Jdi na obsah Jdi na menu
 


Energetický Tarot Evy Motyčkové

 

8-jeste-tarot.jpg

V čase velkých životních změn jsem hledala nápovědy na různých místech. Nejvíce mě oslovil Tarot, který jsem si tehdy vybrala podle pěkných obrázků. Informace byly ale tak přesné, že jsem po letech přijala nabídku vesmíru k vytvoření vlastního originálního Tarotu. Tehdy už jsem na sto procent věřila svému napojení a obrazy byly vytvořeny automatickou kresbou. Soubor vznikal 8 let a všechny karty mají svůj originál ve formátu obrazu A2. Všechny jsem také musela odžít (projít některou ze situací, ve které karta nejvíc pomáhá). 

Tarotové karty, jako nápověda vesmíru do životních situací existují mnoho let a ve spoustě verzí. Každá karta poskytuje radu a základní výklad situace. Energetický Tarot je současně i zářičem, obohacujícím jemnohmotné obaly těla i tělo samotné. Energie jde prostřednictvím kresby do situací, událostí, vztahů, místností, střetů, lidí, budov, domácností, krajiny, orgánů těla…  Dráhy a tvary na obraze, rovněž kombinace barev, usnadní člověku harmonizovat energetický stav a tím snáz projít situaci.  Pozitivně působí na každou složku osobnosti a kladně ovlivňují i fyzický potenciál člověka. Obrazy se chovají jako dráhy vedoucí energie z centrálního zdroje vesmíru do patřičných míst aury nebo okolí. V každé své pozici mají svůj význam a výklad, proto je možné kresbami otáčet. Při pozorování rozostřeným zrakem získávají další rozměr a umožňují ještě hlubší poznání. Kartu do situace je vhodné nosit u sebe. Karty na delší časový úsek vystavit tak, aby se člověk mohl vícekrát za den s obrazem spojit podhledem. Karta působí na pohled, dotek, nádech, ztotožnění se, vstřícnost, v meditaci… Nejde jen o obrázek na kartě, jde o možnost  pokračování…

8-knizecka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro lidi duchovně otevřené a hledající, jsou obrazy branou a vodítkem k poznávání nových skutečností. Pro každého jsou pomůckou k nacházení způsobů řešení situací. Působí na jemnohmotné úrovni, proto ho milují i zvířata. Tarot je napojený do vesmírného informačního pole a jeho prostřednictvím se můžeme dozvědět cokoliv. 

Texty doprovázející Energetický Tarot vznikaly intuitivně při tvoření obrazů. Tyto promluvy rozkrývají situace a upozorňují na skutečnosti, které by člověku mohly připadat nepodstatné. Afirmace umocňují pozitivní působení karty tím, že člověk se vědomě zapojí do energetického toku svým prožitkem. 
Energetický Tarot vznikl jako osobní pomůcka. Každý sám může získat informaci z doprovodného textu i z obrázku. Je dobré víc věřit vlastní intuici, než komukoliv jinému. Ne každý kartář a poradce má napojení do informačního pole. Výklady pak můžou být zavádějící.

tarot-1.jpg

 Cena: 400Kč

Objednávky: e.motyckova@seznam.cz, tel: 775 151 156