Jdi na obsah Jdi na menu

PODMÍNKY REGISTRACE 2008/09

 V pátek 23. května 2008 Česká florbalová unie uzavřela registrační systém týmů pro ligové soutěže v sezóně 2008/09 - termín vypršel. Je tedy rozhodnuto. Náš oddíl postupoval přesně podle podmínek, které jsem včas zveřejnil na této stránce. Podmínky pro přihlášení družstva do soutěže splnily v našem oddílu celkem tři kategorii a proto také byly v systému zaregistrovány. Ligu Vysočiny 2008/2009 tedy budou hrát: ELÉVOVÉ, MLADŠÍ ŽÁCI A STARŠÍ ŽÁCI ! Děkuji všem, kteří jste uvedeni v tabulce zde dole, že jste se mi ozvali, mohli jsme probrat výsledky minulé sezóny a domluvit se na pokračování spolupráce. Je škoda, že několik hráčů o přípravu příští sezóny neprojevilo zájem, ačkoliv informováni byli. Zřejmě jsou pro ně nastavené podmínky příliš přísné. Máme-li v příštím roce dosáhnout zlepšení, nelze postupovat jinak.

Podmínky, které byly stanoveny:

- především důkladně promyslete své další florbalové působení u oddílu,. Potřebuji vědět, zda hodláte v příští sezóně pokračovat, či nikoliv. Podle toho budou sestaveny a přihlášeny týmy do kategorií,

- registrační poplatek hráče bude činit 100,- Kč. Bez jeho uhrazení nelze v soutěži startovat. Je to stejné jako loni. Vybírat jej budu na začátku června,

- kdo nemáte zcela uhrazený náš letošní vnitřní členský příspěvek (jde většinou o tři sta korunové doplatky), přineste mi je do 22. května !

- pokud zvažujete přestoupení do jiného oddílu (SK Snipers Třebíč apod.), musíte se rozhodnout již nyní - v takovém případě doporučuji vedení příslušného oddílu co nejdřív navštívit a domluvit se. I oni teď dávají sezónu dohromady podobně jako my. Na podzim byste již nemuseli uspět,

- součástí podmínek je samozřejmě i odvykání kouření (týká se některých členů) jak jsem včas předesílal. Tento nejen zdravotní, ale i výkonostní problém znamená, že i vy jste ochotni pro florbal něco obětovat, nikoliv jen brát. Pro ujasnění - tato podmínka samozřejmě neznamená vyloučení z oddílu, ale jen z reprezentace oddílu v lize a na florbalových turnajích,

- pro přihlášení týmu je nezbytné, aby na soupisce bylo nejméně 12 jmen ! Zde dole budu postupně do tabulky doplňovat, jak se jednotlivé kategorie plní.

- CO POTŘEBUJI OD VÁS: ABYSTE SE MI OZVALI A PROJEDNALI JSME VÁŠ ZÁMĚR ! JE TO POTŘEBA STIHNOUT DO 22.5.2008, POZDĚJŠÍ VYJÁDŘENÍ HRÁČŮ NEMÁ SMYSL ! NIKDO NEBUDE PŘESVĚDČOVÁN, ABY SE HLÁSIL, ÚČAST V LIZE MUSÍ VYCHÁZET Z DOBROVOLNOSTI A VLASTNÍ VŮLE KAŽDÉHO ÚČASTNÍKA !!!

 ELÉVOVÉ
ML.ŽÁCI
ST.ŽÁCI 
 DOROST
JUNIOŘI 
 Dokulil Jan
 Dokulil Jan
 Valík Martin
 Macek Rosťa
 Macek Rosťa
 Molák Petr
 Molák Petr
 Beneš Michal
 Růžička Václav
 Růžička Václav
 Boudný Jakub
 Boudný Jakub
 Růžička Václav
 Dvořák Michal
 Brázda Lukáš
Holešínský Marek 
 Valík Martin
 Nestrojil Vojta
 Brázda Lukáš
 
Holešínský Ondra 
 Beneš Michal
 Dvořák Michal
Doležal Jan  
 
Rampír Filip 
 Nestrojil Vojta
 Brázda Lukáš
Binka Tomáš 
 
Moudrý Dušan 
Holešínský Marek  
Doležal Jan 
Fejta Pavel  
 
Fukas Michal 
 Dostál Jan
Binka Tomáš 
Kučera Jarda 
 
Tesařík Denis 
Holešínský Ondra 
Fejta Pavel 
 Dokulil Roman
 
Kolář Lukáš 
 Rampír Filip 
Dostál Jan 
 
 
Trojan Leoš 
 Majo Dominik
Kučera Jarda
 
 
Mareček David 
Moudrý Dušan 
 Dokulil Roman
 
 

TÝM PŘIHLÁŠEN

TÝM PŘIHLÁŠEN

TÝM PŘIHLÁŠEN

TÝM NENÍ PŘIHLÁŠEN

TÝM NENÍ PŘIHLÁŠEN

 
Fukas Michal 
Kovář Roman 
 
 

 

Tesařík Denis

 

 

 

 

Kolář Lukáš

 

 

 

 

Kovář Roman

 

 

 

 

Trojan Leoš

 

 

 

 

Mareček David 
     

Registrace týmů byla ukončena, proto je uzavřeno i vkládání komentářů - již není aktuální !

 

Komentáře

Přehled komentářů

Stejk - asd

23. 5. 2008 18:07

Tak ja pudu hrat za starší žáky.

Admin. - K dosavdním komentářům

16. 5. 2008 22:19

Doporučuji podrobně si přečíst podmínky napsané zde nad tabulkou hráčů hlásících se do týmů a postupovat podle nich. Hlavně jde o to rozmyslet si každý sám, jak míníte pokračovat. Samá ...jestli, kdyžtak, bych... svědčí o tom, že ještě sami nevíte, co vlastně chcete. Času ale moc nezbývá.

Stejk - asdasdas

16. 5. 2008 17:25

Já bych šel za starší žáky. A jedu na to PG??

Fila - florbal

16. 5. 2008 14:12

já bych šel do JUNIORŮ ale nevím jak to bude vypadat s docházkou, protože mám problém s kolenama

DuD - Florbal

14. 5. 2008 18:35

šel bych i do juniorů

DuD - Florbal

12. 5. 2008 21:24

Zdarec. Jestli zde bude pokračovat tým dorostu tak bych do něj šel, pokud nepudu do Třebíče. Kdyžtak dej vědět jestli to bude pokračovat nebo ne.