Jdi na obsah Jdi na menu

RUŠNÁ SOBOTA A NEDĚLE 6.-7.10.2012

2. LIGA JUNIORŮ, DIVIZE III - NÁCHOD
 
PSKC OKŘÍŠKY - FBC ŠTÍŘI Č:BUDĚJOVICE  2:9 (0:6, 1:1, 1:2)
Branky (asistence): J.Kourek (F.Rampír), D.Salák (M.Žák)
 
PSKC OKŘÍŠKY - FBŠ JIHLAVA 1:18 (0:7, 0:4, 1:7)
Branka (asistence): J.Kourek (D.Salák)
 
nachod-j-121006-a.jpg   Cesta téměř 190 km daleko a už v pátek se potvrdila nemilá realita. Pojede jen šest hráčů. Nezbývalo než jedno domluvené auto odhlásit a vydat se pro jasné výsledky jediným. Jak dopadneme jsme si dopředu dokázali spočítat, takže šlo vlastně jen o povinnost zúčastnit se. Nemá moc cenu psát o průběhu utkání. Jestliže byli minule na střídačce alespoň dva hráči, chválili jsme velké nasazení, které vyneslo remízu s Trutnovem. V Náchodě ale chybělo obojí, všichni celý zápas na pnachod-j-121006-b.jpglace, výkon nic moc. Za pochvalu stojí jen výkon v 38 minutách zápasu proti Štírům - bilance 2:3. Hráli jsme soustředěně, plnili dohodnutou taktiku. Co je to ale platné, když ve zbývajících pouze 6 minutách první třetiny propadneme se skóre 0:6.
 
   O utkání proti Jihlavě není ani moc co psát, naši tři junioři a tři nachod-j-121006-c.jpgdorostenci na sehraný tým samých juniorů nemohli stačit ani s nimi držet krok. Kromě toho se na rozdíl od prvního utkání snažili hrát až příliš otevřeně a útočit. Konto rovnoměrně narůstalo a bylo jen otázkou, na jaké hodnotě se zastaví.
 
   Než naše utkání byla zajímavější návštěva Náchoda. Jeho nová část vás příliš neuchvátí. Ale historické jádro určitě za návštěvu stojí. Zejména areál zámku je nádherný - v zámeckém příkopu chov medvěda, nádherný výhled na město, několik nádvoří s renesanční výzdobou. Budete.li mít příležitost, navštivte jej.
 
snap_2012.10.07-19.55.48_002.png
 
Sestava: O.Holešinský, J.Kourek, M.Žák, D.Salák, F.Rampír a T.Štveráček
 
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ - TŘEBÍČ, HALA HORKA DOMKY
 
PSKC OKŘÍŠKY - TORNÁDO DDM JEMNICE 6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
Branky: 3x M.Pospíšil, 2x M.Picmaus, P.Barák. Asistence: J.Suchna, J.Boudný a M.Picmaus.treb.sz-121007-c.jpg
 
   Utrápené utkání, snaha o dosažení dobrého výsledku byla patrná, ale nic se nedařilo. Soupeř od nás čekal velký nápor, proto zvolil taktiku zabetonované obrany. To na nás platilo. Když už jsme se dostali ke střele a trefili bránu, většinou šla do středu branky, kde byl gólman. Naopak ve vlastní obraně jsme se chyb nevyvarovali. A tak jediným kladem utkání byl zisk tří bodů do tabulky.
 
PSKC OKŘÍŠKY - SNIPERS TŘEBÍČ 17:6 (6:3, 7:2 4:1)
treb.sz-121007-b.jpgBranky: 8x M.Picmaus, 4x P.Barák, 3x M.Pospíšil, 2x J.Boudný. Asistence: 4x P.Barák, 3x M.Picmaus, 2x J.Boudný, 2x D.Koukal, 1x M.Pospíšil
 
   Druhý zápas již vypadal lépe. Více otevřená hra Snipers a jejich snaha o útočení nám vyhovovala. Že jsou pohotoví a dobří střelci potvtreb.sz-121007-a.jpgrdilo nezvykle vysoké konto na naší straně. V obraně ale již výkon Snipers takový nebyl. Proto jsme je brzy začali přehrávat kombinační hrou. I chuť našich kluků zahrát si florbal byla větší, přestože na lavičce zbyl jedniný střídající (před druhým zápasem odešel J.Suchna). Celkově však vystoupení v Třebíči již zdaleka nebylo tak přesvědčivé jak na prvním turnaji.
 
snap_2012.10.07-19.56.34_003.png
 
Sestava: F.Vaverka, M.Pospíšil, J.Boudný, D.Koukal, M.Picmaus, D.Tesařík, P.Barák, J.Suchna (jen první zápas)
 
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ - JIHLAVA, HALA SK
 
snap_2012.10.07-20.33.45_004.png
 
Zápasy o konečné pořadí:
 
 
snap_2012.10.07-20.39.26_005.png
 
    První start v sezóně našich nejmladších hráčů nás mile překvapil. Druhé místo v základní tabulce a celkově třetí pořadí, když už klukům docházely síly, zaslouží velkou gratulaci.
 
   Cesta k úspěchu by nebyla možná bez spolehlivě chytajícího gólmana Davida Kučeru. Ondra Dvořák spolehlivě řídil tým v poli přesně podle pokynů z lavičky. Možná proto Marek Talla se Štěpánem Švarcem hráli s velkou chutí a nasazením. I Radek Korba bojoval ze všech sil. A našemu benjamínkovi Šimonovi Švarcovi nejednou tleskali za bojovnost i soupeři. 

   Ke druhému místu elévové přidali ještě třetí příčku v soutěři ve slalomu, ve kterém nás reprezentovala trojice Marek,Ondra a Štěpán. Bojovnost a nasazení přineslo své ovoce. Určitě budou teď elévové trénovat ještě s větší chutí, aby takové výsledky vozili domů co nejčastěji. 

 jihlava-e-121007.jpg

 Sestava: David Kučera, Ondřej Dvořák, Šimon Švarc, Štěpán Švarc, Marek Talla, Radek Korba.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář