Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z výroční schůze DepressCup, 10. ledna 2020, pražská restaurace U Hrocha - verze Buchert

13. 1. 2020

Tento zápis popisuje události ze dne 10. ledna 2020 v čase od 12:00 do 13:08 hodin středoevropského času, které se odehrály v pražské restauraci U Hrocha na Malé Straně. Cokoli se stalo předtím, nebo potom (i kdyby se v zápisu nakonec objevilo), je potřeba prozkoumat. Není vyloučeno, že zapisovatel něco úmyslně či neúmyslně vynechal. Pokud bylo něco úplně jinak, lze text upravit. 

 

Zapisovatel: prezident Buchert

 

Přítomni (podle abecedy, aby z toho někdo nevyvozoval něco jiného): Prezidenti DPC Buchert, Kryšpín, Popelka a Žamboch. Host: Slečna Amira.

 

Delegování hlasů prezidentů a usnášeníschopnost: Prezident Řezáč (toho času na misi v ZA) udělil plnou moc pro hlasování prezidentu Kryšpínovi; prezident Kotek udělil plnou moc prezidentu Žambochovi. Tím se stalo zasedání usnášeníschopným. Hlasy prezidenta Hlaváčka (v době zasedání někde v Panamě) nebylo možné realizovat pro naprostou nelogičnost jeho návrhu; u prezidenta Procházky se nevědělo, co chtěl s hlasy provádět, proto nebyl na ně brán zřetel.

 

Program výročního zasedání:

 

1. Stav prezidentů a úpravy stanov

2. Úpravy herních a statistických pravidel DPC

3. Předpokládané akce

4. Protesty

5. Různé

6. Ještě různější

 

Schválení programu: jednomyslně

 

Bod 1 - Stav prezidentů a úpravy stanov:

 

Stav prezidentů byl vzhledem k jejich věku uspokojivý. Prezident Buchert nepil alkohol, prezident Žamboch neměl na místě sex (i když o něm uvažoval), prezident Popelka řekl nějaké vtipy (zapisovatel si je nepamatuje) a prezident Kryšpín si o všech bodech myslel, že by je vyřešil lépe.

 

Úpravy stanov: K žádným v rámci DPC nedošlo. Původně chtěl prezident Buchert žádat o úpravy stanov, ale protože mu podobné návrhy byly v minulosti vždy jednoznačně odmítnuty, záměr na místě nerealizoval. Lze to označit za chytrý postup.

 

Bod 2 - Úpravy herních a statistických pravidel DPC:

 

Odhlasovaná novinka: Na všech turnajích DPC bude na druhé tříparové jamce hřiště soutěž „Nearest to Pin“, tedy hra o nejpřesnější ránu (překlad pro Fanouška - kdo odpálí míč nejblíže jamce). Podmínkou je, aby míč skončil na greenu. Na rozdíl od normálních turnajů nebude DPC v tomto případě soutěž dělit na ženskou a mužskou kategorii, protože genderové otázky má DPC vyřešeny od svého samotného počátku.

 

Prezident Buchert v rámci tohoto bodu prohlásil, že chce v roce 2020 snížit svoje HCP alespoň na 19,9. Prezident Žamboch je také odhodlán snížit svůj HCP pod 20. Na připomínku prezidenta Bucherta, že k tomu by prezident Žamboch potřeboval mentální koučink prezidenta Bucherta (informace pro zájemce: letošní zlevněná cena je pro členy DPC 1000 Kč za hodinu), nikdo z přítomných nereagoval.

 

Bod 3 - Předpokládané akce v roce 2020 a 2021:

 

Masters 2020: Bylo jednomyslně odhlasováno, že MA2020 se uskuteční v Polsku. Byla vybrána varianta na severu našich sousedů. Termín: Od 6.5. do 10.5 (8. května je v České republice státní svátek, v Polsku nikoli). Jedno velké auto, kam se údajně vejdeme všichni, slibuje prezident Žamboch, musí ještě potvrdit.

 

300. turnaj DPC a narozeninové turnaje:Třísté turnaje DPC mohou být i dva a odehrají se v čase, kdy to bude příhodné, mezitím se budou hrát normální turnaje. Jeden hodlá uspořádat prezident Procházka, ale podrobnosti nejsou známy. Jiný 300. turnaj DPC navrhl prezident Buchert uskutečnit jako „Viliam Buchert Invitational“ (překlad pro některé: zve on) na hřišti WINSTONgolf na severu Německa v rámci MA2020. To bylo také odhlasováno. Protože tento německý klub (doporučil ho ve své přípravě prezident Kryšpín) nabízí balíček, který obsahuje i bydlení, večeři, snídani, fee na osmnáctce a k tomu další fee zdarma na svém devítijamkovém hřišti, prezident Buchert nabídl, že zaplatí pro pozvané hřiště a večeři v rámci oslav svých narozenin, na ostatních výlohách by se museli podílet všichni účastníci Masters 2020.

 

xxx Poznámka prezidenta Bucherta, která vznikla po výroční schůzi: Přestože prezident Kryšpín opakovaně tvrdí, že se nejlépe vyzná v mapách, tak to německé hřiště je zhruba 3 hodiny (možná i více) cesty od dalšího zamýšleného cíle v Polsku. Zapisovatel proto dává ke zvážení, zda není lepší hrát jen v Polsku. Jeho nabídka na zaplacení hřiště v Německu ale platí dál, protože byla odhlasována. Platí i v případě změny pro jakékoli hřiště a slavnostní večeři (či oběd) v Polsku. V této souvislosti ale upozorňuje, že pozvánka platí pouze pro prezidenty DPC, případně pro jejich životní partnerky (partnery?), ne pro někoho dalšího.

 

Masters2021 v Jihoafrické republice: Díky laskavému přístupu našeho misionáře v Africe, prezidenta Řezáče, by se Masters 2021 mělo uskutečnit ve vzádlené Jihoafrické republice. Termín: Zřejmě březen či duben 2021, to se musí upřesnit. Počet účastníků: 8 (včetně afrického misionáře a jeho ctěné choti Nadi). Výroční zasedání to jednomyslně odhlasovalo. Prezidenti se kloní k této variantě: Let do Johannesburgu, pobyt v Pretorii, přesun do Kapského Města, tam pobyt a hra v okolí a odlet z CT domů. Někteří uvažují, že v ZA pak ještě zůstanou, ale je pouze na nich, jak to udělají a jak si to zařídí. Souhlas má i návrh, že by se pobyt v Pretorii využil i na hru na více hřištích mimo turnaj MA2021. Dále jsou zde možnosti a náměty na výlety: Lesotho, Střelkový mys (někde u něj nejníže situované golfové hřiště v Africe), vinice v okolí Kapského Města. Další náměty se musí probrat a dořešit, protože letenky by se měly objednat brzy. Letenky najde a objedná prezident Hlaváček (v jeho nepřítomnosti jednohlasně schváleno).    

 

Oslavy prezidentů Popelky a Žambocha:V rámci oslav svých narozenin by chtěli v roce 2020 prezidenti Popelka a Žamboch uspořádat speciální posezení pro své kamarády, včetně prezidentů DPC. Kdy a kde se akce odehrají, nebylo definitivně rozhodnuto (prezident Žamboch zmínil kachní orgie v restauraci U Bansethů v Praze 4).

 

Bod 4 – Protesty:

 

Zapisovatel nebyl u tohoto bodu přítomen. Na protesty je už ale pozdě.

 

Bod 5 – Různé:

 

Zapisovatel nebyl u tohoto bodu přítomen. Prezident Žamboch podle doručené zprávy navrhl, aby se v Různém nikdo nezabýval různými návrhy prezidenta Hlaváčka a to pro jejich irelevantnost. To bylo s pomocí delegovaných hlasů odhlasováno. Prezident Buchert tedy nemusí přijít do restaurace U Hrocha v reprezentační olympijské uniformě.

 

Bod 6 - Ještě různější:

 

Zapisovatel není k tomuto bodu schopen nic sdělit.

 

V Praze 13. ledna 2020, dopoledne

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář