Jdi na obsah Jdi na menu
 

*Absolut Garret Wolf Scream

 

 

Jméno: Absolut Garret - SORRY

Pohlaví: pes

Váha: 

Video: http://www.youtube.com/watch?v=zc6cnxnf5uY

Galerie: http://snela.rajce.idnes.cz/Absolut_Garret_Wolf_Scream/

20.11.2011 - Sorry u nové paničky

20.11.2011 Sorry odjel 17.11. do nového domova na Slovensku, jeho paničkou bude kamarádka Dominka a její kamarád Michal. Sorry absolvoval cestu na Slovensko vlakem, celou dobu se choval naprosto vzorně.. V jeho nových rodinách ho všichni přivítali radostně.. Postupně budeme dodávat další a další fotky jak se Sorrymu daři v novém domově!

 

Povaha: Absolut alias Sanník je neuvěřitelný pes! Narodil se 3 hodiny od posledního štěněte Ashe. Téměř po narození byl stejně velký jako ostatní štěňata, která již byla několik hodin na světě a měla už napapaná bříška. Již po narození se téměř stavil na zadní nebo přední nohy. Jako první ze všech štěnat otevřel oči v jeho 9 dnech. Absolut je následníkem svého otce a převzal téměř věškeré jeho vlastnosti a povahové rysy :-D ze všech štěňat se nejvíce prosazuje. Když má hlad neváhá si zaštěkat a zavolat mámu na krmení. Je to pejsek s pevnou kostrou a neuvěřitelnou sílou. Bude vhodný na sport a bude to "PAN PES".

Sanník se chová velmi sebevědomě a umí si zjednat respekt. Silově má navrh od všech pejsků a moc dobře to ví. Ve smečce tedy nemá potřebu si něco dokazovat. Na lidi je velmi kontaktní a velmi vnímavý. Má nejlepší čich ze všech štěňat.

5.1.2012 Sorry doma