchu dospělo do závěrečného hvizdu.

Zpět ...

12. 9. 2020 - IV. kolo

Olympie Kožlany - Sparta Sulkov     1 : 0  (1 : 0)

Kozler - Štrunc, Kříž (76.), R.Vališ ml. (76. J.Švamberg st.), Šefl (51. R.Vališ st.) - Hromada, Berbr, Špaček Obrazek13., Holeček - Babuška (89. Fiala), Souček

Problémy s absencemi pokračovaly, takže měl trenér opět plnou hlavu starostí, jak poskládat sestavu, která by Sulkovu vrátila těsnou porážku z loňského podzimu! Pro ilustraci - věkový průměr zálohy a útoku dnes činil pouhých 19 let, což pak v obraně „kazili“ pouze dva třicátníci!!!

Úvod utkání patřil výrazně zkušenějšímu Sulkovu a už v 6. min. se musel vytáhnout O.Kozler, který po přečíslení středu naší obrany zlikvidoval nájezd osamoceného soupeře. Tento varovný prst nás probral, srovnali jsme hru především ve středu hřiště a ve 13. min. jsme šli do vedení po parádě J.Špačka, který si to namířil od půlící čáry k brance soupeře a z dobrých 30 metrů vyslal dělovku, jež od břevna zapadla mimo dosah sulkovského brankáře! Sebevědomí stouplo, najednou jsme hosty přehrávali a šance se rodily téměř výhradně před soupeřovou brankou. Ve 23. min. se naši hráči skvěle prokombinovali na hranici vápna, ale zcela osamocený O.Berbr poslal míč z prostoru penalty zbrkle vysoko nad. O 5 minut později M.Souček po rohu orazítkoval hlavou tyč. Sulkov se snažil na nepříznivý vývoj zareagovat, ale přes naši kombinovanou obranu se dostával jen zřídka. My jsme věděli, že by to chtělo gólovou pojistku, protože už kolem 20. min. se u některých hráčů začala projevovat nedostatečná kondice (předklony, křeče). Ale když se neujala ani šance ve 42. min., kdy M.Souček na malém vápně nezpracoval nadějnou přihrávku a následné pokusy o zakončení zablokovali obránci, šli jsme do kabin s nejtěsnějším náskokem.

Po přestávce se obě mužstva držela navzájem na distanc a dlouho diváci nic zajímavého neviděli. Ovšem v 61. min. nezachytili naši beci dlouhý nákop, zabíhající útočník šel chytře do kontaktu s T.Křížem a byla z toho penalta. Sulkovský exekutor však poslal míč vedle levé tyče! Žili jsme tedy dál, ale s přibývajícími minutami soupeřův tlak sílil, nám se nedařilo podržet míč delší dobu na vlastních kopačkách a často jsme se bránili jen za cenu dlouhých odkopů. Naštěstí si hosté v koncovce nevěděli rady a O.Kozler zůstával neprůstřelný. Kritický moment přišel v 76. min. T.Kříž fauloval před vápnem, viděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Navíc musel zároveň střídat i druhý dnešní stoper R.Vališ ml. Do obrany se musel stáhnout O.Berbr a do závěrečné čtvrthodiny jsme tak vstoupili nejen v oslabení, ale i se zcela překopanou obrannou řadou. Ta dlouho odolávala sulkovským nájezdům, několikrát se vyznamenal i náš brankář, a když rozhodčí hlásil, že se budou hrát už jen dvě minuty, zdálo se, že už to nějak ukopeme. Pak ale přišla snad poslední akce hostů, L.Štrunc možná trochu zbytečně zajel do souboje skluzem a byla z toho další penalta! Ovšem O.Kozler korunoval svůj perfektní dnešní výkon a nepříliš umístěnou střelu zlikvidoval! A vzápětí zazněl závěrečný hvizd, který potvrdil naše zlaté 3 body.

Zpět ...

19. 9. 2020 - V. kolo

Sokol Manětín - Olympie Kožlany     3 : 2  (2 : 1)

J.Švamberg st. - Frank, Kříž Obrazek90.+2, Šefl (80. Fiala), Štrunc - Berbr, Hora, Špaček Obrazek30., Sirotkin (80. Babuška) - Hromada, Souček

Na hřiště posledního Manětína, který navíc v soutěžním zápase nebodoval už více než rok, jsme jeli pro povinné 3 body. Bohužel přišlo velké rozčarování ...

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, jakou taktiku si na nás domácí připravili. Důsledné dostupování záložníků i útočníků, napadání rozehrávky a jednoduché kolmice za obranu. A bohužel to na nás platilo. Nedařilo se nám úpornou obranu soupeře rozpohybovat a jeho důraz našim tvořivým hráčům vůbec nevoněl. Výsledkem bylo množství ztrát v rozehrávce, a protože naše obrana měla navíc den otevřených dveří, musel řadu manětínských pokusů o náběh likvidovat v roli falešného libera J.Švamberg. Když si ale po půlhodině hry poradil ve spolupráci s L.Frankem i s dosud největší domácí šancí a vzápětí na druhé straně J.Špaček proměnil přímý kop ve vedoucí branku, zdálo se, že by z nás snad mohla spadnout nervozita. Jenže místo toho přišel rychlý domácí obrat. Ve 32. min. svým fatálním nedorozuměním nabídli náš brankář a T.Kříž napadajícímu útočníkovi snadné vyrovnání a o další 3 minuty později po ztrátě míče ve středu hřiště a následném přečíslení byl J.Švamberg bez šance proti chytrému lobu z kopačky zcela volného soupeře. A mohlo být ještě hůř nebýt dobře postavených tyčí naší branky a nepřesné koncovce Manětína. Na druhé straně stojí za zmínku snad jen dravý průnik J.Hromady zakončený střelou do brankáře a střela M.Součka těsně vedle.

Do druhé půle jsme šli samozřejmě s cílem co nejdříve vyrovnat a pokusit se strhnout vítězství na svou stranu. Místo toho však už v 53. min. odskočili domácí o dvě branky, když se útočník protáhl do našeho vápna a překvapil J.Švamberga střelou z úhlu Domácí nadále nepolevovali v důslednosti a naše útočné snahy brzy přecházely v křeč. Navíc rozhodčí hru neustále kouskoval, takže o nějakém vytrvalejším tlaku se vůbec nedalo mluvit. Postupně jsme logicky hru otevírali, ale šance i díky neustálým nepřesnostem nepřicházely. Naopak na naši branku v pravidelných intervalech vyráželi manětínští rychlíci, ale jejich střely končily mimo nebo na brankové konstrukci. Přesto jsme si v závěru šance alespoň na vyrovnání vypracovali. Bohužel dvakrát selhal při zakončení hlavou volný O.Berbr, další nadějné střelecké pokusy pak zablokovali obětaví obránci. Nakonec se přecejen v nastavení prosadil hlavou po centru O.Berbra z přímého kopu T.Kříž, ale to bylo bohužel všechno a my jsme tak museli skousnout potupnou, ale po bezkrevném výkonu zaslouženou porážku.

Zpět ...

3. 10. 2020 - VII. kolo

TJ Tlučná - Olympie Kožlany     8 : 0  (3 : 0)

Kozler - Štrunc, Kříž, R.Vališ ml. (46. J.Švamberg st.), Berbr - Holeček, Hora, Špaček, Sirotkin (80. Babuška) - Hromada, Souček (80. Fiala)

Po dvoutýdenní pauze způsobené odloženým domácím utkáním s Křelovicemi jsme chtěli v Tlučné zlomit mizérii venkovních zápasů. Místo toho však přišel totální kolaps a o třídu lepší soupeř nás doslova přejel.

Rozdíl mezi oběma mužstvy byl patrný hned od první minuty. Domácí na hřišti létali, mluvili, hecovali se, kdežto naši hráči proti nim vypadali jako leklé ryby. Míč se nám dařilo držet na kopačkách jen vzadu, ale jakmile jsme přesunuli hru dopředu, těsně bránění záložníci o míč často rychle přišli nebo neklapla předfinální fáze. Soupeř sice v úvodu také chyboval v kombinaci, ale v 6. min. přelétl dlouhý pas R.Vališe, který nestíhal a osamocený útočník s přehledem poslal Tlučnou do vedení. Vzápětí mohl rychle odpovědět J.Hromada, když postupoval z úhlu na branku, vyslal však jen slabou střelu do brankářových rukavic. Domácí se uklidnili, zpřesnili hru a nenechávali naši defenzívu vydechnout. Ve 13. min. přišel u rohového praporku o míč možná lehce faulovaný T.Kříž, následný centr O.Kozler ještě vyrazil, ale tlučenský hráč z hranice vápna okamžitě uklidil míč k tyči - 2:0. Po tomto direktu jsme přecejen trochu zvedli hlavu a předvedli několik náznaků útočných akcí, ale přes důslednou defenzívu to šlo ztěžka. Nicméně ve 20. min. přišla tutovka J.Holečka, který si zaběhl za obranu na kolmici M.Součka, ale svůj samostatný únik zakončil prachbídnou střelou daleko mimo tyče. A tak se opět prosadil soupeř - ve 34. min. v dalším běžeckém souboji fauloval ve vápně R.Vališ a domácí z penalty přidali třetí gól. To už na naše mužstvo padla deka, navíc se těsně před přestávkou zranil R.Vališ, takže bylo třeba do už tak těžce skládané obrany znovu sáhnout.

Do druhé půle jsme šli s tím hlavně si nenechat nasypat další góly a dohrát zápas se ctí. Bohužel hladoví domácí mladíci byli proti a během 10 minut vesměs po průnicích do rozhozené obrany přidali další 3 góly. Tím bylo samozřejmě po zápase a nás čekala velmi trýznivá půlhodina. Drobnými změnami v rozestavení jsme se pokusili gólovou smršť zastavit, což se částečně podařilo. Tlučenští určitě také polevili, vepředu někdy zbytečně vymýšleli a několik těžkých zákroků si připsal náš gólman. Nicméně v 64. min. jsme přesto znovu inkasovali, když zbytečně fauloval ve vápně L.Štrunc a i druhá penalta skončila v síti. Pak se zápas skutečně jen dohrával. My jsme směrem dopředu kromě několika křídelních akcí prosadit nedokázali a soupeř se už také nikam nehnal. Přesto po chybě v naší rozehrávce v 83. min. ještě jednou skóroval a potvrdil svou dnešní dominanci.

Zpět ...

10. 10. 2020 - VIII. kolo

Olympie Kožlany - SK Horní Bříza "B"     1 : 4  (1 : 0)

Kozler - Štrunc, Kříž Obrazek30., Hurt, J.Švamberg st. - Hromada, Berbr, Špaček, Holeček (77. Fiala) - Babuška, Souček

Po dlouhých 4 týdnech jsme se opět představili na domácím hřišti a před dalším přerušením soutěže kvůli koronavirové pandemii jsme navzdory nekončícím problémům se skládáním sestavy chtěli udržet domácí neporazitelnost.

Bohužel jsme navázali na nepodařený výkon z minulého týdne. Od úvodních minut jsme zaostávali, v záloze i v útoku chyběla nabídka, více pohybu i důraz. Hosté nás přehrávali kombinačně, naštěstí nebyli v koncovce tak přesní a efektivní jako Tlučná, takže většina jejich akcí končila nepřesnou střelou nebo přihrávkou. Vypracovali si snad jedinou gólovku, ale zcela volný hráč naštěstí na malém vápně minul přízemní centr ze strany. A tak jsme se ve 30. min. překvapivě radovali my. Po přímém kopu O.Berbra z hloubi pole prohrál soupeřův brankář vzdušný souboj s T.Křížem a míč z hlavy našeho stopera obloukem zapadl do opuštěné branky. Vedení nás povzbudilo, snažili jsme se poctivě bránit a dostali se i k několika střelám, které však vesměs končily mimo tyče. Příznivý stav nakonec vydržel až do poločasové pauzy.

Hned první minuty druhé půle ukázaly, že to budeme mít hodně těžké. Hornobřízští zrychlili a zpřesnili hru, a protože naše mladá sestava nedokázala podržet míč na svých kopačkách, byla obrana pod neustálým tlakem a stále častěji se musela uchylovat jen k obranným odkopům. Brzy se navíc znovu začala projevovat chybějící kondice některých hráčů a přišly chyby, které hosté začali trestat. Už v 50. min. jsme po špatné rozehrávce pustili útočníky až před O.Kozlera, který sice vytáhl těžký zákrok, ale na dorážku už reagovat nemohl. Nerozhodný stav také nebyl špatný, ale ani ten neměl dlouhého trvání. V 63. min. jsme soupeři nabídli přímý kop z hranice šestnáctky, exekutor vystřelil po zemi a míč nepochopitelně prošel děravou zdí mimo dosah překvapeného O.Kozlera. A v 70. min. hosté rozhodli definitivně, když nepodařený odkop našeho gólmana pohotově poslali z 30 metrů do odkryté branky - 1:3. To už do našich řad vstoupila rezignace, protože síly docházely a oživit hru nebylo kým. Do závěrečných minut se vysunul do útoku T.Kříž, který svým důrazem nadělal v obraně Horní Břízy paseku, ale snížit se ani jemu nepodařilo. Naopak konečnou podobu výsledku dali v 88. minutě znovu hosté, když po šťastném odrazu dostal trochu prostoru střídající útočník, který nepříliš tvrdou střelou po zemi prostřelil O.Kozlera počtvrté.

Zpět ...